Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Stand Alones {Persoonlijk} [GESTOPT] » 2. >1Dzayn<

Stand Alones {Persoonlijk} [GESTOPT]

19 juli 2014 - 16:11

848

2

420



2. >1Dzayn<

Deze is voor jou babe! <3

Geïrriteerd zit ik in de les. Wanneer is deze saaie les nou eens afgelopen? Ik kijk op mijn horloge, nog twee minuten. Ik begin met mijn nagels op de tafel te tikken. Er zit niemand langs me, dus niemand heeft er last van. Tenminste, dat dacht ik.
'Mevrouw Rose, wilt u daarmee ophouden?' vraagt meneer Derbi met een deftige stem. Wat haat ik die stem, wat haat ik deze les, wat haat ik deze school. Nog één minuut en ik en ervan verlost. Nou ja, voor zeven weken dan. Dit is het laatste uur van dit schooljaar, en ik kan niet wachten tot het afgelopen is! Ik kijk weer op mijn horloge, nog dertig seconden. Ik pak het handvat van mijn tas al vast. Nog twintig seconden.
'Jullie mogen opruimen' zeg meneer Derbi. Ik heb mijn tas al zeker tien minuten ingepakt, maar hij merkt gewoon niks. Vijf, vier. Ik pak m'n tas goed vast. Een. De bel gaat en ik gooi m'n tas over mijn schouder. Ik ben als eerste de klas uit en een naar mijn kluisje. Ik moet snel zijn, voordat de rest van mijn klas komt. Ik bots wel drie keer tegen iemand op. Ik ben ook zo onhandig! Ik open m'n kluisje, haal alles eruit en doe hem weer dicht. Ik een naar mijn fiets en haal hem van het slot af.
'Hee Iv!' hoor ik Lianne roepen.
'Heey Li!'
'Waarom zo'n haast?' Ik geef haar 'de blik'.
'Vraag je dat nu nog serieus? Je weet dat ik mijn klas haat en ik wil zo snel mogelijk weg!'
Oké, ik snap het. Zie ik je in de vakantie nog?'
'Natuurlijk!' Ik geef haar snel een knuffel en stap op de fiets. Ik fiets heel snel naar huis en zet mijn fiets in de garage. Ik loop naar binnen, gooi m'n tas neer en pak wat drinken.
'Ivana!' roept mijn kleine zusje Robin.
'Heey kleine.' ze giechelt en gaat naast me zitten. Ik hoor geschreeuw van boven en Robin slaat haar handen tegen haar oren.
'Zijn ze nou weer ruzie aan het maken?' Robin knikt. Ik zucht en drink mijn glas leeg.
'Ik ga even wandelen' zeg ik en ik loop naar buiten. Ik struikel over de drempel. Weer onhandig bezig! Ik pak mijn oortjes en plug ze in m'n telefoon. Ik zet Don't Forget Where You Belong op van One Direction. Het is zo'n mooi nummer. Ik loop richting het park. Het is hier zo mooi! Ik ga zitten op een bankje en zie kleine kinderen spelen in het gras. In de verte zie je een brug. Het was een mooie brug, totdat de gemeente besloot om het te gaan verbouwen. Vanwege het warme weer hebben ze een pauze ingelast. Een levensgevaarlijke pauze, kan je wel zeggen. Ze hebben er geen leuningen aan gezet. Dus als je niet oplet, kan je zo in de sloot liggen. Meestal lopen de ouders mee met hun kinderen. Maar oudere konden zoals ik niet natuurlijk. Ik besluit maar eens te gaan wandelen. Voor ik het weet ben ik al bij de brug. Dat was snel! Ik loop voorzichtig over de brug. Ik hoor opeens dat er een ander nummer op staat en ik pak mijn telefoon. Ik zet een stap verkeerd en Shit! Net op tijd word ik opgevangen. Ik wil me omdraaien, zodat ik kan zien wie me heeft opgevangen. Als ik me omdraai zie ik twee mooie bruine ogen voor me. De jongen heeft zwart haar en een prachtig gezicht.
'Oh damn..' komt er zachtjes uit mijn mond.
'Gaat het?' vraagt hij.
'Ja het gaat. Dankjewel voor het opvangen.'
'Geen probleem hoor.' Hij kijkt me recht in mijn ogen aan.
'Ik ben Zayn'
'Ik ben Ivana. Maar je mag me Iv noemen.' Hij knikt.
'Nou Iv, leuk je te ontmoeten.' En Zayn steekt zijn hand uit die ik schud.
'Zeg, heb je misschien zon om samen met mij een ijsje te gaan eten?' Ik knik en hij laat mijn hand los. Hij loopt naar de ijscoman, die zoals gewoonlijk zijn ijskarretje in het park heeft geplaatst. Ik loop naar hem toe en pak mijn ijsje aan van de ijscoman. Ik wil mijn geld pakken, maar Zayn schudt zijn hoofd naar mij.
'Ik betaal' zegt hij.
'Dat hoeft echt niet hoor' zeg ik.
'Jawel' zegt hij terug en we lopen weer door. We gaan op een bankje zitten. We genieten van ons ijsje. Het is heerlijk!
'Nou Iv, vertel eens wat over jezelf?' Ik vertel hem een heel verhaal over mij en hij luistert aandachtig.
'En jij Zayn?' vraag ik en lik aan mijn ijsje.
'Nou, dat kan ik je nu vertellen of op een date.' Verward kijk ik hem aan.
'Ivana, wil je samen op een date met mij?' OMG! De knapste jongen van dit hele park vraagt me op een date.
'Ja, heel graag.' Zayn plant een kus op mijn wang. Ik bloos en we eten ons ijsje op.
Dit was een super dag!

__________
Ik hoop dat je het leuk vind
-X-


Reacties:


Anne
Anne zei op 5 juni 2014 - 15:48:
Goed geschreven!


1Dzayn
1Dzayn zei op 5 juni 2014 - 14:23:
Aaawhhhhh. I love itt<3