Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Obsessed - One Direction » Obsession 8

Obsessed - One Direction

6 juni 2014 - 10:56

706

6

411



Obsession 8

Zayn J. Malik

Samen met Perrie zit ik op de bank. Het zit me niet lekker van Harry en Aimée. Harry zag er iets te blij uit en Aimée vond het ook niet erg. Maar waarom maakt mij dat eigenlijk uit? Ik heb Perrie die tien keer beter is dan Aimée. Ik bedoel, Perrie heeft langere benen en blond haar. Wie zou er niet op blond vallen? Ach, onzin. denk ik bij mezelf. Maar Perrie is ook veel liever. Ohja? Aimée heeft nog niks tegen Perrie gezegd over jullie nacht samen. Volgens mij is dat wel een vorm van aardigheid. PERRIE IS BETER IN SEKS. ja daarom ben je vreemd gegaan. Een harde gefrustreerde kreun verlaat mijn mond. Ik zit al een tijdje in die tweestrijd met mezelf. Ik word er gek van. Perrie kijkt me vragend aan. "Ik bedenk me net dat ik nog naar de jongens moet. Om eh. Dingen te bespreken. Ik ben zo terug." Zonder ook nog maar iets te zeggen loop ik de deur uit en begin ik te lopen naar het hotel van de jongens.

Na een goed halfuur lopen ben ik er. Ik zie Niall met Louis de lobby inlopen. "Ni! Is Harry in jullie kamer?" Ik loop naar het tweetal en begroet ze kort. "Ja, samen met Aimée. Lou en ik gaan ergens wat eten, heb je zin om mee te gaan?" "Nah. Ik ga wel met Haz en Mée hangen." Niall knikt en geeft mij zijn kamerpasje zodat ik naar binnen kan. "See ya mate." Roept Louis terwijl ze weglopen.
Ik haal het pasje door het apparaat wat aan de deur geklemt zit en al snel kan ik naar binnenstappen, niet wetend dat Harry en Aimée zoenend op bed lagen.
"What the fuck zijn jullie aan het doen?" Snel laten ze elkaar los. Aimée diep blozend, Harry lachend. "Sorry dude, ik wist niet dat je zou komen." Harry staat op en doet een poging om zijn haar weer in model te krijgen. Ook Aimée staat op, trekt haar kleren recht en staart wat naar de grond.. "Ik dacht dat jullie deden alsof jullie elkaar leuk vonden, voor mij?" Harry knikt. "Is ook zo." "Waarom lagen jullie elkaar dan af te lebberen? Waarom heb je een fucking stijve in je broek Styles?" "Wat maakt het jou uit?!" Verbaasd kijken Harry en ik naar Aimée die zonet voor het eerst sinds ik binnen ben iets heeft gezegd. Waarom maakt het mij inderdaad uit? "Ja Zayn, waarom maakt het jou uit?" Stemt Harry in. Ik zucht zacht. "Je hebt Perrie toch? Ik snap niet wat het probleem is." Ook al komt het nogal bitchy uit haar mond, niemand kan gewoon boos worden op zo'n meisje. Waarom heeft ze zo'n groot effect op mij? En niet alleen op mij maar kennelijk ook op Harry.

Aimée A. Moon

Nooit gedacht dat ik zo bitchy kon klinken. Toch kwam het er anders uit dan bedoeld was. Maar aan de andere kant vind ik dat ik wel gelijk heb. Waar bemoeit hij zich mee? Zayn moet blij zijn dat Harry en ik nog niks tegen Perrie hebben gezegd. Anders is hij echt de klos. Ik loop naar de twee jongens toe en ga naast Harry staan die op zijn beurt zijn arm nonchalant om me heen slaat. De bovenkant van mijn hoofd komt bijna bij zijn schouders. Maar dat komt omdat ik hakken aan heb. Ugh ik haat het om zo klein te zijn.
"Ik kwam hier eigenlijk naar toe om te relaxen, hebben jullie zin in een film?" Waar komt dat ineens vandaan? Verbaasd kijk ik naar Harry die net zo verbaasd terug kijkt. "Sure?" Antwoord hij op het voorstel van Zayn, niet helemaal zeker. "Waarom zo aarzelend Styles?" "Nou ik dacht dat je tijd wou doorbrengen met Perrie. Ze is lang weg geweest en ons heb je vanmiddag nog gezien." Zayn haalt gewoon zijn schouders op en duwt een film in de dvd-speler. Rollend met mijn ogen ga ik tussen de twee op de bank zitten, om daarna meteen twee handen op mijn benen te voelen. De linkerhand van Zayn op mijn rechterbeen, en de rechterhand van Harry op mijn linkerbeen.

--

reactie = melding
geen reactie = geen melding


Reacties:

1 2

xcarrotx
xcarrotx zei op 7 juni 2014 - 13:09:
Oh my! Geweldig!


1DLoversXx
1DLoversXx zei op 6 juni 2014 - 21:38:
ooooeeeewwwhh lekker spannend!! wil je zo snel mogenlijk en andere hoodstuk zetten???xx


LarryGirlsXX
LarryGirlsXX zei op 6 juni 2014 - 20:48:
spannend hoor!

Xxx


x1Dx
x1Dx zei op 6 juni 2014 - 17:07:
Oow ben benieuwd!
Melding!!! X


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 6 juni 2014 - 16:18:
O.Oowwww.... Ben heel benieuwd op wie ze nou echt verliefd is! Snel verder, X!