Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Obsessed - One Direction » Obsession 6

Obsessed - One Direction

4 juni 2014 - 15:15

461

6

542



Obsession 6

Zayn J. Malik

Inmiddels zijn er zo'n drie weken voorbij sinds mijn nacht met Aimée. Perrie is terug van de x-factor, na de 4e liveshow lag ze eruit. [1] Wat er de afgelopen weken is gebeurd, is bizar. Perrie kwam thuis en zag dat Aimée samen met Liam bij mij thuis was. Ze vroeg zich natuurlijk meteen af wie dat was, en uit een dom reflex zei ik dat het de vriendin van Harry was. Aimée en Harry waren er eerst wat pissig over omdat Perrie dus denkt dat hun een koppel zijn, wat ik begrijp. Toch hebben ze besloten om mij te helpen. Ik mag mezelf rijk prijzen met zulke goede vrienden.

Aimée A. Moon

flashback

Samen met Liam zit ik bij Zayn thuis op de bank. Nog twee maanden tot ze weer op tour gaan. Ik ken Zayn en de jongens nu ongeveer een week. Ze waren in Derby voor een studio-opname toen ik ze ontmoette. Ze hadden een avond vrij en zo ontmoette ik Zayn. Al snel moesten ze weer aan het werk en de week vloog voorbij.

Nadat we net een film op hebben gezet gaat ineens de bel. Een zucht verlaat mijn mond terwijl Zayn met tegenzin opstaat. Liam zet de film op pauze en kijkt mij verschrikt aan als hij een meisjes stem hoort. "Perrie." Mimet hij. Mijn ogen worden groot en mijn gedachten slaan op hol. Al snel staat de blonde vriendin van Zayn voor mij en steekt ze haar hand uit. "Hi, ik ben Perrie." Snel sta ik ook op en schud ik haar hand. "Aimée." "Leuk je te ontmoeten, ben je de vriendin van Liam? Oh nee die heeft Sophia, sorry." Paniek neemt mijn lichaam over en mijn ogen schieten van Perrie naar Zayn. "I-Ik eh-" "Ze is Harry's vriendin, niemand weet het alleen nog." "Oooh. Don't worry girl ik zal niemand iets zeggen!" Nog steeds niet realizerend wat er allemaal gebeurd word ik in een knuffel getrokken door Perrie. Ik kijk naar Liam die boze blikken naar Zayn stuurt, waar Zayn op zijn beurt weer verontschuldigende blikken op terug stuurt.


Ik zit wederom bij Zayn op de bank. Alleen nu op Harry's schoot. Perrie is aan het vertellen over haar avontuur bij x-factor. Helaas gaat dat niet zonder het nodige aflebberen van Zayn. Als ik voor de zoveelste keer Perrie's gezicht dichter bij dat van Zayn zie komen sta ik op. "Ik ga naar huis." "Ik ga mee, doe het veilig." Zegt Harry. Al snel staat hij naast me en pakt mijn hand vast. Zonder nog iets te zeggen lopen we het appartement uit. "Aimée wat was dat net?"

--

[1] ik weet dat Perrie x-factor heeft gewonnen met Little Mix maar dit komt voor het verhaal even beter uit x


Reacties:

1 2

1DLoversXx
1DLoversXx zei op 6 juni 2014 - 18:09:
Sorry dat ik niet heb kunnen reageren !!!
Maar zoals altijd is deze verhaal geweldig xx


x1Dx
x1Dx zei op 4 juni 2014 - 23:09:
Heel leuk!!
Sorry dat ik de laatste hoofdstukken niet gereageerd had maR ik had het druk, en wist niet dat je al verder schreef!
Wil zeker melding!!! xxx


LarryGirlsXX
LarryGirlsXX zei op 4 juni 2014 - 17:33:
Wat cutee


xcarrotx
xcarrotx zei op 4 juni 2014 - 17:08:
Haimée feelings

Hihi er zit een hitkrant op me te wachten dus tot zover mijn reactie x'D
En meldig ofcuwrs!


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 4 juni 2014 - 16:28:
Zayn, Zayn, Zayn.... Maar wel een goed smoesje bedacht!
Ik hoop dat het wat tussen Harry en Aimée gaat worden! Melding, X.