Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Obsessed - One Direction » Obsession 4

Obsessed - One Direction

1 juni 2014 - 11:52

588

6

340



Obsession 4

Aimée A. Moon

Inmiddels is het al weer 2 uur 's nachts. Ik zit als enige meisje met mijn kont op Zayn en mijn benen op Niall. Niall is een van Zayn's bandmates. Samen met de andere drie uit de band is hij zo'n twee uur geleden langsgekomen. Eerst keken zijn bandmate's me heel raar aan, waarop ik op mijn beurt hun weer aankeek. Ik snapte niet waarom Zayn geen lol kon hebben met een meisje. Toen al het awkward gedoe voorbij was, was het onwijs gezellig. De jongens zijn wat luidruchtig maar toch een geweldig gezeldschap. Wat voor Zayn gold, gold ook voor hen. Ik ken ze pas net maar toch voelt het heel vertrouwd.

"Hey Zayn hoe heb je het voor elkaar gekregen om zo'n beauty aan de haak te slaan?" Ik bloos meteen bij de uitspraak van Louis. "Ja inderdaad, ik dacht dat jouw type blond was." Liam. Wat heeft blond haar er nou weer te maken of je knap bent of niet? "Ja en de meest meisjes waarmee ik jou gezien heb zijn blank van huidskleur en hebben piercings?" Niall. Was dat racistisch bedoeld? "En de laatste waar ik je mee zag was bijna net zo lang als jijzelf." Harry. Grappig Harry. Oke ik ben maar 1.58 maar maakt dat wat uit dan? Kennelijk ben ik dus alles behalve zijn type. Maar waarom nam hij me dan mee naar huis? "Guys kunnen jullie alsjeblieft jullie bekken houden? Aimée en ik zijn niet van plan iets serieus te beginnen. We hebben gewoon een leuke nacht gehad en dat is alles." Ouch?

"Hey Aimée kan ik even met je praten?" Vraagt Harry ineens serieus. Ik trek een wenkbrauw op en knik. "Ja natuurlijk." Ik sta op en loop achter Harry aan. -wat natuurlijk niet gaat zonder dat Zayn op mijn kont slaat, hij doet dit al de hele avond?- We lopen naar de keuken en gaan tegenover elkaar zitten aan de bar. "Zeg het is." "Ik denk dat Zayn je niet alles heeft verteld." "Uhm nee, dat denk ik ook niet. We kennen elkaar pas een dag." "Dat bedoel ik niet, ik bedoel dat- Kijk. Jij en Zayn zijn naar bed geweest toch?" Een diepe blos verschijnt op mijn wangen. "Hoe kom je daar nou weer bij?" Een grinnik is te horen vanaf zijn kant. "Nevermind, maar het is zo en jullie hebben het gedaan. Het probleem is alleen dat Zayn dat niet hoort te doen." "Waar heb je het over Harry? Hij mag toch gewoon seks hebben met wie hij wil? Is dit omdat ik niet blond en lang ben en omdat ik geen piercings heb? Ik snap niet wat er zo erg aan is." Inmiddels begin ik er geirriteerd aan te raken dat de jongens de hele tijd proberen Zayn te, controleren lijkt het wel. Laat die jongen toch lekker. "Aimée je begrijpt het niet." "Jawel ik begrijp het donders goed! Jullie vinden dat ik niet goed genoeg ben omdat ik getint ben, overgens net zoals hij zelf, omdat ik bruin haar heb en omdat ik geen lange bimbo ben met metaal door mijn lichaam! Breaking News Harry, we zijn alleen naar bed geweest, that's all. Maak je geen zorgen!" Ik begin nu echt boos te worden. Snel sta ik op, maar voordat ik de kans al krijg om weg te lopen heeft Harry mijn pols beetgepakt. "Zayn heeft een relatie. Met Perrie, zijn zogenaamde vriendin die hij 'al-heel-lang-niet-meer-heeft-gezien'. Ze is lang, blank, blond en heeft piercings."
--

ohoh.

zet even een reactie neer als je een melding wilt !


Reacties:

1 2

1DLoversXx
1DLoversXx zei op 2 juni 2014 - 0:41:
O-o The truth!!!


xcarrotx
xcarrotx zei op 1 juni 2014 - 21:25:
Hihi awkwarrrrrd ik zie aimée al helemaal voor me met open mond Harry aan te staren x'D


Anne
Anne zei op 1 juni 2014 - 14:53:
Cool! Snel verder


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 1 juni 2014 - 14:03:
O.oowww.... Hoe zal ze reageren?????? Snel verder! Xx


1DNiaLL
1DNiaLL zei op 1 juni 2014 - 12:22:
Oepsie

Snel verder!