Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » The Hobbit » The beast in the mountain » De weg naar beneden

The beast in the mountain

10 juni 2014 - 15:29

798

0

285



De weg naar beneden

Op hun koers door het donkere woud komen ze bij de kern van het woud, alles begint te draaien en Bilbo hoort stemmen, het is de ring dacht Bilbo en hij probeert weer bij zichzelf te blijven ze zijn uitgeput maar lopen nog steeds door een paar elfen van vallen dood neer van de honger en ook de dwergen staan op instorten. Ze besluiten heel effe te rusten en wat te eten maar er is niks te eten in de buurt behalve de dode elfen die een beetje verder opliggen. De dwergen en overige elfen besluiten de dode elfen maar op te eten voor hun eigen leven.
Op dat moment komen de stemmen in bilbo's hoofd terug, het is de ring weer. Alleen Bilbo weet van de ring af en wordt er erg door beïnvloed en luistert op een gegeef moment naar de ring. De ring stuurt hem de totaal verkeerde kant op, de duistere kant! De ring maakt het leeg in zijn hoofd en Bilbo loopt bijna als een zombie achter de ring aan. Hij loopt naar een groot ravijn en op dat moment krijgt hij zijn verstand weer terug en denkt: wat doen ik, waar ben ik mee bezig. De ring is slecht en moet hem niet achtervolgen. de dwergen zijn Bilbo kwijt en beginnen hem te zoeken al snel vinden de dwergen een stuk van zijn kleding in een stuikje ze volgen het spoor van voetstappen tot bij het ravijn waar het spoor ophoud en in het ravijn loopt. De dwergen waren diep teleurgesteld en konden dus niet naar hun thuis. Maar wat ze niet wisten was dat Bilbo totaal de andere kant op was gegaan. Bilbo was naar het pad waar ze op aan het lopen zijn gelopen en het pad verder gevolgd tot het pad ook bij het ravijn uitkwam. Daar hoorde hij de dwergen schreeuwen naar de hobbit en waren dan ook goed verast als ze de stem van Bilbo hoorde. Ze rende terug naar het pad maar geen Bilbo te bekennen. De dwergen konden hem niet zien omdat hij de ring om zijn vinger had. Bilbo zat te springen en rennen om hun heen maar de dwergen wisten van niks. Bilbo keek naar zijn hand en zag daar de ring zitten alles begon door de ring dacht hij. Hij trok de ring van zijn vinger en verschijnt achter de rug van thorin hij roept ze en ze draaien om de dwergen zijn heel opgewonden dat ze hem wel wouden omhelzen van geluk. Maar het geluk vertrekt snel als ze ineens een flink geschreeuw horen de dwergen en elfen dachten maar een ding!
nasguliedereen rende weg maar te laat, nasgul pakt alle elfen in een keer op en gooit ze in het ravijn de dwergen kijken hoe ze vallen maar dat was dom omdat nasgul ondertussen weer omgedraaid was hij vloog naar Bilbo en greep hem bij zijn schouders. Thorin pakt een speer van de elfen en gooit hem door de vleugel van de draak, maar nasgul en Bilbo storten nu neer op de grond. De dwergen rennen zo snel als ze kunnen naar de draak maar nasgul was al weg bilbo lag daar nog alleen, te kreunen van de pijn. Thorin pakt wat touw en bladeren en bind dat om de wonden van Bilbo.
Ze proberen nu een weg te zoeken over het ravijn maar dat leverde niks op het ravijn liep kilometers beide kanten op maar toen zag Bilbo een touw brug die zo in kon storten maar ze moesten het er op wagen de dikste dwergen ging eerst en dat liep goed af dus nu konden ze allemaal er overheen. als laats, Bilbo om alles veilig te stellen zo konden ze verder met hun reis naar het diepste punt naar het woud. Maar op dan zien ze een weg naar beneden naar de rivier die in de ravijn ligt. De dwergen hadden dringend water nodig of ze zouden uitdrogen. Ze volgen het spoor dat naar hun naar De rivier lijd. Op de helft van de weg liggen een hoop skeleten met drink flessen en voedsel. Ze pakken alle dingen die ze kunnen gebruiken om zichzelf te laten leven en gaan verder naar het meer daar is alles helder en vol in de bloei en niet dat vreselijke woud ze springen in het water en willen net een slok nemen voordat ze allemaal doden vissen langs zien komen drijven. Allemaal vergiftigt zij thorin, niet drinken! Het is vergiftigt door iets uit het duistere land. Ze wisten allemaal dat dit iets slechts was maar wat? geen idee. Ze pakte wat water en gingen het koken op het vuur zo ging al het gif weg zij thorin. Ze stoppen het in de drink flessen en liepen verder langs de rivier op weg naar hun huis.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.