Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Stand Alones {Persoonlijk} [GESTOPT] » 3. >Anne<

Stand Alones {Persoonlijk} [GESTOPT]

19 juli 2014 - 16:11

927

1

1123



3. >Anne<

Deze is voor jou babe! <3

'Nola! Voor jou!' Hoor ik mijn beste vriendin Lindy roepen. Ik pak de bal en begin te rennen. Nog een stukje en ik kan schieten. Ik schiet zo hard als ik kan en de bal rolt. Iedereen kijkt gespannen naar de bal.
'En Reynolds scoort!' klinkt er uit de mond van de scheidsrechter. Ik heb gescoord! Lindy komt naar me toe rennen en knuffelt me. Ik knuffel haar terug en ze draait me rond.
'We hebben gewoon de kampioenswedstrijd gewonnen!!' Ik geef haar een kus op haar wang. We zijn al dertien jaar vriendinnen, dus boeit het al niet meer. Ze geeft mij ook een kus op mijn wang. We laten elkaar los en glimlachen van oor tot oor. Opeens worden we gepakt van achteren. Ik draai me om en kijk naar die prachtige mooie ogen waar ik al drie jaar verliefd op ben.
'Zayn! Zijn jullie de hele wedstrijd gebleven?' Hij knikt en kijkt me aan.
'Van de eerste minuut tot de laatste' zegt Liam die Lindy ook van achter vasthoudt. Lindy kijkt me aan en bloost een beetje. Hoezo verliefd??!!
'Zullen we de overwinning vieren met een avondje uit? Een etentje en naar de club?' vraagt Zayn. We knikken. Lindy en ik lopen naar de kleedkamer en kleden ons snel om. Als we teruglopen zien we Liam en Zayn die al op ons staan te wachten met hun fietsen. Ik stap bij Zayn achterop en Lindy bij Liam achterop. Ik sla mijn armen om Zayn's middel en leg mijn hoofd op zijn rug. We fietsen naar ons appartement. Lindy en ik wonen al bijna twee jaar samen sinds we uit huis mochten. Zayn en Liam komen zo vaak langs als ze kunnen. We zeggen gedag en lopen naar binnen. Meteen droppen we onze spullen in de hoek en lopen naar boven.
'No! Wat trek jij aan?' Ik haal mijn schouders op.
'Zal ik dat mintgroene jurkje aandoen?' Ze knikt heftig.
'Ja! Die staat super mooi bij jou. Maar wat zou ik aandoen?' Ik loop samen met haar naar onze inloopkast. Ik pak het mintgroene jurkje voor mezelf en leg het op bed. Samen met Lindy kijk ik nog naar haar outfit.
'Deze!' Ik haal er een roze jurk uit. Ze pakt hem aan en we kleden ons om.
'We zien er echt prachtig uit!' We lopen naar de badkamer en nemen een van de twee wasbakken. We doen onze make-up. Ik doe een losse vissengraatvlecht in en Lindy houdt haar haar los. We pakken onze tasjes en lopen naar beneden. We pakken onze sleutels en extra make-up. Ik kijk op mijn mobiel en heb een sms van Zayn:
Heey, wij staan buiten te wachten. X Z+L
'Ze staan buiten. Hebben we alles?' Lindy knikt en we lopen het appartement uit. Als we buiten komen, zie ik Liam en Zayn tegen en limo aan staan. Ik merk dat mijn mond openschiet.
'Lieve schat, je vangt vliegen' zegt Lindy die mijn mond probeert dicht te krijgen. Zayn grinnikt en ik sluit mijn mond. Ik loop naar ze toe en Zayn opent de deur voor ons. We stappen in en de jongens daarna ook. Na een kwartier stoppen we.
'Zijn we er al?' Ze zeggen niks en er word een blinddoek omgedaan bij ons. We zuchten en de jongens lachen. Na weer een kwartier stoppen we weer.
'Komt er een tweede blinddoek of mogen we uitstappen?' vragen ik en Lindy tegelijk. Ze pakken onze handen en we stappen uit. We lopen door en worden begeleid door de jongens. Na een paar minuten hebben gelopen staan we stil. De blinddoeken gaan af en we zien een tafel staan. Het is bedekt met rozenblaadjes en er staan kaarsen op. Het is voor vier personen gedekt. Zayn schuift de stoel naar achteren en ik ga zitten. Meteen komt er een ober met een fles wijn aanlopen en schenkt mijn glas in. Als iedereen zit komen er andere obers aan en geven ons wat te eten. Na een uurtje zijn we klaar en stappen we weer in de limo richting de disco. Als we er zijn, geef ik de beveiliger een knikje en we mogen binnen. We zijn hier al zo vaak geweest dat we iedereen kennen en zo naar binnen kunnen. Ik loop naar de bar en bestel wat te drinken. Als ik het heb, loop ik terug en begin ik te dansen. Na een uur zijn we nog steeds in de disco. Nu ga ik mijn slag slaan. You Only Live Once right? Ik loop naar Zayn en begin heel dicht tegen hem aan te dansen. Hij danst gelukkig mee. Als ik me omdraai kijk ik weer in de mooie ogen. Wat zijn ze mooi! Langzaam zie ik ze dichterbij komen en voel ik twee zachte lippen op de mijne. Niet te geloven dat we aan het zoenen zijn. Hij maakt zich los en neemt me mee naar een rustig hoekje.
'Nola, mag ik je iets vragen?' Zachtjes knik ik en concentreer me op zijn woorden.
'Ik ben al sinds dat we elkaar kennen al verliefd op je. Wil je alsjeblieft mijn vriendin zijn?' Wat??!! Na drie jaar, eindelijk!
'Ja, heel graag Zayn' zeg ik en hij glimlacht. In mijn ooghoeken zie ik Liam en Lindy zoenen. Ze staan midden in de zaal. Ik ken Lindy en Liam wel langer dan vandaag, die zijn totaal niet verlegen, dus voor hun is het niet gênant om midden in de zaal te gaan zoenen. Ik keer weer terug naar Zayn. Ik hoor 'Adore You' van Miley door de zaal en plaats mijn lippen op de zijne.

__________
Ik hoop dat je het leuk vind
-X-


Reacties:


Anne
Anne zei op 8 juni 2014 - 15:48:
Heel erg leuk! Ik wil er nog een!!