Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » I Know You... OMG... » Cause I can't love you more than this

I Know You... OMG...

29 mei 2014 - 13:02

707

1

167



Cause I can't love you more than this

Chelsey POV

Ik lig op mijn bed. Het is al Half 1. Maar ik kan niet slapen. Ik denk telkens aan Louis. Hij zoende me! Een zucht verlaat mijn mond.
Hij is so Cute! Dan trilt mijn telefoon.Ik krijg een appje binnen! Dus ik besluit om online te gaan.

Zayn: Heeeeee Peepzz
Hazza: Hooooooiii
Niall: HEEJOOOOWWW
Liam: Haaaaaiiiii
Louis: HAAII?!! WAAARR NO JOKE :p Heeiiii
Jij: HOLAAAAAAA
Louis: Heey Beauty <3
Hazza: Hoelaat vandaag en waar?
Jij: Half 1. Starbucks
Zayn: Right Little Girl ;P
Jij: Pff
Niall: STAAARRRRRBUUUUCCCKKKSSSS !! (
Jij: Hahaha Ik ga slapen xoxo Luff uu alll <3
Louis: Sleep well Love. Luff uu too <3

Ik glimlach en leg mijn telefoon weg. He's to cute. Ik wil hem nooit meer kwijt.


~De volgende ochtend~


Ik spring uit bed en zie dat het al half 11 is. Sh*t! Ik ren naar de bad kamer,kleed me uit, spring gauw onder de warme douche en als ik klaar ben droog ik me af.
Ik wikkel de hand doek om mij heen zodat alles bedekt is. Daarna loop ik naar mijn inloopkledingkast en pak mijn blauwe skinny jeans en mijn hoodie.
Dan loop ik naar het schoenenrek, en pak mijn blauwe Vans. Ik pak nog een lingerie setje en kleed me daarna aan.
Ik kam mijn haar en doe hem in een paardenstaart. Dan doe ik nog wat mascara op. Ik sprint naar beneden en pak mijn tas en portomonee.
Snel trek ik mijn jas aan en ga dan snel naar STARBUCKS. Ik zie dat de jongens daar al zitten en grinnik. Ik weet nog niet wat we gaan doen.
Ik gieche even en dan ren ik naar Louis toe. ,,Hey Pretty Girl!''Zegt hij en zoent me. ,,Heey.''zeg ik.
Als we allemaal onze koffie ophebben lopen we naar buiten. ,,Wat gaan we nu doen?''vraag ik. Louis grijnst en pakt mijn hand. ,,Zie je zo wel.''Lacht Zayn.
,,Tell Me?'' Vraag ik en ik kijk de jongens met puppyoogjes en een pruillipje aan. ,,BEDEK JE OGEN!!!''roept Liam. Ik zucht. Ze grinnikken en we lopen richting hun huis.
Als Louis de deur opent zie ik daar 3 meiden zitten. Ik herken ze vaag. ,,CHELSEY!!!! OMG!!''Roepen ze en ze rennen op me af en knuffellen me. Ik kijk Louis vragend aan.
Hij grinnikt en ik rol met mn ogen. ,,Herken je ons nog?''vraagt 1 van de meiden. ,,Vaag...''antwoord ik. ,,Ik ben Danielle. En dit zijn Perrie en Eleanor.''zeggt Danielle.
,,OMG! Nu weet ik het weer!''zeg ik. ,,Hooi ik ben Perrie.Vriendin van Zayn.''zegt een meisje met blond haar. Ik glimlach. ,,Ik ben Eleanor. Vriendin van Louis.''zegt het andere meisje.
Ik schrik. ,,What-How-He-OMG...''zeg ik stotterend. (<---- In het ENGElS) Ik krijg tranen in mijn ogen. Mijn stem trilt. ,,Ik ga...Denk ik...''Zeg ik. Ik ben in de war. Hoe kan hij dit doen.
Ik voel de tranen van mijn wangen stromen en ik ren het huis uit. Ik wil hier weg! ,,Wacht!! CHELSEY!!''Hoor ik Louis roepen. Maar ik ben al weg. Ik hoef hem niet meer te zien..


Louis POV


Zei Eleanor nou Vriendin?!? Ik had het toch uitgemaakt??? Ik kijk de jongens verbaasd aan. ,,What-How-He-OMG...''Zegt Chelsey stotteren.
Ze krijgt tranen in haar ogen en haar stem trilt. ,,Ik ga..Denk ik...''zegt ze. Hoe kan Eleanor dit flikken. De tranen stromen over Chelsey's wangen
en ze rent het huis uit. ,,Wacht!! CHELSEY!!''Roep ik. Maar ze is al weg. Ik voel woede opkomen en loop op Eleanor af. ,,Nu Blij Bitch??!!''Schreeuw ik kwaad.
,,Eigenlijk wel ja Love.''Zegt Eleanor lachend. ,,ROT OP UIT DIT HUIS!!! IK HOEF JE NIET MEER TE ZIEN. GA TAYLOR LAUTNER OFZO MAAR LASTIG VALLEN!!''Roep ik woedend.
,,Love...''Begint Eleanor. Nu ben ik echt woedend. ,,OPROTTEN!!!!!!!!!! ERUIT!!!!!''Schreeuw ik. Ze rent het huis uit. Ik ga op de bank zitten en voel tranen komen.
,,Lou...Gaat het gast?''vraagt Harry. Hij komt naast me zitten. ,,I Don't know... Ze wil me nu vast nooit meer zien... Ik heb haar net terug en nu ben ik dr weer kwijt..''zeg ik.
,,Je krijgt haar wel weer terug. Daar zorgen wij wel voor.''Zegt Zayn. ,,Prima Dokter Love.''zeg ik sarcastisch. Hij grinnikt en ik loop naar boven. Als ik op mijn bed lig barst ik
in tranen uit. Hoe krijg ik haar nu terug...?





Heey ik wil ff iets zegguhh... Ik haat Eleanor NIET! ik wilde alleen een ex van Louis terug laten komen. Ik wist alleen Eleanor. Srry Peepzzz


Reacties:


angel18
angel18 zei op 29 mei 2014 - 15:11:
Leuk geschreven I love it waneer komt er een nieuw stukje