Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Broken by cancer (AF) » Capitolo diciannove

Broken by cancer (AF)

5 juni 2014 - 16:22

1378

10

530



Capitolo diciannove

Image and video hosting by TinyPic

=Jake=
,,Nola!” roep ik. Ik moet het haar vertellen, ik moet haar advies. Ik ren naar haar toe en ze draait zich om. Ze slaakt een gil. Ja, ik weet het. Ik zie er niet uit, maar ik ben ook niet echt relaxed.
,,OMG, Jake wat is er met je?” vraagt ze en komt naar me toe.
,,Ik moet je spreken. Het gaat over Rachel.” zeg ik. Nola kijkt Zayn even aan.
,,Vind je het erg?” vraagt ze. Waarom zou ze toestemming aan hem moeten vragen? Hij knikt en Nola neemt me mee naar het bankje aan de overkant van de straat. Als we zitten kijkt ze me aan. ,,Vertel.”
,,Nou, Rachel is nu in de apotheek een zwangerschapstest aan het kopen. Ze moest gisteren ongesteld worden, dus het is duidelijk dat ze zwanger is van mij.”
,,Heb je er over nagedacht?”
,,Ja, maar als ik dat nu tegen Rachel zeg, raak ik haar kwijt.”
,,Waarom denk je dat?”
,,Nou, uhm...”
,,Wil je het kind niet houden?” Nola is slim. Ik knik en slaak een zucht. ,,Je moet het tegen Rachel zeggen. Dit kan je niet voor jezelf houden.”
,,Jij weet het nu toch?”
,,Ja, maar ik ben niet zwanger van jou.” Even moet ik lachen. Nee, dat is zo. De enige die het moet weten is Rachel, maar ik durf het niet. Als ze weet dat ik het niet wil houden, maakt ze het uit. Ze is zo bezig met het kind, die gaat het echt niet weg laten halen.
,,Ik durf het niet te vertellen. Rachel maakt het uit zodra ze weet dat ik het niet wil houden.”
,,Doe niet zo gek. Ze houdt van je Jake, dat zie ik aan alles.” ik haal mijn schouders op. Ik schudt verslagen met mijn hoofd, ik weet het echt niet. Nola slaat haar arm om me heen en troost me.
,,Wat moet ik doen Nola?”
,,Je moet het aan Rachel vertellen, je kan dit niet voor je houden. Ze heeft het recht om de waarheid te weten.” zegt ze. Ik besef dat er niks anders op zit, dan het Rachel te vertellen, ongeacht de consequenties. Ik zie Rachel naar buiten komen en om zich heen kijken. Ik sta op en haal even diep adem. ,,Het komt wel goed.” zegt Nola en omhelst me. Wat ben ik blij met haar als vriendin, zij weet altijd het goede te zeggen. Ik moet het Rachel vertellen, maar hoe?

=Rachel=
Ik loop met de zwangerschapstest naar buiten. Ik ben heel erg zenuwachtig. Wat als ik wel zwanger ben? Dan moet ik het weg laten halen, want Jake wil het kind niet. Waar is hij eigenlijk? Ik kijk om me heen, op zoek naar Jake. Als ik hem gevonden heb, zie ik hem omhelzen met Nola. Heeft hij het haar wel verteld?! Tja, dat is het voordeel van beste vrienden zijn, denk ik. Ik kijk naar Jake en een teleurgesteld gevoel vult mijn lichaam. Jake wilt het kind niet houden. Even rolt er een traan langs mijn wang.
,,Hé, gaat het wel?” ik kijk op en zie Zayn naast me staan. Ik veeg de traan weg en knik. Ik heb geen zin om hem iets te vertellen, hij begrijpt het toch niet. Nee, de enige waar ik behoefte aan heb is Jake. Ik zie hem mijn kant op komen samen met Nola. Nola gaat naast Zayn staan, pakt zijn hand en neemt hem mee, richting huis. Ik kijk Jake aan. Zal ik het gewoon nog een keer vragen?
,,Jake?” ik kijk hem twijfelend aan. ,,Zeg eens eerlijk. Wil je het kind houden als blijkt dat ik zwanger ben?” ik kijkt me aan en pakt mijn hand. Ik hou zoveel van hem, zijn aanraking brengt heel veel goede rillingen over mijn lichaam. Ik heb het gevoel dat ik hem aan het kwijtraken ben. Hij neemt me mee naar het bankje waar hij net met Nola was en gaat zitten. Ik ga naast hem zitten en kijk hem aan, wachtend op antwoord.
,,Rach, het spijt me, maar ik wil het niet houden.” zegt hij dan. De angst komt mijn lichaam binnen.
,,Wat betekend dit nu?” vraag ik. Hij haalt zijn schouders op.
,,Wil jij het houden?”
,,Ja, ik denk het wel.” even slik ik. Had ik dat niet moeten zeggen?
,,Dan weet ik niet wat het betekend.” zegt hij. Ik haal mijn hand uit de zijne en kijk hem bang aan. Probeert hij het nu uit te maken? ,,Ik wil nog geen vader worden en jij wilt wel moeder worden. Ik denk niet dat, dat echt gaat werken.” zegt Jake nu en kijkt me aan. Ik zie in zijn ogen dat hij het meent. Shit! Hier was ik al bang voor, ik raak hem kwijt.
,,Ik ga abortus plegen Jake, blijf alsjeblieft bij me.” licht smekend kijk ik hem aan.
,,Laten we eerst maar gaan kijken of je inderdaad zwanger bent.” zegt hij en staat op. Wow, hij is een stuk minder romantisch. Als ik zwanger ben, maakt hij het uit want hij denkt dat het niet meer gaat werken tussen ons als ik het kind laat komen. Ik sta ook op en we lopen samen naar huis, niet eens hand in hand, nee gewoon naast mekaar.

=Nola=
Ik zit met Zayn op de bank tv te kijken. Zayn heeft zijn arm om me heen geslagen en het voelt goed. Ik kijk niet naar de tv, ik zit met mijn gedachten bij Jake. Hij zag er echt heel slecht uit en hoe gaat Rachel reageren als hij verteld dat hij het kind niet wilt houden? Zayn gaat met zijn hand zachtjes door mijn haren.
,,Denk je aan Jake?” vraagt hij en kijkt me aan. Ik knik.
,,Ik snap hem wel. Ik zou nu ook nog geen kind willen, maar ik ben bang dat Rachel het met hem uitmaakt.”
,,Waarom zou ze?”
,,Nou ze is duidelijk. Zij wilt het kind houden.”
,,Waarom zou Jake het niet uitmaken?” Ik kijk Zayn aan.
,,Waarom denk je zo over hem? Natuurlijk maakt hij het niet uit! Hij houdt van haar.”
,,Ik bedoel dat het me best ingewikkeld lijkt. Rachel houdt het kind, terwijl Jake dat niet wilt.” Hij heeft gelijk. Hoe willen Jake en Rachel dat gaan doen? Ik hoor de deur open gaan en sta op. Jake komt als eerste binnen en daarna Rachel.
,,Heb je het haar verteld?” ik kijk Jake aan en hij knikt. Rachel zegt niks en loopt naar boven, de badkamer in. ,,Moet je niet met haar mee?” verbaasd kijk ik Jake aan. Jake en Rachel zijn onafscheidelijk.
,,Is niet nodig.” zegt hij, terwijl hij op de bank ploft. Ik kijk Zayn aan. Hij is ook verbaasd. Ik ga naast Jake zitten en sla mijn arm om hem heen.
,,Jake, het is helemaal niet erg dat je twijfelt, maar moet je zo doen tegen Rachel?”
,,Ik doe helemaal niks.”
,,Reageer je frustraties nu niet op haar af. Ze probeert je alleen maar te helpen.” Zegt Zayn en ik glimlach. Hij neemt het voor me op!
,,Sorry Nola. Ik weet gewoon zeker dat ik geen vader wil worden. Ik baal gewoon dat Rachel het wel wilt houden.”
,,Ja, hoe wil je dat gaan doen?”
,,Ik weet niet of ik het kan.”
,,Of je wat kan?”
,,Bij haar blijven. Ze heeft straks heel andere dingen aan haar hoofd en dan heeft ze geen tijd meer voor mij.”
,,Ja, haar zoon of dochter gaat voor alles natuurlijk.”
,,Daarom.” Dan horen we voetstappen de trap afkomen en staat Rachel met de test in haar hand in de deuropening.

=Jake=
Ik kijk Rachel aan. Is ze nou zwanger of niet? Ze komt tussen Nola en mij inzitten en legt de test op tafel. Ik durf er eigenlijk niet op te kijken, ook al vermoed ik het antwoord al. De eerste verschijningen waren er al in het bos, toen ze plots over moest geven, dat betekend meestal al dat ze zwanger is. Ik slik en ga voorzichtig richting de test. Ik moet het gewoon weten, ik moet gewoon weten of Rachel zwanger is van mijn kind. Nola slaat haar arm om Rachel heen, terwijl mijn ogen gericht zijn op de test. Niet lang daarna word ik wat witter. Ik kijk Rachel aan. Ze knikt en begint te huilen. Nu pas komt het nieuws bij me binnen. Rachel is zwanger van mijn kind!


Reacties:

1 2

MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 6 juni 2014 - 19:31:
snel verder!


1Dtjetanya zei op 5 juni 2014 - 22:42:
Supetspannend!! Snel verder!!


x1Dx
x1Dx zei op 5 juni 2014 - 20:50:
Omg..zwanger
Ergens had ik gehoopt dat ze niet zwanger zou zijn,
geen gedoe enzo!
Maar ja.. Zeker melding!!! X


Nynlufx
Nynlufx zei op 5 juni 2014 - 19:34:
Jongens zijn vaak zo, ze maken een meisje zwanger, het meisje wil geen abortus plegen en de jongen wil geen vader worden, waarna de jongen het meisje verlaat omdat ie die verantwoordelijkheid niet wil dragen.
Maar weten jongens wel hoe abortus is? Ik heb gehoord dat het redelijk traumatiserend is. Je haalt wel leven weg.
NAJA WHATEFFS MELDING


justmissF24
justmissF24 zei op 5 juni 2014 - 18:56:
Aah omg snel verder te spannend dit. Jake en rachel moete bij elkaar blijvsn!!