Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Obsessed - One Direction » Obsession 5

Obsessed - One Direction

2 juni 2014 - 15:31

619

5

297



Obsession 5

Aimée A. Moon

Boos loop ik terug naar de woonkamer. Een viertal ogen kijken me schaapachtig aan. Ik pak het glas water wat op tafel ligt en kijk van het glas naar Zayn en weer terug. Voordat ik ook maar kan beseffen wat ik aan het doen ben ligt de inhoud van het glas in het haar van Zayn. "Oops dat ging perongeluk. Net als hoe jij perongeluk met mij naar bed bent gegaan terwijl je een vriendin hebt." Ik maak mijn weg naar de gang en trek mijn hakken en jas aan. Hoe durft hij? Dat hij een dronken fout heeft gemaakt, door met mij naar bed te gaan, oke. Maar hij heeft er ook helemaal niks over gezegd. "Mée wacht! Het is half 3 's nachts en je weet niet waar je bent. Blijf alsjeblieft tot 's ochtends dan breng ik je weg oke? Maar geef me alsjeblieft een kans om het uit te leggen, ik weet dat ik een fout heb gemaakt." "Je krijgt een minuut." Zeg ik terwijl ik mijn armen over elkaar sla.
"Oke, kijk. Gisternacht, ik was dronken, jij ook. Perrie is al twee maanden weg, ze doet mee aan the x-factor en zit daar dus. Ik miste d'r ontzettend dus ging ik naar een club voor afleiding. Toen zag ik jou en de rest kan ik me niet meer herrinneren. Ik weet alleen dat ik 's ochtends ontzettend veel spijt had. Ik wou het je vertellen, maar we hadden het zo leuk samen en het voelde echt vertrouwd met jou, ik wou dat niet verpesten want ik wist dat je boos zou worden." Een zucht verlaat mijn mond. "Zayn.. Ik hoop wel dat je je beseft dat ik nu geen problemen heb maar jij wel. Als je vriendin hier achterkomt-" "Dan maakt ze het uit." "Ja dat ja." Mompel ik. "Vertel d'r alsjeblieft niks.. Aimée ik geef je alles wat je hebben wilt. Ik wil alleen dat je me vergeeft en dat je niks tegen Perrie zegt." Ik rol met mijn ogen en geef hem een knuffel. "Je bent echt een sukkel."

Zayn J. Malik

Een opgeluchte zucht verlaat mijn mond terwijl ik mijn armen om Aimée haar kleine lichaam wikkel. Goddank dat ze niet zo'n dramaqueen is. Ookal is ze hier pas een dag ik beschouw haar nu al als een vriendin. Ik heb veel met d'r gelachen. "Ik ben zo blij dat je me vergeeft, echt." "Je moet niet bang voor mij zijn, wees bang voor Perrie." Ik knik instemmend. "Kijk Zayn of je het haar wilt vertellen of niet, is je eigen keus, maar laat dit wel de laatste keer zijn. Kan je me dat beloven?" "Ja mama." Een grijns siert mijn gezicht als ze lacht. Haar lach is echt adembe- what the fuck Zayn? "Anyways, als ik iets voor je moet doen moet je het zeggen he. Als je iets wilt hebben, geld, een nieuw appartement, als je wilt gaan shoppen? Op vakantie? Zeg iets waardoor ik je kan bedanken." Een -alweer schattige lach- verlaat haar mond. "Het is niks Zayn, echt niet. Al hoewel kaartjes voor Justin Timberlake niet slecht klinken. Nee just kidding." "Kom." Ik sla mijn arm om haar heen en samen lopen we terug naar de woonkamer waar de jongens doen alsof ze niet met hun oor tegen de deur hebben aangestaan. "Oh nog sorry voor je natte haar."


--
Hii guys, ik weet niet of ik de rest van de week tijd heb om te schrijven Ik heb het ontzettend druk met school en werk en daarnaast moet ik ook nog sporten etc etc. Ik hoop dat ik tijd kan vinden om nog een stukje te schrijven maar verwacht maar niks, sorry.
xx


Reacties:


Anne
Anne zei op 3 juni 2014 - 9:32:
Leuk


xcarrotx
xcarrotx zei op 2 juni 2014 - 21:24:
Aimée is the best! Whoehoee! Hoe kom je trouwens bij de naam Aimée? T'is niet een allerdaagse naam. Ken je iemand die zo heet?


LarryGirlsXX
LarryGirlsXX zei op 2 juni 2014 - 20:17:
Leukk


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 2 juni 2014 - 20:15:
Super! Aimée is wel sweet dat ze hem vergeeft! Xx


1DNiaLL
1DNiaLL zei op 2 juni 2014 - 15:50:
Niceee chappie