Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Kiss me || Louis Tomlinson » --->21

Kiss me || Louis Tomlinson

30 mei 2014 - 23:52

1429

4

500



--->21

Hee, sorry dat ik zo sloom ben maar heb het heel druk gehad met stage en school en shit!.. Maar ik hoop dat jullie het als nog leuk vinden. wat vinden jullie van die flashbacks? ik vindt het zelf wel leuk om te schrijven maar de lezer is koning toch? LET ME KNOW wat jij denk!

P.O.V Cloe White
7th January 2014 13.27

Hijgend en bezweet laat Andy zich van me afglijden. Zelf ook uit geput volg ik zijn bewegingen. Hij rolt zijn hoofd naar me toe. Even zeggen en doen we niks we kijken elkaar alleen maar aan. Mijn ademhaling stabiliseert langzaam. Zachtjes haalt hij wat haar uit me gezicht. "Dat was..." hij haalt even adem. "Geweldig" maakt hij de veel betekende zin af. Ik glimlach. Het lijkt zo goedkoop maar zo klinkt het niet. Hij zegt het zo lief en geil tegelijkertijd. Ik draai me van hem weg en sta op van het bed. Ik besluit naakt naar de douche te lopen. Ik voel Andys ogen me lichaam bekijken. Secondes later laat ik de warme straal het zweet van me rug stromen.

21.48

"Elloo!" zeg ik vrolijk tegen Zoë via Skype. Een flauwe 'haai' verlaat de donker rode gestifte lippen. "Alles goed?" vraag ik. Meerdere keren knikt ze ja. "Op het moment best" zegt ze. "Wat is er?" vraag ik nu duidelijk de hints op gepikt. "Uuh.. " ze aarzelt. "Weet je nog dat feestje van Niall in November?" vraag ze. Ik knik. "Wat is daar mee?" vraag ik veder. "Weet je nog dat ik toen eerder naar huis ging?" Vraag ze. Weer knik ik. "Nou,. Ik ben toen niet naar huis gegaan maar naar Harry" ik frons me wenkbrauwen. "Naar Harry?" vraag ik verward. Zoë knikt. "Wat doen?” meteen nadat ik dat uitspreek realiseer ik me hoe dom die vraag is. Zoe glimlacht kort. “ja wat denk je doen?” ik lach met haar mee. “Maar waarom vertel je me dit nu dan?” vraag ik na een korte stilte. “Ja uuh… ik uuh.. ben zwanger.” Voor een tijdje weet ik niks te zeggen. Ik had altijd al verwacht dat Harry ooit een meisje zwanger zou maken. Maar Zoë? Ik bedoel ze heeft dan wel de zelfde soort levensstijl maar hun samen?

P.O.V Louis Tomlinson.
8th January 2014 16.00
Ik roep de jongens gedag en stap me auto in. De zoveelste meeting over de nieuwe tour gehad. Nu snel naar huis en mezelf klaar maken voor de première. Ik hoorde dat er al fans voor de deur lagen 3 dagen geleden. Dat is iets waar ik nooit aan zal wenen. Sowieso snap ik het soms niet. Al die drie dagen gaan ze ons toch niet zien pas vanavond. De hele autorit van een uur denk ik hier aan. Ik kan het gewoon niet bevatten wat is er zo bijzonder aan mij en de rest van de band? Ik gooi de autosleutels in het laatje naast de deur. Normaal gesproken zou er nog een bossleutels liggen. maar sinds Cloe op haar zelf woont is hij leeg. Ik zucht. Ik mis haar meer dan ik dacht. Zonder er veder over na te denken loop in me kamer binnen. Het pak dat ik dagen geleden had uitgezocht is op gehangen door de styliste die de sleutel van me huis heeft. Ik pak het pak en bekijk het in een ander licht. Pff.. niet bijzonder maar oké. Ik kleed me uit en als ik de eerste pijp van de broek aan heb gaat me telefoon. Ik hup ik naar het bed waar de telefoon op ligt. ‘Cloe <3’ staat er op het scherm. Ik klik op ‘opnemen’ en zet hem op luidspreker. “Hee” zeg ik terwijl ik op sta en de rest van me broek aan doet. “Hai” klinkt er aan de andere kant. “Hoe is het?” vraag ik aan het meisje waar ik hoop me leven mee te delen. “Ja goed. Maar louis luister. Wil je wat voor me doen?” vraagt ze. Ik zie het perfecte gezichtje met een pruillip en puppy ogen voor me. Tuurlijk, tuurlijk alles voor mijn liefste schat doen. “misschien” probeer ik bot te zijn. “Heb je al een pak?” vraag ze vervolgens. “ja” antwoord ik simpel. “Ow.. uuh.. ik heb pak ontworpen en ik en Andy willen dat je het draag.” Ik zucht. “Andy..” zeg ik een beetje teleurgesteld. Typisch Andy mijn bekendheid gebruiken voor zichzelf. “Uhh.. ja hij is mijn baas hé” zegt Cloe. Ik zucht tegen me zelf. Ik kan geen nee zegen tegen Cloe. “oké als ik hem leuk vindt oke?” geef ik toe. “jeeh! Ik kom er meteen aan!” de verbinding wordt meteen verbroken. Ik glimlach tegen mezelf. Dat is de Cloe die ik mis. Wat ga ik doen om haar terug te winnen?


P.O.V Cloe White
8th January 2014 17.15
Een handdoek om zijn middel is het enige wat Louis aan heeft als hij de deur open doet. Ik bijt op me lip. Hij vertelde wel dat hij nu wat vaker naar de sportschool ging maar die strakke buik komt alsnog als een verrassing. Louis maakt een gebaar dat ik binnen mag komen. Ik bijt op me lip en loop langs hem. Hij plaatst zijn hand net boven me kont. Ik ben hier niet om seks te hebben dus ik duw de kleren meteen tegen hem aan. “trek aan.” Zeg ik erbij. Maar de hint is blijkbaar niet duidelijk niet goed genoeg (of hij wil hem niet snappen.) Zonder een seconde na te denken neem hij het pak aan en laat de handdoek op de vloer vallen. Daar staat de man waar ik van dacht dat ik me leven voor altijd mee zou delen naakt. En het doet me niks. Louis loopt nog altijd zonder iets te verbergen de trap op. ik laat mezelf zakken in me favoriete stoel. Deze kamer heeft zo veel herinneringen..


Goede..
***Flash Back***
December 24th 2012
“Fijne verjaardag lief” zegt ik terwijl ik een kus op zijn voorhoofd geef. Hij glimlacht. “ik haat verjaardagen.” Zegt hij. “i know” Louis wilt niet ouder worden hij wilt zo lang hij kan kind blijven. Iets wat ik geweldig vindt aan hem. “Maar, als nog bedankt” Hij kijkt me met de kleine grijze oogjes die mij betoveren. Ik glimlach.

March 4th 2012
Ik zit net lekker in de film als ik me telefoon hoor gaan. Meteen zo snel als ik kan ren in van de bank naar het kastje waar het apparaatje op ligt. ‘Louis’ staat er op het displaytje. Zonder na te denken neem ik op. Hij is al bijna een maand weg en blijft zeker nog een paar weken weg. “Haai lief” neem ik op. “Hee..” klinkt er aan de andere kant van de lijn. Meteen heb ik door dat hij huilt of bijna huilt of misschien wel heeft gehuild. “Wat is er?” vraag ik dan ook oprecht bezorgt. “ik kan dit niet meer Cloe.” Klinkt de kleine stem “Wat niet?” vraag ik veder. “Gewoon. Dit werk.. zonder jou.” Louis heeft een brok in zijn kil dat is hoorbaar. “Het komt wel goed.” Probeer ik. “Nee.. ik kan het echt niet meer. Ik wil gewoon nu bij je zijn. Ik wil je vast kunnen pakken. Ik wil een simpel potje ‘Mens erger je niet’ met je doen.” Zijn stem kraakt bij de laatste paar worden. “Het komt goed echt. Denk aan de jongens. Aan je fans. Er is niemand op deze wereld die de dingen kan doen die jij doet. Denk aan hoe veel geluk je heb om dit werk te kunnen doen.” Het istil voor een tijdje. “oké?” vraag ik als de stilte me te lang duurt. “uuh.. ja” klinkt er. “Gaat het weer een beetje?" vraag ik. “Ja.” Klinkt het veel vrolijker. “Dat was precies wat ik nodig had dank je.” Ik glimlach. “Tot uw dienst meneer Tomlinson.” Probeer ik grappig te zijn. Een klein grinninkje verlaat zijn mond. “Maar ik moet gaat ik bel je anders vanavond nog wel oké? Klinkt louis veel opgeruimder. “oké Love you!” zing ik bijna. En weer klinkt het kleine grinninkje. “ik hou ook van jou lief” zegt hij vlak voor hij de verbinding verbreekt.


En slechte..

June 10th 2012.
“uuhhg” bromt Louis. “Kan je nou niet een keer gewoon accepteren dat je niet altijd gelijk heb.” Schreeuw ik tegen de man van me leven. “Ja wel, maar dan moet ik eerst ongelijk hebben hé” wordt er terug geschreeuwd. “Het is roze! Deal with it!” Louis neemt een paar stappen in mijn richting. “Het is echt duidelijk niet roze het is rood. “ deze ruzie slaat letterlijk nergens op. Weer neemt Louis een paar stappen dichterbij. “uuhhg” bromt hij weer. Ik kan de druk zien die hij uitoefent op zijn tanden. Hij pakt mijn schouders vast. “Het is Roze” zegt hij verrassend rustig. Even is het stil. “Deze ruzie slaat nergens op.” zeg ik zelf ook weer rustig. Louis knikt. “je heb gelijk. De ruzie slaat nergens op.” hij laat me los en loopt de kamer uit.
***End Flashback***


Reacties:


XxAmyxX zei op 8 juni 2014 - 23:08:
Ik hou van dit verhaal. Echt, ik hou van het. Ik denk dat ik je verhaal maar s ten huwelijk ga vragen :" whahahah


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 31 mei 2014 - 11:07:
I like it! Je kunt echt super goed schrijven! Snel verder, X


Nadja
Nadja zei op 31 mei 2014 - 8:26:
Coool! Hihi

Meeelding!


justmissF24
justmissF24 zei op 31 mei 2014 - 0:07:
I love it!! De flashbacks zijn ook leuk!!