Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Obsessed - One Direction » Obsession 7

Obsessed - One Direction

5 juni 2014 - 17:35

519

7

380



Obsession 7

Aimée A. Moon

"Aimée wat was dat net?" Vraagt Harry serieus. Vragend kijk ik hem aan. "Hoe bedoel je?" We laten elkaar los terwijl we onze weg naar mijn auto maken. "Je leek jaloers." "Neejoh. Ik wou hun gewoon even wat tijd met elkaar geven. Ze hebben elkaar lang niet gezien en het werd ook een beetje irritant dat ze elkaar steeds aan het aflebberen waren." "Hm ja da's waar." Ik stap achter het stuur en Harry gaat naast me zitten. "Moet ik je naar het hotel brengen?" Een grijs verschijnt op zijn gezicht. "Moet het niet de jongen zijn die het meisje naar huis brengt?" Lachend rol ik mijn ogen. "Ja, maar jij hebt geen auto in Derby en onze relatie is nep."

Een kleine 15 minuten later stop ik voor het hotel van de jongens. Liam, Niall, Louis en Harry slapen hier terwijl Zayn in het appartement van Perrie blijft. "Ga je nog even mee naar binnen?" Ik werp een blik op mijn horloge en knik als ik zie dat het half 4 is. "Waarom ook niet." Ik parkeer mijn auto en stap uit. Harry loopt voor mij uit wat mij de kans geeft om een sprintje te trekken en op zijn rug te springen. Een lach is te horen vanaf zijn kant. Hij pakt mijn benen vast en loopt naar de kamer die hij en Niall delen. "NIALL DOE IS OPEN!" Snel geef ik hem een tik op zijn achterhoofd. "Stil Styles. Er zijn meer mensen in dit hotel!" Harry grinnikt zacht terwijl de deur word geopend door de blonde Ier. "Hallo tortelduifjes." "Hallo Niall." Mompelen we tegelijk. Ik spring van Harry's rug af en zie dan pas dat Niall zijn schoenen en jas aan heeft, klaar om te vertrekken. "Ik ga uiteten met Louis. Ben vanavond weer terug!" "Bye, have fun." Roep ik voordat hij de deur sluit en vertrekt. Ik doe mijn jas en schoenen uit en plof op het kingssize bed.

Harry E. Styles

Ik kijk toe hoe Aimée op mijn bed ploft. Haar haar verspreid over het kussen, haar ogen gesloten. Een zwakke glimlach vormt mijn gezicht. Ik doe mijn jas, blazer en schoenen uit en loop voorzichtig naar haar toe. Ze is zo ontzettend klein vergeleken met mij. Ik rol via de andere kant van het bed naast haar en sla mijn arm om haar middel. Meteen opent ze haar ogen en kijkt me met die lieve lach aan. Ik leg mijn vinger onder haar kin en duw hem iets omhoog. Al snel liggen mijn lippen op de hare.

Aimée A. Moon

Er niet totaal bewust van zijn wat er gebeurd, leg ik mijn hand in de krullen van Harry en kus hem zacht terug. Onze lippen bewegen rustig tegen elkaar aan. Na een paar seconden laat ik hem met een zacht duwtje los. Tegelijkertijd openen we onze ogen. Mijn wangen gloeien terwijl Harry lichtjes grijnst. "H-Harry, ik-" "Shh." Zegt hij zacht waarna hij met iets meer druk dan de vorige keer zijn lippen opnieuw op de mijne drukt.

--

aren't they cute ?
laat een reactie achter voor melding !
xx

reactie = melding


Reacties:

1 2

Ashley1D zei op 21 juli 2014 - 23:23:
Airry


xcarrotx
xcarrotx zei op 5 juni 2014 - 21:50:
I can feel haimée

And I love it! Very cute (:


Anne
Anne zei op 5 juni 2014 - 21:06:
Ahw Aimee en Harry zijn cute!


x1Dx
x1Dx zei op 5 juni 2014 - 20:59:
Jha!! Leuk!!
Melding!!! X


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 5 juni 2014 - 18:50:
JAAAAAA, they're made for each other!! Snel verder! Xx