Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » *** Girls Things *** [ Afgerond ] » 12 > Nash, he is mine

*** Girls Things *** [ Afgerond ]

31 mei 2014 - 13:35

1339

6

808



12 > Nash, he is mine

Image and video hosting by TinyPic

Vanessa Alex Jurth


'Ben je echt niet op mij?' Nialls ogen zijn vochtig en ik kijk naar mijn voeten. 'Zeg alsjeblieft recht in mijn gezicht dat je me niet wilt.' Zegt Niall en ik doe wat hij zegt. Ik kijk hem recht in de ogen. 'Het spijt me Niall, ik ben niet verliefd op je...' Bijtend op mijn lip kijk ik hem aan. 'Nou, oké. Jammer.' Niall staat op en wil weglopen. Snel pak ik hem bij zijn arm en trek ik hem tegen me aan. Ik druk mijn lippen op de zijne en open mijn mond.

'Niall het spijt me, ik ha-' Een bekende stem, van Barbara Palvin. Ik duw Niall van me af en kijk naar Barbara, die met een hand voor haar mond staat te kijken naar ons. 'Verdomme, Niall! Ik kom hier mijn fucking excuus aanbieden voor wat ik heb gedaan en jij staat hier bijna te stikken in haar! Wat een verschrikkelijke lul ben jij, stik maar in haar, asshole.' Ze smijt de bloemen op de grond en beent boos weg. De deur gaat open en vervolgens slaat hij met een klap dicht. Boos en verbaasd kijk ik naar Niall die gefrustreerd rondjes loopt. 'Niall,' ik pak hem stevig vast bij zijn schouder vast. 'Je zoent met mij terwijl je met fucking Barbara hebt?!' Roep ik en de deur gaat weer open. Voetstappen komen onze richting op. Een jongen met bruin haar en felblauwe ogen staat voor ons. Mijn ogen worden zo groot... Hij is zo knap, sexy, alles... 'Nash, hey. Misschien kan je even beter gaan, man.' Zegt Niall. 'Nee, nee. Nash, blijf hier. We zijn toch al klaar.' Zeg ik.


Nash Grier


Ik sta voor Niall en een fucking knap meisje. Ze is echt zo knap... Ze is gewoon perfect van top tot teen. Ik ga hier echt niet meer weg voordat ik haar nummer heb. 'I-is dat jou vriendin?' Stotter ik. Niall knikt en het meisje schud haar hoofd. 'Nee, Niall heeft dus echt niet met mij! Hij heeft met Barbara. Ik ben trouwens Vanessa.' Ik bekijk haar nogmaals en ze komt me bekend voor... 'Hmm... Van Girls Things! Wow, je bent nog knapper ik het echt.' Flirten kan ik wel hoor, een meisje regelen? Dat is voor mij geen probleem. Binnen no-time is ze van mij. Niall rolt zijn ogen en Vanessa's wangen worden rood. 'Ze is al bezet, Nash.' Zegt Niall streng en ik kijk getreurd. 'Niet, Niall. En al helemaal niet met jou.' Zegt ze en er verschijnt een grijns op mijn gezicht. 'Nash, ze heeft geen zin in een relatie...' Niall zegt het alsof hij het meent. 'Wat lul je nu?' Vanessa duwt hem een stukje naar achter en ik grinnik. 'Tss, maar waar kom je voor Nash?' Niall kijkt me aan. 'Ik kwam vragen of jij... Nee, laat maar. Euh, Vanessa, wil je misschien vanavond mijn partner zijn?' Verbaasd kijkt Vanessa me aan. 'Ik bedoel, wil je met mij en Cam opnemen.' Grinnik ik en ze kijkt nog steeds verbaasd. 'Opnemen, voor ons kanaal. Op YouTube, je weet wel. En Cameron en ik doen dat altijd samen maar we hebben een speciale gast nodig, doe je mee?' Vanessa knikt. Yeah, als Cameron dit ziet, gaat hij dood...

'Yo Cam,' ik open de deur van onze speciale opneemruimte. 'Hey, en heb je Niall?' Vraagt hij en ik schud mijn hoofd. 'Kom maar.' Ik gebaar naar Vanessa en laat haar erdoor. Camerons mond valt open en ik grinnik. Cameron is helemaal verliefd op Vanessa. 'Serieus?' Vraagt hij en hij kijkt me aan. Ik knik en grinnik. 'Wow.' Is het enige wat Cam kan uitbrengen. 'We gaan met haar opnemen.' Ik sluit de deur en wijs naar de stoel waar Vanessa op kan gaan zitten. 'Hey, ik ben Vanessa, maar je kent me vast wel.' Vanessa steekt haar hand uit en glimlacht. Cameron wacht geen moment en trekt haar tegen zich aan. Vanessa lacht en Cameron sluit zijn ogen. 'Ik knuffel de enige echte Vanessa, mijn droom komt uit...' Zucht hij en ik lach.
Na een uur — ik ben een overdrijver — laat Cam Vanessa los. Ze grinnikt en neemt plaats op de stoel. 'Zullen we beginnen?' Vraag ik en Cam knikt. We gaan lang haar zitten en slaan allebei een arm om haar schouders.

'En, klaar!' Roep ik en ik druk mijn lippen op Vanessa's wang zonder dat ik het door heb. 'Oops...' Haar wangen zijn helemaal rood en Cameron kijkt me boos aan. 'Ja dat kan je wel zeggen!' Roept Cam en ik grinnik. 'Vanessa gaat het wel?' Vraag ik en ik leg mijn hand tegen haar wang. Ze kijkt me aan en glimlacht. 'J-ja..' Stottert ze en knik. 'Ja ja, genoeg gesjanst.' Zegt Cam en hij duwt me weg. Grinnikend schud ik mijn hoofd terwijl Cam met zijn armen over elkaar heen staat. 'She's not yours...' Fluister ik in zijn oor. Cam kijkt me boos aan en ik grinnik.


Vanessa Alex Jurth


'Hey mam, ik hoop dat je dit luistert maar ik blijf bij Nash slapen. Love you, kusjes.' Ik hang op en leg mijn mobiel op de tafel. 'Denk je dat Niall het wel goed vind?' Verbaasd kijk ik Nash aan. 'Hoezo, het boeit me niet wat hij denk, we zijn niet meer samen.' Nash knikt en zucht dromerig. 'Saampjes...' Mompelt hij en ik grinnik. 'Maar euh, Niall weet dat jij hier bent toch.' Nash neemt een slok van zijn redbull. 'Jep.' Zeg ik. Dan valt die altijd ongemakkelijke stilte, die we tot nu toe nog niet hebben gehad. Nash is echt een leuke, vrolijke jongen. En natuurlijk niet te vergeten knap en bezorgd. Je kan ook goed met hem lachen en opnemen is ook heel leuk met Cameron en Nash. 'Wat vindt je eigenlijk van mij?' Nash meent het serieus. Waarom zou hij dit vragen, vindt hij me soms leuk? 'Je bent leuk, lief, knap en gewoon echt geweldig.' Glimlachend kijk ik hem aan en zijn wangen worden rood. 'Haha, dankje.' Grinnikt hij verlegen.

'Is dit normaal?' Vraag ik en Nash kijkt me verbaasd aan. 'Dit is gewoon vriendschappelijk, babe. Ik doe dit vanwege je liefdesverdriet en ik vind het wel gezellig. Ik heb dit trouwens ook nooit gedaan, hoor.' Ik knik. 'Ik ook niet, het voelt echt heel raar.'
'Oké, ik kom erin, ja?'
'Ja.'
Nash springt in bed en ik grinnik. 'Ga jij zo altijd in bed, springend?' Nash knikt en trekt de dekens over ons heen. 'Het voelt alsof ik vreemdga weetje...' Zeg ik. 'Het hoeft niet, hè.' Zegt Nash en ik schud mijn hoofd. Voorzichtig leg ik mijn hoofd op zijn bedekte borst. Ik schuif wat aan zodat ik wat dichter tegen hem aan lig. Nash slaat een arm om me heen en het voelt veilig, vertrouwd. 'Welterusten, good night.'
'Good night, babe.'
Ik sluit mijn ogen. Opeens hoor ik een harde klap. 'Wat was dat?!' Sis ik en Nash haalt zijn schouders op. 'M'n hond komt naar boven dus schrik niet.' Ik zucht opgelucht en ga weer tegenover hem liggen. Mijn ogen zoeken de zijne. Daar heb ik ze, zijn prachtige ogen. Ik kan er wel in verdrinken. 'Je bent zo mooi..' Mompelt Nash en hij legt zijn hand op mijn wang. Onze hoofden gaan naar voren totdat mijn lippen de zijne raken. We openen onze monden en zoenen een tijdje. Zijn tong glijd langzaam over mijn lippen en ik geef hem toegang. We tongzoenen heftig en een zachte kreun verlaat mijn mond. Op dat moment gaat de deur open, het is vast de hond van Nash. Iemand schraapt zijn keel, Niall... Ik trek me meteen terug en kijk geschrokken naar Niall die wel kan ontploffen. Ik trek me er niets van aan en druk mijn lippen weer op die van Nash. 'Ja, hallo!' Roept Niall boos en ik trek me weer even terug. 'Vind je dit normaal?! Je gaat vreemd!' Roept Niall en ik frons mijn wenkbrauwen. 'Met wie dan?' Niall kijkt me woedend aan. 'Met jou heb ik niet meer, weetje nog?' Zeg ik en zijn ader klopt.

------------------------------------------

Wat vindt jij?
Heeft Vanessa gelijk
Of
Heeft Niall gelijk?

Tell me, babes. •^.^•


Reacties:

1 2

justmissF24
justmissF24 zei op 2 juni 2014 - 16:26:
Aaah reactie lukt steeds nier

Ik wilde dus zeggee love it!! XD

XX


angel18
angel18 zei op 1 juni 2014 - 12:08:
Leuk ik heb geen idee ze hebben bijde gelijk en ook weer ongelijk


xcarrotx
xcarrotx zei op 1 juni 2014 - 8:51:
Vanessa weet niet wat te wil! Maar ze komt er vanzelf achter[^.^]


1Dtjetanya zei op 1 juni 2014 - 1:29:
Snel verder ikk ben echt nieuwsgierig wat niall nu gaat doen!!!


x1Dx
x1Dx zei op 1 juni 2014 - 0:36:
Spannend!
Eigenlijk heeft Vanessa gelijk maar ja ze zoenden Niall wel...
Dus weet ik het niet echt!
Maar voor mij een melding!!! XXX