Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Stand Alones {Persoonlijk} [GESTOPT] » 1. >MelintjeX1DX<

Stand Alones {Persoonlijk} [GESTOPT]

19 juli 2014 - 16:11

863

2

546



1. >MelintjeX1DX<

Deze is voor jou babe! <3

Ik ren blij de trap af. Vandaag heb ik met mijn beste vriend Liam en de andere jongens afgesproken in het park te gaan picknicken. Liam heeft speciaal aan mij gevraagd om mijn gitaar mee te nemen. Hij zei dat Niall zijn gitaar ook meeneemt en dat we dan vanavond bij het kampvuur kunnen gaan jammen. Niall en ik zijn de enige die gitaar kunnen spelen, dus wij spelen en iedereen zingt dan mee. Ik heb altijd gedacht dat ik niet kon zingen, totdat Liam me drie maanden geleden heeft meegenomen naar Simon en daar mocht ik gaan zingen. Ik had expres gezegd dat ik geen platencontract wil, ik wil niet graag in de spotlight staan. Hij snapte me wel. Liam gelukkig ook. Ik kijk op de klok. Shit! Ze zijn er al over een halfuur. Snel ren ik de keuken in, maak een broodje en zet wat thee.
'Wat een gehaast! Komt je vriendje Liam langs?’ Mijn broertje kijkt me plagend aan en ik merk dat ik rood word. Was hij maar mijn vriendje! Ik geef hem een dodelijke blik. Ik heb Liam nog nooit verteld over wat ik voor hem voel en ik wil niet dat mijn broertje het verpest. Als ik het hem nu vertel, verpest ik onze vriendschap. Ik hoor de bel gaan en ik wil naar de deur toe, maar mijn broertje is sneller. Etterbak! Ik zet snel mijn ontbijtspullen op het aanrecht en loop de gang in. Even slaat mijn hart over. Liam staat heel sexy tegen de deurpost geleund. Ik weiger mezelf om op mijn lip te bijten. Liam kijkt me lachend aan.
'Klaar om mee te gaan?’ vraagt hij en ik knik. Hij steekt zijn hand uit, die ik sierlijk pak. Even voel ik een warme rilling over mijn lichaam gaan. Samen lopen we naar de limousine die voor mijn huis staat te wachten. Zayn en Harry rennen rondjes om de limo heen. Niall staat verveeld tegen de limo aan en Louis kijkt me aan.
'Melinaa!!’ schreeuwt hij en geeft me een knuffel!
'Ook goedemorgen Louis!’ Liam opent de deur voor mij en ik stap in. Hij komt naast me zitten en daarnaast zit Louis. Tegenover ons zitten Niall, Harry en Zayn.
Als we in het park aankomen, stap ik meteen uit en snuif de geur op. Het ruikt hier altijd zo lekker. We lopen met de picknickmand naar ons speciaal plekje midden in het bos. We zetten alles neer en Niall valt meteen aan. Liam, die naast me zit, geeft hem een tik op zijn achterhoofd. Niall gaat rustiger eten en iedereen moet lachen.
'Zo, Melina, heb je zin in het kampvuur vanavond?’ vraagt Zayn. Ik knik en pak een broodje. Ik eet hem op en pak een aardbei. Niall pakt zijn gitaar en begint te tokkelen. Ik pak vanzelf ook mijn gitaar en volg de muziek. Na Zayn is het Liam's beurt om te zingen. Hij draait zich naar mij toe en kijkt me recht aan. Hij begint te zingen en z'n ogen verlaten de mijne niet. Als zijn solo klaar is, merk ik dat ik niet meer aan het spelen ben. Ik pak de muziek weer op en het refrein word gezongen:

I won't let these little things slip out of my mouth
But if I do,
It's you,
Oh it's you,
They add up to
I'm in love with you,
And all these little things


Iedereen zingt mee. Als het nummer is afgelopen speel ik de eerste klanken van You And I. Niall begint te zingen en daarop volgt Liam weer. Midden in het nummer stopt Niall met spelen.
'Wat is er?' vraag ik.
'Het kampvuur gaat bijna uit. Kom, we gaan hout zoeken.'
'Gaan jullie maar, ik blijf hier wel met Melina.' zegt Liam. Zag ik dat nu goed? Gaf Louis hem nou een knipoog? De jongens lopen verder het bos in en Liam en ik blijven over. Hij draait naar me toe en pakt mijn handen vast. Meteen voel ik een prettig gevoel door me heen. 'Melina, je bent mijn beste vriendin, mag ik je iets in vertrouwen vertellen?'
'Natuurlijk mag dat Liam.'
'Nou, ik ben verliefd op mijn beste vriendin.' zegt hij en bloost een beetje. Wat schattig! Wacht, wat zei die nou? Is hij verliefd op mij?!
'Ben je verliefd op mij?'
'Aangezien je mijn enige beste vriendin bent, ja.'
'Oh. Serieus? Ik.. Ik.. Ik ben ook verliefd op jou Liam.'
'Echt waar?'
'Ja, maar ik wilde de vriendschap niet verpesten.'
'Ik ook niet. Dan heb ik een vraag.'
'En dat is?'
'Lieve Melina, Will you be my princess?' Ik voel dat ik bloos.
'Ja, heel graag.' zeg ik en knuffel hem. 'I Will love you with all my heart.' zeg ik als ik me los heb gemaakt.
'And I will never ignore you, when you're loving me with all your heart.' Ik bloos en hij plaatst zijn lippen op de mijne. Hij maakt er een romantische kus van. Dit is geweldig!
'Liam.. Oh.' zegt Harry die aan komt lopen. We kijken op en schieten in de lach. 'Ik laat jullie wel even alleen. JONGENS! WE MOETEN MEER HOUT HALEN!' schreeuwt hij naar de rest. Hij loopt weg en ik kijk Liam weer aan en hij plaatst nog een kus op mijn mond.

__________
Ik hoop dat je het mooi vind

-X-


Reacties:


Anne
Anne zei op 3 juni 2014 - 17:50:
Goed gedaan Lindy!


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 3 juni 2014 - 15:53:
OMG!!!!! This is so awesome and cute!!!
Liam is so cutie!!!
Heb hem wel 2x achterelkaar gelezen
I love it!!

Thanks babe xx