Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Stand Alones {Persoonlijk} » SA LindjeX1DX // Niall Horan

Stand Alones {Persoonlijk}

3 juni 2014 - 22:41

632

1

248



SA LindjeX1DX // Niall Horan

For you cutie xx I hope you like it x

Ik word wakker van geluiden beneden. Ik trek snel een badjas aan en loop voorzichtig naar beneden. Als ik beneden kom weet ik niet of ik moet schrikken of me kapot moer lachen. Heel de keuken zit onder het bloem: het aanrecht, de muren, de vloer en... Mijn vader!!! Ik lig in een deuk. "Lach me niet uit!" Zegt mijn vader lachend. "Ik. Kan. Niet. Stoppen." Zeg ik hikkend van het lachen.
Mijn vader schudt zijn hoofd en het bloem vliegt in het rond. "Niet doen,papa,"roep ik,"wil niet vies worden!"
"Dan heb je pech!"
Hij komt op me afgerend. Gillend rennen we door het huis. Hij geeft me een knuffel en roept hard: "happy b-day!!!" Als ik weer in mijn slaapkamer ben, zoek ik onder het matras naar mijn opschrijfblok waar al mijn geschreven liedjes in zitten. Ik vind ze eigenlijk best kinderachtig, maar Niall, mijn vriendje, Tori,mijn bff, en mijn vader vinden het geweldig. Helaas heb ik plankenkoorts dus zal het nooit gezongen worden. Ik kan het blok niet vinden. Ach ja het ligt vast bij mijn moeder thuis. Vandaag word ik trouwens 19. Dat ben ik volgens mij vergeten te zeggen. Ik vind verjaardagen nooit zo leuk, dus ik vier niets. Van Tori moet ik om 9 uur vanavond bij haar zijn, want ze wil wel iets leuks gaan doen. Ze bedoeld het goed. Ik kijk op de wekker en zie dat het al 1 uur is. Ik loop naar mijn kast en pak een zwart, strapless jurkje eruit met een wit riempje. Mijn moeder heeft deze vorige week gekocht en heeft me zowat gedwongen om het nu te dragen. De hele dag ben ik bezig met mezelf klaarmaken. Mijn haren zitten in een losse vissengraat vlecht en ik heb lichte make-up op mijn gezicht. Tori zei dat Niall ook nog even zou komen dus ik hoop dat hij het ook mooi vindt. Ik kijk op mijn wekker en zie dat het al 8 uur is. Ik zeg mijn vader gedag en loop naar mijn scooter.

Aarzelend sta ik voor de deur van Tori's huis. Uiteindelijk klop ik toch aan. De deur gaat vanzelf open. Freaky... Ik zie lichtgevende pijlen hangen op de muren met de tekst"tuin". Ik volg de pijlen naar de tuin. De tuin is leeg op een tafel vol snacks en een podium met boxen na. "Happy B-day!!!" Wordt er geroepen en overal springen mensen te voorschijn. De fakkels springen aan en geven samen met de discolampen een kleurrijke sfeer. In de mensen menigte herken ik: Liam, harry, zayn, louis, mijn vader, mijn moeder, de ouders van Tori en een heleboel andere mensen. Tori en Niall zie ik nergens. Ik geef iedereen een knuffel en bedank hen voor dit feest. Ik hoor een gitaar aangeslagen worden en iedereen kijkt richting het podium. Op het podium staan Niall en Tori en houden allebei een gitaar vast. "Dit nummer is voor een heel speciaal meisje. Ze heeft dit zelf geschreven, maar door haar plankenkoorts durft ze het zelf niet te zingen. Daarom doen wij dit voor haar. Happy B-day, Lindy!!!" Hoor ik Niall en Tori roepen. Als ze uitgesproken zijn, zetten ze de beat in en ik herken mijn eigen nummer. Daarom was het schrijfblok weg. Ik zing enthousiast mee. Als het nummer afgelopen is, sprint ik het podium op en geef ze allebei een knuffel. Na het optreden gaan we met z'n allen dansen. Al snel is het 23:59 en Niall trekt me het podium op. "Mensen mag ik jullie aandacht? Dit is de laatste minuut van lindy's verjaardag dus laten we aftellen!" Roept Niall. "60, 59. 57, 56, 55.... 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, 0!!!!" Roept iedereen. Niall trekt me tegen hem aan en kust me teder. Onze eerste kus! Ik ben dolgelukkig!


Reacties:


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 2 juni 2014 - 19:19:
Aahhhww!!
Hij is echt heel cute!!
Thank you sweetheart xxx
-X-