Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Obsessed - One Direction » Obsession 3

Obsessed - One Direction

31 mei 2014 - 19:32

466

6

393



Obsession 3

Aimée A. Moon

Vragend kijk ik hem aan, wachtend op een antwoord die er niet lijkt te komen. "Maakt het wat uit dan?" Ik haal mijn schouders op. "Gewoon nieuwschierig." "Hm. Ze is een goeie vriendin, maar ik heb d'r al een hele tijd niet gezien." Mompelt hij. Ik knik zacht, wetend dat ik nu een gevoelige snaar bij hem heb geraakt. "Sorry. Ik wou je niet verdrietig maken.." Een zwakke glimlach vormt zich op zijn gezicht waardoor er automatisch ook een op mijn gezicht komt te staan. "Geeft niet.. ehm.." Ik zie hoe hij licht rood kleurt wat me doet lachen. "Aimée." "Aimée." Herhaalt hij me. Ik glimlach en kruip wat naar hem toe. Meteen slaat hij zijn arm om me heen en drukt hij op 'play' waarna het beeld van de tv aanspringt en de film begint.

Als Zayn en ik allebei helemaal in de film zitteng gaat ineens mijn telefoon af. Zuchtend pak ik hem en neem ik op. "Oh hey James." "Jezus Mee ik heb je tig keer geprobeerd te bellen, waar ben je? Ik ben hardstikke bezorgd!" Een zachte giechel verlaat mijn mond. "Sorry. Maar maak je geen zorgen. Ik ben met die jongen van de club meegegaan en daar ben ik nu een film mee aan het kijken, dus eigenlijk stoor je een beetje." "Oh die! Die was zo cute." "Hands off. Ik zag 'm eerst. Ennn ik denk niet dat 'ie gay is." Het gelach van James vult mijn rechteroor. "Nou veel plezier nog Moon, ik zie je vanzelf wel weer verschijnen. Bye!" Hoofdschuddend hang ik op om niet veel later met een grijnzende Zayn begroet te worden. Vragend kijk ik hem aan. "Hands off?" Een blos verschijnt op mijn wangen en Zayn laat een lach horen.

Het is inmiddels al weer midden in de nacht. We hebben gepraat over vanalles en nog wat. Ik heb hem verteld over mij en James, dat we al sinds we klein waren vrienden zijn. Over hoe ik een flatje met hem deel en over mijn relatie met hem voordat hij uit de kast kwam. Over mijn ouders hebben we het niet gehad, gewoonweg omdat hij aanvoelde dat het gevoelig lag bij mij. Hij had gevraagd naar mijn werk, en ik op mijn beurt naar de zijne. Niet wetend dat ik met een popster te maken had. (in dit verhaal is one direction niet wereldberoemd!) Hij had gezegd dat zijn bandmates vast wel langs zouden komen in de komende uren. Ook al ken ik Zayn nog maar een dag, het is ontzettend gezellig en allebei hebben we nog niet de behoefte gehad dat ik weer zou vertrekken naar mijn flatje.

--

deze is iets korter dan de anderen, maar misschien dat ik vanavond nog een hoofdstukje upload !
Reactie voor nog een stukje !


Reacties:

1 2

xcarrotx
xcarrotx zei op 1 juni 2014 - 8:37:
Yess! Gezelligheid heerst!
Doe mij maar een melding bij chapter quatre


1DLoversXx
1DLoversXx zei op 31 mei 2014 - 22:25:
Schattig nog een hoofdstuk pleas!!

PS.heel goed geschreven


Anne
Anne zei op 31 mei 2014 - 20:42:
Leuk!


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 31 mei 2014 - 20:36:
Super! Xx


LarryGirlsXX
LarryGirlsXX zei op 31 mei 2014 - 19:55:
Cooll!!!