Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Obsessed - One Direction » obsession 11

Obsessed - One Direction

9 juni 2014 - 14:48

684

6

436



obsession 11

Harry E. Styles

"Ze denkt dat ik verliefd ben op Zayn ofzo, ze heeft gewoon de pik op me. Ze mag me al niet sinds de eerste keer dat ze me zag. Ze begon te klagen over mijn kledingstijl en dat Zayn het niet mooi zou vinden. Ik legde haar uit dat ik een relatie heb met jou, eN TOEN SLOEG ZE ME! DE BITCH SLOEG ME!"[1] Ik zit al ruim een kwartier te luisteren naar Aimée die verteld wat er gisteren gebeurd is terwijl de jongens en ik aan het opnemen waren. Ik zou eigenlijk aandacht moeten besteden aan het verhaal maar, god ze is zo hot als ze boos i- wacht wat? "Ze heeft je geslagen? Babe kom is hier." Ze loopt naar me toe en ik trek haar op mijn schoot. "Ik ga met haar praten. Dit kan echt niet." Ik begin steeds bozer te worden. Hoe durft ze? Voorzichtig til ik Mée weer van mijn schoot af en sta ik op. "Ik ga er heen." Voordat ik ook maar 1 stap heb kunnen zetten voel ik hoe Aimée haar hand om mijn pols sluit. "Don't." "Waarom niet?" "Ik wil niet nog meer gezeur Harry. Kom." Ze trekt me mee naar haar slaapkamer. Aimée haar appartement is niet groot, maar ze woont alleen en moet het ook zelf financieren. Niet iedereen heeft het geluk om in een boyband te zitten en de miljoenen te verdienen. "Wat wil je doen?" Vraag ik nieuwschierig als ze me op het bed duwt en haar vest openritst. Ik laat mijn ogen over haar lichaam glijden en meteen voel ik Harry Junior knellen in mijn broek. Aimée laat haar vest zakken en trapt haar hoge hakken uit. Ik grijp haar vast bij haar heupen en trek haar mee het bed op waardoor ze op mij beland. Ik grijns en laat mijn handen afdwalen van haar rug naar haar kont. Dit doet ze alleen om mij tegen te houden om naar Perrie te gaan, en ik zal je zeggen, het werkt. "Now tell me, wat wil je doen?"

{eigenlijk had ik hier een 16+ stukje geschreven maar aangezien er ook mensen zijn die jonger dan dat zijn en dit verhaal ook lezen heb ik dat maar weggelaten hihi}

Aimée A. Moon

1,5 uur later zitten Harry en ik weer op de hotelkamer van hem en Niall. Liam en Louis waren er kort geleden bij gekomen, en nu zit ze, op aandringen van mij, te vertellen over hun vriendinnen. Niall is singel, Liam heeft sinds een paar maanden iets met Sophia, en Louis heeft een 2-jarige relatie met Eleanor. [2] Hopelijk waren deze twee meisjes wat aardiger dan Perrie.

"Truth or Dare, Aimée?" Vraagt Niall. "Dare." "Doe je haar in een staart voor de rest van de avond." Ik trek een wenkbrauw op. Wat was dat nou voor dare? Ik pak een elastiekje van mijn pols en maak mijn haar vast. "OOOH DAT WORD EEN WEDSTRIJD LOUIS!" Als ik om me heen kijk zie ik hoe Harry bloost, Liam lacht, Louis chagrijnig kijkt en Niall een grote grijns op zijn gezicht heeft. "Kan iemand me uitleggen wat er aan de hand is?" "Louis en Niall hadden gewed of jij een zuigzoen in je nek zou hebben van Harry. Zo ja, dan zou Louis Niall meenemen naar een voetbalwedstrijd van Derby." Mijn hoofd gloeit, zo erg bloos ik. Mijn vingers zoeken naar de plek die Harry kennelijk heeft achtergelaten. Als ik hem voel ga ik snel weer zitten en trek ik mijn benen op, duidelijk beschaamd. Harry lacht en slaat zijn arm om me heen. "Laat ze maar babe, ik ben er trots op."

--

[1] = oke guys, ik weet dat Perrie een bitch is in dit verhaal maar dat betekent niet dat ik d'r haat ofzo hoor (: (eigenlijk ship ik Zerrie ook niet maar ooh well)

[2] = ik ship Larry hardcore maar voor dit verhaal komt het even beter uit dat ze straight zijn. Ik wou eigenlijk ook een Larry verhaal beginnen, maar ik denk niet dat er veel Larry shippers op fanfic zitten.

reactie = melding
geen reactie = geen melding
5 reacties = nieuw hoofdsutk


Reacties:

1 2

xcarrotx
xcarrotx zei op 10 juni 2014 - 6:25:
Haha die laatste zin! Fantastisch x'D
Ik ga maar eens, mijn wekker roept me...


Anne
Anne zei op 9 juni 2014 - 22:52:
Leuk


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 9 juni 2014 - 22:14:
Haha, super! Snel verder! X


x1Dx
x1Dx zei op 9 juni 2014 - 18:27:
Haha heel leuk!!!
Melding! X


1DLoversXx
1DLoversXx zei op 9 juni 2014 - 17:18:
dit is zoooo leuk wil je vandaag nog een hoofdstuk plaatsen???? pleeeeaacccee *puppy face* xxxxx