Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Yu-Gi-Oh! » The girl between two rivals » Could it be ,that Seto is in love?

The girl between two rivals

16 mei 2009 - 22:32

746

0

295



Could it be ,that Seto is in love?

Next one (: Met nieuwe personages !

New person's

Mileya thorne
Naam; mileya thorne
Leeftijd; 16
Style; draagt vaak zwart & rood, heeft zwart haar en donkere ogen
Karakter; opvliegerig,gemeen, mysterieus
Friends; is eig altijd alleen
Verhaaltje over jezelf; hello ik ben mileya thorne een meisje van 16 en verder hoef je eigenlijk niet meer over me te weten... nouja behalve dat ik zeer opvliegerig ben.. weet niet hoe dat komt maarja.. vandaar dat sommige mensen uit me buurt blijven en nja vrienden? die heb ik eig niet... aan de ene kant jammer en de andere kant niet...
mrja dat was het wel


Shizuka vinuri


Naam;Shizuka Vinuri
Leeftijd;15 bijna 16
Style;draagt gewoon wat ze leuk vind.. beedje stoer..
Karakter;snel verlegen, kan nogal een grote bek hebben ><, lief, behulpzaam, emotioneel en een doorzetter, en soms ook wel onzeker..
Friends;joey, yugi, tea, tristan, brooke
Verhaaltje over jezelf;Konichiwaa!!!

ik ben shizuka Vinuri!
ik ben 15 jaar maar bijna 16 hoor
k ben erg snel verlegen >< en een beedje onzeker.. maar daar kom ik wel over heen hoop ik ><
ik heb altijd veel lol met joey.. behalve als ik weer ondersteboven hang >< dat is minder...
en weetje er is zo'n jongen... ik weet niet hoe hij heet... maar hij is leuk
maar ik moet gaan !! ik heb wel iets beters te doen





VERHAAAL


Seto POV:
~hoe kan zo'n krot nou de Blue Ice White Dragon hebben?En waarom wil die oude man het niet verkopen.Anyways ik moet die kaart hebben!Als het goedschiks niet kan ,dan maar kwaadschiks!Die losers ook,yugi en z'n cheerleader groepje.Die sukkels zitten bij mij in de klas !Maar ik moet die Blue Ice hebben voordat iemandt hem tegen mij kan gebruiken ik zal dalijk even m'n mannen bellen.Maar wat deed dat mooie meisje bij hun,Brooke was het volgensmij ,zij is toch zangeres/argeoloog ? Ofzoo,haar mooie blauwe ogen hielden mijne vast.

Brooke POV:
~Die jonge,dat was Seto Kaiba .Z'n mooie ijslbauwe ogen hielden de mijne vast hij is een klootzak,maar wel een leuke.[i]Brooke, halloo !! hoor ik joey roepen terwijl hij een hand voor m'n neus zwaait.Hu ,ja ?ikzat ff te denken Antwoordde ik hem .Hij keek me onderzoekend aan en draaide z'n hoofd daarna weer om naar yugi. Ik ga naar huis,ik moet nog m'n hele klerenkast gaan ordenen etc.. dus ik zie jullie morgen wel op school.Doeii Zei ik .Ik liep de winkel uit en zwaaide nog naar yugi&co.Ik belde m'n chauffeur die er binnen 3 min was en me naar m'n suite bracht.Ik sleurde al m'n koffers mee naar de klerenkast en begon met uitpakken,kleur bij kleur.Merk bij merk,naar 3 uurtjes was ik klaar en bek af.Ik pakte m'n blackberry en belde m'n chauffeur 'James, je meot nog m'n schooluniform bij de stomerij ophalen .zei ik door de telefoon. Ja ,mevrouw dat ga ik meteen doen.Hoorde ik nog voordat er werd opgehangen.Ik trok m'n joggingpak aan,pakte m'n laptop en ging op bed ligge msnne.Een half uur later werd er aan m'n deur geklopt ik deed open en zag James staan. Hier mevrouw zei james tegen me en hij gaf me mijn schooluniform.ik pakte het aan en bedankte james.Ik maakte de deur weer dicht , sloot m'n laptop af en ging slapen. Wake up ,Wake up Hoorde ik heel hard en ik sloeg op de wekker.Ik deed m'n maskertje omhoog en zag dat het 7 uur was.Ik ging uit bed pakte m'n uniform en m'n killerheels en liep naar de badkamer waar ik me douchte en omkleedde.Na het douchen pakte ik de telefoon en belde roomservice,ik bestelde een crosant met Jus d'Orange.Ik pakte m'n make up koffer en begon alvast met m'n make up tegen de tijd dat ik klaar was ,was m'n ontbijt er.Ik zette de tv aan en ontbeet.Ik keek weer op m'n wekker en zag dat het tien over acht was .ik ging naar onder waar m'n limo al klaar stond.De limo stopte voor school en ik stapte uit.Ik keek naar links en ik zag ook nog een andere limo staan ,waar Seto Kaiba uitstapte.Onze blikken hielden elkaar weer even vast totdat Seto's fangirls gek werden en naar me begonnen te staren .Ik liep weer door zoekend naar m'n lokaal,onder m'n zoektocht knalde ik tegen een meisje op Sorry Zeiden we beiden in koor.Waarna we een lachbui kregen.je stak je hand uit en zei 'Brooke moto'.ze pakte he maan en antwoorde 'Shizuka Vinuri,leuk om je te ontmoeten !Ben je de weg kwijt ofzo ?' .Ik keek har grijnzend aan en zei Ja, ik zoek lokaal 452.Ik zag haar ogen spreidden en er kwam een glimlach op haar mond Wat grappig ,daar moet ik ook zijn kom mee ik breng je er wel naartoe.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.