Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Broken by cancer (AF) » Capitolo diciotto

Broken by cancer (AF)

31 mei 2014 - 19:27

1859

8

516



Capitolo diciotto

Image and video hosting by TinyPic

Als we aankomen bij zijn huis, neemt hij me aan zijn hand mee naar binnen. Ik voel me erg door hem aangetrokken. Eerst wilde ik niet verder gaan dan zoenen met hem, maar daar twijfel ik nu over. Ja, ik weet het. Ik ken hem net een dag, maar ik kan er niks aan doen, hij doet wat met me wat nog nooit iemand heeft gedaan. Ik voel van alles voor hem en ik wil dat uiten. Ik ga op zijn bank zitten en kijk naar de muren. Er zit allemaal graffiti op.
,,Heb je dit zelf gemaakt?” vraag ik en ik wijs naar de muur. Zayn knikt. ,,Mooi.” ik sta op en loop naar de muur toe. Ik bekijk de tekening die erop afgebeeld staat.
,,Ja, vind je het mooi? Is het niet te druk?” ik schudt mijn hoofd. Ik hou normaal helemaal niet zo van graffiti, maar Zayn doet het erg mooi. Het is juist leuk dat het een beetje druk is. Zayn komt achter me staan en slaat zijn armen om me heen. Een warm gevoel vult mijn lichaam en ik draai me om. Mijn rug staat nu tegen de muur aan. Hij brengt zijn gezicht dichterbij mijn gezicht en legt zijn lippen op die van mij. Dit voelt echt goed! Ik ga op de zoen in. Mijn handen vinden de weg naar zijn nek. Nog nooit heb ik zo'n romantische kus gevoeld. Het is alles behalve gehaast. Mijn ex Gale zoende vanaf het begin al heftig, totaal niet romantisch. Waarom kan Zayn dat wel en Gale niet? Focus Nola! Nu moet je Zayn niet met Gale gaan vergelijken. Ik vind het jammer als hij zich wegtrekt. ,,Je brengt het beste in me naar boven.” grinnikt hij. Onze voorhoofden raken elkaar nog aan.
,,Dat is mooi.” zeg ik. Hij geeft me nog een kus. Hij tilt me op en legt me zachtjes op het bed neer. Snel sta ik op en kijk hem aan terwijl ik mijn shirt uitdoe. Hij staat ook op en zoent me weer. Mijn lichaam voelt de aantrekkingskracht die hij uitstraalt, ik wil niets liever dan het met hem doen nu. Hij gaat naar de achterkant van mijn bh en niet veel later voel ik hem losschieten. Ik loop terug naar het bed en ga weer liggen, waarna Zayn mijn broek en onderbroek uitdoet. Ik geniet volop en laat hem zijn gang gaan. Ik bijt op mijn lip als hij bij me naar binnen gaat. Ik heb dit al zo vaak gedaan, maar dit keer voelt het anders. Het voelt vertrouwder en beter dan al die andere jongens die ik al gehad heb. Het is zelfs beter dan Gale, terwijl ik daar twee jaar mee had. Heel zachtjes en voorzichtig beweegt Zayn en moet ik even zachtjes kreunen. Hij glimlacht naar me en geeft me een zwoele zoen op mijn mond. Ik sluit mijn ogen en geniet echt heel erg. Ik voel hem in me klaarkomen en ik kom niet lang daarna. Hij gaat van me af en gaat naast me liggen. Ik ga op zijn borstkas liggen met mijn hoofd. Hij geeft een kus op mijn voorhoofd.
,,Je bent geweldig.” zegt hij en ik moet lachen.
,,Dank je.” zeg ik vol vreugde. Ik voel me zo goed als ik bij Zayn ben. Het voelt echt alsof ik hem kan vertrouwen. Even schrik ik van mezelf. Ben ik verliefd aan het worden op Zayn?

=Jake=
Ik sta in de badkamer en kijk naar mijn verwondingen. Het gaat al een stuk beter en de grote blauwe plek die op mijn zij zat, is bijna weg. Ik ben best wel blij. Je ziet er bijna niks meer van. Alleen Rachel wilt nog steeds naar mijn vader gaan en dat mag echt niet. Ik doe wat gel in mijn haren en loop naar beneden. Ik pak de daneroll en maak de croissantjes. Als ik ze alle zes gemaakt heb, doe ik ze in de oven. Ik kijk naar de woonkamer en ben verbaasd. Normaal liggen de tas en jas van Nola op de bank, maar nu niet. Ze is duidelijk niet thuis gekomen vannacht. Moet ik me zorgen maken? Ach welnee, Nola red zich wel. Die is waarschijnlijk vannacht met iemand naar bed geweest of gewoon op de wc in de kroeg. Ik heb meer nagedacht over Rachel en ons kind, als ze zwanger is tenminste. Ik weet wat ik wil, maar ik kan dat niet tegen Rachel zeggen, want als ik dat doe verlies ik haar. Ze vergeeft me het nooit, dat weet ik nu al! Ik loop naar de radio en zet mijn iPod aan, waar allemaal liedjes opstaan die Rachel leuk vind onder andere 5 seconds of summer, maar ook Avicii en Katy Perry. Ik loop terug naar de keuken en pers wat sinaasappelen. Vers geperst zijn ze het lekkerste natuurlijk. Ik kook twee eieren en zet thee. Dit ontbijtje moet perfect zijn. Ik moet het Rachel natuurlijk een keer vertellen, maar ik denk niet dat het vandaag de beste dag is. Zal ik Nola bellen en haar om advies vragen? Nee, laat ik die maar niet storen. Ik dek de tafel en zet alles neer. Net als alles op tafel staat, gaat de deur open en komt Rachel binnen.
,,Goedemorgen.” zeg ik en geef haar een kus. ,,Heb je lekker geslapen?” ze schudt haar hoofd.
,,Ik was vannacht een klein beetje misselijk, maar nu gaat het wel weer.” Ik omhels haar.
,,Ik hoop dat je mijn ontbijtje wel op kan.” zeg ik en ik laat haar de tafel zien. Haar mond valt open en ze glimlacht.
,,Lekker!” roept ze uit en gaat naar de tafel. Ik schuif de stoel naar achteren en laat haar zitten. ,,OMG! En je hebt 5 seconds of summer op staan. Allemaal speciaal voor mij?” ze kijkt me aan en ik knik.
,,Een speciaal ontbijt voor een speciaal meisje.” zeg ik en ik zoen haar op haar mond. Ik hou echt van haar! Ik ga tegenover haar zitten en we beginnen aan het ontbijtje.
,,Jake, ik wil vandaag naar de apotheek voor een zwangerschapstest. Ik had gisteren ongesteld moeten worden.” ik verslik me bijna in mijn thee en kijk haar aan. Ze slikt. Ik knik en pak haar hand.
,,Ik ben er voor je, ook als het positief is.”
,,Wil jij het ook houden?” ik slik. Moet ik daar nu antwoord op geven? Ik wil daar nu even geen antwoord op geven. Ik haal mijn hand van haar hand en sta op. Snel loop ik naar boven en spoel water in mijn gezicht. Hoe moet ik het haar nou gaan vertellen?!

=Rachel=
,,Ik ben er voor je, ook als het positief is.” zegt Jake en kijkt me aan. Nu wil ik het weten! Ik heb de vraag al veel te lang uitgesteld.
,,Wil jij het ook houden?” ik zie hem slikken. Wat zal hij nu denken? Hij haalt zijn hand van die van mij en staat op. Voordat ik iets kan vragen of zeggen is hij al naar boven. Verslagen blijf ik achter. Waarom rent hij nou weg? Eigenlijk voel ik al wat er aan de hand is, maar waarom kan hij me dat niet gewoon vertellen? Waarom zegt hij niet gewoon tegen me dat hij het uitmaakt als ik zwanger ben van hem? Mijn ogen vullen zich met tranen. Dat dit mij weer moet overkomen! Ik word zwanger na een onenightstand, wel van het liefste vriendje van de wereld, maar hij dumpt me als ik zwanger ben. Ik weet het ook helemaal nog niet zeker, misschien ben ik wel helemaal niet zwanger. Ach doe niet zo raar! Praat ik mezelf toe. Natuurlijk ben je wel zwanger, anders was je wel gewoon ongesteld geworden. Ik sta op en ga onderaan de trap staan. ,,Jake, gaat het wel?” ik hoor niks. ,,Jake?” ik zet mijn voeten op de traptrede.
,,Ik kom eraan, Rach.” hoor ik dan. Ik ga van de traptrede af en blijf staan, totdat ik hem bovenaan de trap zie staan. Hij komt de trap af en gaat me voor naar de woonkamer. Ik loop hem achterna en zie dat hij de tafel aan het afruimen is. Hij ontloopt duidelijk mijn vraag en ik weet waarom. Als de tafel afgeruimd is, pakt ik zijn hand en probeer hem rustig te krijgen. Hij heeft lichte zweethandjes en kijkt me wat angstig aan.
,,Jake, het is nog niet zeker dat ik zwanger ben.” zeg ik om hem gerust te stellen. ,,Maar we moeten het wel weten, anders kunnen we er niet over beslissen.” Jake knikt.
,,Zullen we gaan, anders weten we het inderdaad niet.” Hij opent de deur met zijn linkerhand, terwijl zijn rechterhand mijn hand stevig vasthoudt. We stappen de deur uit, doen hem op slot en lopen richting de apotheek.

Als we er zijn, staat er een lange rij. Ook dat nog! Jake gaat zitten op de stoel bij het raam en ik ga in de rij staan. Af en toe kijk ik om naar Jake die zenuwachtig naar buiten staat te kijken. Opeens zwaait hij naar iemand en gebaard naar me dat hij buiten is. Ik knik en hij is verdwenen. Dat is iets wat steeds vaker voorkomt als we het over mijn 'misschien' zwangerschap hebben. Het is duidelijk dat Jake het niet wilt houden, maar waarom is hij daar niet eerlijk over? Waarom zegt hij niks? Nu worden mijn ogen groot. Zou hij het uit maken als ik zwanger ben?

=Nola=
Lachend lopen Zayn en ik over straat. We hebben heerlijk genoten van een ontbijtje en zijn nu onderweg naar mijn huis. Mijn koffie van Starbucks is lekker warm in mijn hand en ik neem af en toe een nipje. Ondertussen praten Zayn en ik over van alles en nog wat, ik heb het over mijn zusje in Londen gehad, die ik erg mis. Zelfs Jake en Rachel weten niet dat ik zussen in het buitenland heb. Ik vertrouw Zayn echt. Ik schuif mijn arm in die van hem.
,,Wat is het verschil tussen een penalty en een biertje?” Zayn kijkt me vragend aan. Ik trek een wenkbrauw op en haal mijn schouders op. Hoe moet ik dat nou weten? Ik zit toch niet op voetbal, ik drink wel bier, maar het verschil geen idee. Ik kijk Zayn aan.
,,Nou?”
,,Een biertje gaat er wel altijd in.” Hij begint te lachen, maar ik niet. Hij kijkt me aan. ,,Niet grappig?”
,,Nee.” zeg ik en ik begin nu toch te lachen.
,,Waarom moet je dan lachen?”
,,Door jou hoofd!” roep ik uit en begin harder te lachen van zijn gezicht. Hij is echt beledigd. Hij prikt me plagend in mijn zij, wat kietelt. Ik wil wegrennen, maar Zayn grijpt me, door middel van zijn armen om mijn middel te slaan. Lachend tilt hij me op en loopt langs de apotheek. Oh, als we hier zijn, zijn we vlakbij huis. Zayn zet me weer neer en ik sla mijn hand weer door zijn arm. Net als we door willen lopen, hoor ik iemand mijn naam roepen. Ik draai me om en kijk in het gezicht van Jake. Ik slaak een gil! Wat ziet hij er slecht uit! Wat is er met hem aan de hand?!


Reacties:

1 2

justmissF24
justmissF24 zei op 5 juni 2014 - 15:13:
Omgush snek verdur


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 1 juni 2014 - 13:34:
Melding!

-x-


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 1 juni 2014 - 13:19:
Just tell it Jake!
Melding!!
-X-


x1Dx
x1Dx zei op 1 juni 2014 - 1:06:
Jake zeg het nou gewoon tegen Rachel!!
Melding!! Xxx


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 31 mei 2014 - 22:43:
Dan komt Nola een meisje tegen, dan worden ze vriendinnen want hun karakter is precies hetzelfde. Het meisje heet Serena en jij mag het verder uitzoeken ;P

Purrfect this, oeh, Nola...
x