Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Broken by cancer (AF) » Capitolo diciassette

Broken by cancer (AF)

29 mei 2014 - 18:51

2522

9

503



Capitolo diciassette

Image and video hosting by TinyPic

=Nola=
Een teleurgesteld gevoel houdt mijn lichaam in zijn greep. Waarom vind hij haar belangrijker dan mij?! Wij zijn al jaren beste vrienden. Dit is al de zoveelste keer dat hij mij laat zitten en met Rachel wilt zijn. Ik pak mijn fiets uit de schuur en fiets richting de stad. Het is nu half vier en ik ben helemaal alleen. Ik heb niemand meer. Mijn vader is dood, mijn moeder geeft niks om mij en Jake is alleen maar met Rachel bezig. Ik zucht en rij bijna een oud vrouwtje omver, nog snel kan ik naar links afwijken.
,,Hé Nola!” hoor ik opeens als ik langs het park fiets. Ik kijk naar links en zie Harry Styles, Liam Payne en Zayn. Ik stop met fietsen, stap af en loop naar ze toe. Zayn is nog duidelijk boos. Met spijt in mijn ogen kijk ik hem aan.
,,Zayn, kan ik even met je praten?”
,,Waarom? Je hebt geen zin in me. Je wilt me niet eens leren kennen.”
,,Het spijt me echt. Het was gewoon heel ongemakkelijk. Zayn, je had mijn hand vast en toen kwamen Rachel en Jake binnen.” Zayn knikt en loopt toch met me mee. Ik kijk hem aan. ,,Zayn, het spijt me echt enorm. Ik had je nooit zomaar weg mogen sturen.”
,,Ik wil je echt graag leren kennen, Nola.” Ik begin even te blozen als hij mijn naam uitspreekt, geen idee waarom.
,,Ik jou ook Zayn, echt waar. Maar ik heb nooit zoveel dates gehad. Ik weet niet meer hoe dat moet.” Beschaamd kijk ik naar mijn voeten en plof in het gras. Zayn komt naast me zitten. Zayn zucht diep en ik speel zenuwachtig met mijn vingers. Zou hij beledigd zijn of me raar vinden nu? Het is gewoon dat ik helemaal nergens zin in had nadat mijn vader overleed.
,,Het hoeft geen date te zijn, we maken er gewoon uhm...” hij kijkt even bedenkelijk voordat hij verder spreekt. ,,Een nieuw begin van.” antwoord hij dan. Vragend draai ik me om, waarna mijn ogen die van hem vinden.
,,Hoe bedoel je?” vraag ik snel. Zayn grinnikt, brengt zijn hand naar voren en knikt dat ik hem moet aannemen. Voorzichtig plaats ik mijn hand in de zijne en we schudden kort.
,,Mijn naam is Zayn Malik, ik ben eenentwintig jaar en ik ben nieuw hier.” begint hij lachend. Ik grinnik kort als zijn idee tot me doordringt.
,,Nola, aangenaam.”
,,Nou, Nola. Wat vind je leuk om te doen? Heb je hobby's?”
,,Ik hou erg van tekenen.”
,,Echt waar?” ik knik. ,,Ik ook.” zegt hij en glimlacht breed. Zijn glimlach doet iets met me, ik heb geen idee wat, maar het voelt goed.
,,Ik kan je alleen niks laten zien. Mijn tekenblok ligt nog thuis.”
,,Dat geeft helemaal niet. Als je die wilt laten zien, komt dat vanzelf wel.”
,,Wat teken jij graag?”
,,Ik maak graag met graffiti tekeningen. En jij?”
,,Zij maakt portretten.” roept Harry opeens. Oh ja, Liam en hij waren er ook nog. Ik kijk ze aan. Hun weten wat ik teken, maar niet wie het zijn.
,,Harry, hou op.” zegt Zayn. Ik kijk hem aan. Neemt hij het nou voor me op?
,,Sorry hoor.” hoor ik hem zeggen. Harry is duidelijk beledigd.
,,Van wie maak je portretten of zeg je dat liever niet?” ik kijk hem wat geschrokken aan. Wilt hij weten wie ik teken? Ik ken hem net, waarom zou ik hem dat vertellen?! ,,Hé, je hoeft het niet te vertellen als je er nog niet aan toe bent.” hij pakt mijn hand en ik kijk hem in zijn ogen aan.
,,Ik vertel dat liever niet. Bijna niemand weet wie ik teken, alleen Jake en Rachel. Sorry.”
,,Het is al goed. Er is vast nog veel meer leuks over jou.” zegt hij en glimlacht. Ik voel me verlegen worden. Wat heb ik toch? Als ik bij Zayn ben, voelt het zo goed en zo vertrouwd. Ik heb echt het gevoel dat ik hem alles kan vertellen. Waarom voelt dit nou zo goed? Ik hoor Harry kuchen en raak licht geïrriteerd.
,,Zayn, kom je nog? We zouden naar de bios gaan, weet je nog?” ik kijk Zayn aan en sta op.
,,Ga maar met ze mee. Wij zien elkaar morgen toch weer.” zeg ik tegen hem. Ik loop terug naar mijn fiets en ontdoe hem van het slot.
,,Nee, ik wil jou leren kennen.” hoor ik Zayn zeggen. ,,Sorry Harry. Andere keer graag, ik wil Nola leren kennen.” Ik zie dat Harry en Liam best beledigd zijn, maar ze laten het erbij.
,,Je hebt ons nummer. Sms of bel maar als je zover bent.” Zegt Liam en daarna lopen ze van ons weg. Zayn komt naar me toe.
,,Lief van je Zayn.” zeg ik en glimlach even naar hem.
,,Zullen we in de stad wat gaan drinken?” ik kijk hem in zijn mooie bruine ogen aan en knik. Hij pakt mijn fiets en gaat op het zadel zitten. ,,Nou, stap achterop.” zegt hij glimlachend. Ik schudt even lachend mijn hoofd en stap dan op mijn eigen bagagedrager. Ik leg voorzichtig mijn armen om zijn middel. Ik zit nooit achterop, dus hou ik me goed vast. ,,Zit je goed?” Zayn kijkt me vragend aan.
,,Ja.” hij trapt met de trapper en we gaan vooruit. Mijn handen zijn nog steeds om zijn middel heen en op de een of andere manier maakt me dat niet uit.

Als we in de stad komen, zoeken we een leuk terrasje. Eindelijk vinden we een leuk uitziend terrasje en gaan zitten. Ik kom hier wel vaker en ik ken ook de ober die naar ons toekomt. Hij heet Rik en heeft een zwarte kuif en blauwe ogen, ook niet verkeerd, maar als ik tussen Rik of Zayn moest kiezen zou ik toch Zayn kiezen.
,,Hé Nola, ben je er weer?” Rik kijkt me aan. Ik knik en kijk Zayn aan. Meer mensen begroeten mij en Zayn kijkt me vol bewondering aan.
,,Jij kent ook iedereen hé.” zegt hij en glimlacht. Ik moet lachen, geen idee waarom.
,,Bijna iedereen.” Bij Zayn voel ik me best wel gelukkig.
,,En wat is je favoriete drankje? Wat bestel je eigenlijk wel elke keer dat je hier zit?”
,,Meestal drink ik cocktails, maar af en toe een zoete witte wijn is ook lekker.”
,,Wil je een wijntje?” ik knik.
,,En wat is jou favoriete drankje?”
,,Redbull.” ik schiet in de lach.
,,Wat saai.” zeg ik en gaap even. Zayn geeft Rik lachend een seintje en besteld een wijn en een redbull.
,,Ga je nog uit vanavond Nola?” Rik kijkt me aan. Ik haal mijn schouders op.
,,Weet ik nog niet Rik. Ga jij wel?” hij knikt.
,,Ja, samen met mijn nieuwe vriendin.” zegt hij trots. Hij kijkt Zayn aan. ,,Is dit jou nieuwe vriend?” en nu kijkt hij mij vragend aan.
,,Nee, hij is een vriend van school.” zeg ik. Ja, ik ben toch eerlijk. Ik ken Zayn net een dag.
,,Balen man, Nola is geweldig.” zegt Rik tegen Zayn en knipoogt even. Ik word een beetje rood, van schaamte.
,,Ga je vaak uit?” vraagt Zayn zodra Rik weg is.
,,Ja, elke avond.”
,,Dat is best veel.” zegt Zayn met een verbaasde blik.
,,Sorry hoor, maar ik ga gewoon graag uit.” zeg ik beledigd.
,,Ik wilde je niet beledigen.” Zayn houdt zijn handen omhoog en ik moet lachen. Jezus, waarom moet ik toch zoveel bij hem lachen? Waarom voelt het zo veilig bij hem? Zayn kijkt me lachend aan, best lang en ik voel me verlegen worden. ,,Is de wijn niet lekker?” vraagt hij. Ik kijk naar mijn glas en zie dat ik nog niks gedronken heb, maar ja, ik heb dit wijntje net gehad van Rik. Ik glimlach even en neem een nip.
,,De wijn is heerlijk.” zeg ik en ik kijk Zayn aan. Hij pakt mijn hand en een leuk, maar nieuw gevoel vult mijn lichaam.
,,Vertel nog eens wat over jezelf. Heb je broers en zussen?”
,,Ja, één broertje Jonah, de rest van mijn broers en zussen wonen in Engeland en Italie.”
,,En woon je nog bij je ouders?” Ik slik even. Ik heb geen ouders meer, maar moet ik dat wel zeggen?! Ik bedoel, straks vind hij me zielig.
,,Ik heb geen ouders meer.” zeg ik zacht, hopend dat hij het niet gehoord heeft, maar hij heeft het wel gehoord.
,,Dus je woont alleen met je twee vrienden en je broertje.”
,,Ja, zoiets. Jake is als een broer voor me. We kennen elkaar al jaren. Ik zou niet meer zonder hem kunnen en willen.”
,,En familie waar je terecht kan?”
,,Ja, ik heb wel familie, maar zoals ik al zei, die wonen in Engeland en Italie.”
,,En je broertje? Je zei net dat je niet met hem in huis woonde. Woont die ook in Engeland of Italie?”
,,Nee, die woont ook gewoon in Nederland. Ik zie hem elke dag. Hij is nog te jong om bij mij te wonen.”
,,Hoe oud is hij dan?”
,,Dertien.”
,,Oh ja, haha, dan mag hij inderdaad niet zomaar uit huis. Maar ik dacht dat je had gezegd dat je geen ouders meer had. Woont hij bij jullie peettante?”
,,Nee, dat niet. Sorry, daar wil ik het niet over praten.”
,,Geeft niks. Misschien kan je het later vertellen, als je me wat beter kent.” zegt hij met een glimlach en kijkt me lief aan. Hij is echt lief voor me, waaraan heb ik hem te danken. Ik ken hem pas net, maar het voelt alsof ik hem al jaren ken. Hij heeft nog steeds mijn hand vast en ik vind het fijn. Echt raar, maar sinds ik hier met Zayn zit, heb ik niet meer aan een joint gedacht. Zelfs niet aan XTC. ,,Heb je zin om nog een filmpje te pakken?” Zayn kijkt me aan. Ik knik.
,,Mag ik eerst één sigaret roken?” ik kijk hem lief aan. Even zie ik hem twijfelen. Als hij nu ook nog moeilijk gaat doen over één sigaret, ben ik klaar met hem! Hij knikt nu. Ik glimlach breed en sta op. ,,Wil jij er ook een?” Ik verwacht niet dat hij het wilt, maar ik word verrast door zijn reactie.
,,Is goed.” zegt hij.
,,Ik dacht dat je erop tegen was.”
,,Tegen jointjes en wiet. Drugs is fout, daar ben ik op tegen.” zegt hij. Even rol ik met mijn ogen. Natuurlijk mag hij een mening hebben, maar nu klinkt hij net zoals mijn moeder. We lopen naar buiten, waar ik al snel een sigaret opsteek. Ik geef er ook een aan Zayn en steek die voor hem aan.
,,Naar welke film wil je?” ik kijk hem aan en blaas zachtjes de rook uit. Hij haalt zijn schouders op.
,,Het maakt mij niet uit, als ik maar bij jou ben.” Wow, dat is echt zo lief. Dat heeft nog nooit iemand tegen mij gezegd. Ik begin een beetje te blozen en kijk hem aan.
,,Lief van je, Zayn.” zeg ik en ik kijk even naar mijn handen. Snel neem ik weer een trek van mijn sigaret. Zayn pakt mijn andere hand en samen lopen we naar de bioscoop.

Als we daar aankomen en binnen zijn, kijken we naar de film. Hmmm, allemaal stomme films. Hé, wacht eens! The other woman, die lijkt me wel leuk, maar ik denk dat Zayn die niks vind. Ach wat, ik vraag het hem gewoon.
,,Zayn, vind je het leuk om naar The other woman te gaan?” vraag ik, terwijl ik met mijn rug tegen de muur aanleun. Hij zegt niks, maar komt wel dichterbij. Ik slik even.
,,Je hebt erg mooie ogen Nola. Dat zag ik al toen ik je zag.” zegt hij en gaat zachtjes met zijn vinger langs mijn wang. De rillingen lopen door mijn lichaam. Wat gebeurd er met me? Waarom hou ik hem niet tegen? Waarom wil ik dit? Zou ik weer toe zijn aan een nieuw vriendje? Allerlei vragen gaan door mijn hoofd en ik glimlach naar hem. Hij zet zijn handen naast mijn hoofd, tegen de muur en leunt voorover. Hij sluit zijn ogen en dan voel ik zijn zachte lippen op die van mij komen. Mijn ogen gaan vanzelf dicht. Hij gaat heel langzaam over mijn lippen met zijn tong. Ahw, wat lief. Hij vraagt toestemming, maar niet heel snel zoals bij de andere jongens die ik gezoend heb, maar heel voorzichtig. Ik open mijn mond en voel zijn tong naar binnen gaan. Dit voelt echt goed. Ook al ken ik hem net een dag, ik weet niet wat het is... het voelt gewoon goed. De zwoele zoen word steeds heftiger en ik leg mijn handen in zijn nek. Ik voel de vlinders in mijn buik komen en hard rondvliegen. Dit heb ik lang niet meer gevoeld. Normaal zou ik nu allang met een jongen in bed liggen, maar nu hoef ik dat niet perse. Het is goed zoals het nu is, raar genoeg. Ik trek me terug uit de zoen en open mijn ogen weer. Ik kijk Zayn blozend aan en speel mijn zijn vingers. ,,Dat was geweldig.” zegt hij en geeft me een snelle kus op mijn mond. Ik glimlach tegen zijn mond aan en zoen hem terug. We gaan helemaal op mekaar in. Hij stopt nu als eerste en kijkt op de klok. ,,Uhm, Nola...The other woman is al begonnen.” zegt hij.
,,Dat maakt niks uit. Dit was tien keer beter dan die film.” zeg ik tegen hem en knipoog.
,,Wil je naar huis?”
,,Nou, ik heb eigenlijk niet veel zin in commentaar van Jake en Rachel.” Jake! Als ik aan hem denk, vult het teleurgestelde gevoel weer mijn lichaam. Zayn ziet het en pakt mijn hand weer. Hij gaat op een stoel zitten en trekt mij op zijn schoot.
,,Nola, wat is er? Als je over Jake praat, ben je gelijk verdrietig. Hebben jullie ruzie?” ik schudt mijn hoofd.
,,Nee, hij heeft nooit meer tijd voor me. Hij vind zijn vriendin Rachel veel belangrijker dan mij. En ik gun hem echt een vriendin, maar door haar zie ik hem nooit meer. Steeds als ik iets wil doen met hem, zegt hij dat hij bij Rachel wilt zijn. Ik heb zo erg het gevoel dat ik hem kwijt ga raken.” zeg ik en ik merk dat er tranen in mijn ogen staan.
,,Dat is vervelend.” zegt hij en wrijft over mijn hand met zijn duim. ,,Heb je tegen Jake gezegd hoe jij je voelt?” ik schudt weer mijn hoofd. ,,Waarom niet?”
,,Omdat hij dan boos word. Ik ken Jake, als hij voor iemand gaat, gaat hij ook echt voor haar en dan kan niemand iets inbrengen.”
,,Vrienden worden wel eens boos op mekaar, maar meestal menen ze daar later niks van.”
,,Jake wel. Als hij iets zegt, meent hij dat echt wel. Ik wil hem niet kwijt, hij is al jaren mijn beste vriend en nu veranderd hij door Rachel en vergeet hij mij.” Er rolt een traan over mijn wang. Zayn veegt die weg.
,,Weet je wat? Jij slaapt vanavond bij mij, dan kan je morgen rustig naar Jake toe om uit te leggen waar je mee zit.” ik knik en sta op. Zayn slaat zijn arm om me heen. Samen lopen we de bioscoop uit en gaan naar het huis van Zayn.


Reacties:

1 2

williewortel
williewortel zei op 31 mei 2014 - 21:31:
cute


LoisLove1D
LoisLove1D zei op 31 mei 2014 - 16:20:
Aaahw super cute!


1DNiaLL
1DNiaLL zei op 31 mei 2014 - 13:12:
aww zayn is echt een cutie


1Dtjetanya zei op 30 mei 2014 - 0:07:
Ahwww zo schattig!
Helaas heeft zayn in het echt geen probleem met drugs
Maar goed, snel verder en melding!!


Nynlufx
Nynlufx zei op 29 mei 2014 - 23:21:
Super cute