Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Obsessed - One Direction » Obsession 2

Obsessed - One Direction

31 mei 2014 - 13:08

625

7

422



Obsession 2

Aimée A. Moon

Ik kijk de jongen even peinzend aan. "Eerlijk gezegd, kan ik me weinig herinneren van vannacht. Alleen dat we gezoend hebben.." Mompel ik zacht terwijl ik plaats neem tegenover hem. Meteen dringt de geur van vers gebakken croissantjes mijn neusgaten. Het beste hulpmiddel na een kater? Verse croissantjes en jus d'orange. Kennelijk denkt Zayn daar hetzelfde over want precies dit ontbijt staat voor mijn neus te wachten om opgegeten te worden.
Het ontbijt verloopt in stilte. Af en toe probeerde ik oogcontact met hem te maken, maar telkens leek hij deze handig te vermijden. Uiteindelijk had ik het maar opgegeven en hem met rust gelaten. Als ik klaar ben met mijn broodje, drink ik op een traag tempo mijn glas leeg, en leg vervolgens het bord en het glas in de vaatwasser. "Ik ga even douchen, kijk maar wat rond, voel je thuis." Hoor ik Zayn zeggen waarna hij zijn weg maakt naar boven en ik alleen achterblijf in de keuken.
Ik besluit te doen wat Zayn heeft gezegd: even rondkijken, maar eerst vlug ik naar boven om mezelf fatsoenlijk aan te kleden. Ik loop immers in, waarschijnlijk, een shirt van hem. Als ik in zijn kamer ben zie ik dat er allerlei kledingstukken op de grond liggen. Een broek, een wit shirt, een paar hakken, een jurkje en tot mijn grote schrik zie ik mijn lingerie er ook tussen liggen wat dus betekent dat we het hebben gedaan. Snel raap ik mijn kleren op en trek het over mijn hoofd.
Opeens valt mijn blik op een fotolijstje. Er zit een foto in van een jongen en een meisje. De jongen herken ik als Zayn, maar het meisje is mij onbekend. Zou het zijn zusje zijn ofzo? Nee.. Dat kan niet. Hij heeft een donkerde kleur. Druk brainstormend wie het zou kunnen zijn, heb ik niet door dat Zayn de kamer weer in is gekomen. "Wat doe jij nou?"

Zayn J. Malik

Na een heerlijke, verfrissende douche loop ik terug naar mijn kamer. Het voor mij nog steeds onbekende meisje staat naar een foto van mij en Perrie te kijken. Het was een foto van toen ik samen met haar naar de dierentuin was geweest, en we giraffen hadden gevoerd. Het was een super leuke dag geweest, en ergens begin ik me nu toch wel schuldig te voelen dat ik ben vreemd gegaan. Waarschijnlijk is er ook wel weer een foto gemaakt van één of andere paparazzi man, en dat zal ook niet echt meehelpen. Het onbekende meisje kijkt me nog even vragend aan, maar ik wuif het weg. Ik wil het hier nu niet over gaan hebben, zij hoeftook niet te weten dat ik een vriendin heb. Wat als ze ermee naar een tijdschrijft gaat? Dan kan ik het wel helemaal schudden bij Perrie. Nee, dat mag echt niet gebeuren. Samen lopen we weer naar beneden, en ze ziet er eigenlijk heel goed uit in haar jurkje. Logisch dat ik gisteravond op haar af ben gestapt. "Dus ehh, blijf je nog even? Kunnen we nog een filmpje kijken ofzo, beetje bijkomen van 't stappen." Ik zie haar, tot mijn grote opluchting, goedkeurend knikken. "Kies jij maar een film uit, ik pak ff wat snacks." Met een bonkend hoofd loop ik verder naar de keuken en pak wat chips en cola. Als ik terug loop zie ik dat ze een sappige liefdesfilm van mijn zusje heeft uitgekozen. Ik besluit er niet tegen in te gaan, als zij die film wilt kijken doen we dat gewoon. De bakken en glazen zet ik neer op tafel, waarna ik zelf in de zachte sofa plof. Vlak voordat ze de film start, kijkt ze me nog één keer aan. "Zayn, wie was dat meisje op die foto?"


--

tamtamtamtaaaaam


Reacties:

1 2

xcarrotx
xcarrotx zei op 1 juni 2014 - 8:33:
Maar zij herkent zayn dus niet? Zou dat door haar kater komen of heeft ze niks met boybands? Ik ben in ieder geval heel benieuwd wat zayn gaat zeggen!


x1Dx
x1Dx zei op 31 mei 2014 - 23:58:
Leuk en spannend!
Melding!! X


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 31 mei 2014 - 15:04:
OOEEEHH, dit is een super leuk verhaal!
Melding voor het volgende hoofdstuk! XX


LarryGirlsXX
LarryGirlsXX zei op 31 mei 2014 - 14:54:
Spannend !!!
Xxx Nanette


Anne
Anne zei op 31 mei 2014 - 14:02:
Leuk! Ik lees mee