Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Persoonlijke Stand Alone's » Nadja | Liam Payne

Persoonlijke Stand Alone's

31 mei 2014 - 15:48

491

3

256



Nadja | Liam Payne

"Kijk die dan met d'r outfit." "Hey groentje! Het is nog geen halloween hoor!" Hard gelach is te horen. Grappig, denk ik bij mezelf. Je zou denken dat de mensen die op de universiteit zitten inmiddels al wel volwassen zijn, maar nee. Altijd gaat het zo. Ik word 's ochtends met tegenzin wakker omdat er weer een lading scheldwoorden en valse beschuldigingen staan te wachten door mijn ouders. Vervolgens kleed ik me aan, vaak in het legergroen. Ik vind het gewoon een mooie kleur. Dan verwacht je dat ik het op school makkelijk heb, maar dat is niet zo. Het is niet zo zeer dat ik gepest word maar de leerlingen hier op school mogen me gewoon niet. Ik snap niet wat er verkeerd is met mij.

Het derde uur. Gymles, wat een hel. Ik haat de gymles. Alsof ik hier naartoe ben gekomen om gymdocente te worden. Met grote tegenzin kleed ik mijzelf om in mijn zwarte joggingbroek en groen topje. Mijn bruine krullen bind ik vast in een paardenstaart en vervolgens slof ik naar de gymzaal om begroet te worden door de klas en het gezicht van Liam Payne. De hottie van de universiteit. Normaal gymt hij met een andere groep mee. "Goed dames en heren, dit is Liam. Hij doet vandaag met jullie groep mee omdat we dan met een even aantal zijn. We gaan vandaag oefenen met judo. Maak groepjes van twee en pak een mat." Natuurlijk heb ik niemand, en blijf ik dus gewoon op de bank zitten. Al snel komt Liam naar mij toe gelopen. "Zullen wij maar samen gaan dan?" Snel knik ik. "Is goed. Ik ben trouwens Nadja." "Liam." Glimlacht hij lief. Wat een cutie! Samen slepen we een mat naar een hoekje in de zaal. Terwijl we de oefeningen doen die de leraar ons heeft gegeven, praten we wat met elkaar en leren we elkaar beter kennen. Liam is 21 jaar, hij zit in zijn laatste jaar en buiten het studeren van medicijnen houd hij erg van zingen.

"Oke, de laatste oefening, probeer je partner te vloeren." Voordat ik ook maar iets kon doen lig ik al op de mat. "Liam!" Zijn lach vult mijn gehoorgangen. Uit reflex pak ik zijn enkel vast waardoor hij al snel bovenop mij ligt. Tegelijkertijd schieten we in de lach. "Je bent leuk Nadja." Zegt hij ineens doodserieus. Een blosje verschijnt op mijn wangen. "D-dankje. Jij ook Li." Hij geeft me een zwakke glimlach. "Zullen we anders na school even wat gaan drinken? Ik trakteer." Stelt hij voor terwijl hij ons overeind trekt en de mat opruimt als de leraar dat zegt. "Is goed, lijkt me gezellig." "Geweldig! Dan wacht ik je op bij het fietsenhok." Ik knik blozend. "Tot dan." En met dat lopen we allebei naar een andere kleedkamer.
--

hii ! Ik hoop dat je hem leuk vond !

Als je een deel twee wilt, wil je dat dan alsjeblieft opnieuw neerzetten bij het hoofdstuk 'invullen' ?


Reacties:


xannax1d zei op 30 juni 2014 - 15:28:
Heel tof! Ik heb zin in een deel 2 ookal is t niet "mijn" gekozen verhaal. Xx


x1Dx
x1Dx zei op 15 juni 2014 - 10:46:
Echt heel leuk!!! X


Nadja
Nadja zei op 31 mei 2014 - 17:10:
Waaauw hijs echt goed gelukt! Xxx