Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Obsessed - One Direction » Obsession 16

Obsessed - One Direction

11 juni 2014 - 18:17

596

7

365



Obsession 16

16. Zayn J. Malik

08;38, hotel

Met een lichte kater sta ik de volgende dag al vroeg voor het hotel van de jongens. Ik moet mijn excuses aanbieden aan Harry en Aimée. Wat bezielde me? Als Perrie dit zou hebben gezien was ik dood geweest. Zuchtend loop ik naar de kamer van Niall en Harry. Ik klop aan en niet veel later wordde deur opengedaan door Niall. "Hey. Zijn Harry en Aimée er?" Ik kijk verbaasd op als Niall nee zegt. "Ze hebben vannacht in haar appartement geslapen." Ik knik zacht en zucht. Ik heb nu geen zin om dat hele eind te lopen, dus besluit ik om wat te gaan hangen met Niall en Louis. Liam zal het te druk hebben met Sophia.

16:02, Aimée & James' appartement

Ik druk ongeduldig voor de vierde keer op de bel. Ik wacht een paar seconden en wil opnieuw op de bel drukken, maar dan word de deur opengemaakt en staat Aimée slaperig in de deuropening. Mijn ogen glijden over haar lichaam. Ze draagt een ontzettend leuk setje. Het shirtje zorgt ervoor dat je net haar navel niet ziet. "Wat kom je doen?" Vraagt ze bot als ze me heeft binnengelaten. Ik zie nog net hoe James naar boven vlucht om ons wat privacy te geven. "Ik kom m'n excuses aanbieden. Ik weet niet wat ik deed Mée, ik was dronken en ik zag je staan en ik weet het niet maar het gebeurde gewoon en ik ben ook boo-" "Het is al goed Zayn." Verbaasd kijk ik op bij de woorden die Aimée uitspreekt. "Echt?" "Het hoofdje knikt op en neer. "Echt, het is oke. Ik vergeef je. Je was dronken. Maar ik moet nu echt gaan, anders ben ik te laat." Ik pak haar pols vast voordat ze de deur uit kan vliegen. "Waar moet je zijn? Ik breng je wel." Een grinnik is vanaf haar kant te horen. "Je hebt geen auto Zayn. En ik heb een date met Harry." "Oh." Komt er zacht uit mijn mond. "Have fun." Mompel ik waarna ik de deur uit loop.


Aimée A. Moon

23:04, Harry's auto

Op dit moment zit ik in Harry's auto. Hij brengt me terug naar huis. Ik heb een ontzettend leuke dag gehad. We zijn wezen schaatsen, daarna hebben we gegeten bij de McDonalds en vervolgens heeft hij me meegenomen naar de bioscoop. Het was zo gezellig geweest, dat ik het jammer vind dat het nu al voorbij is. Als we voor mijn appartement stoppen, stappen we beiden uit. Ik loop naar Harry toe en ga dicht tegen hem aan staan. Hij slaat zijn armen om me heen en zo staan we een tijdje. "Zie ik je morgen weer?" Ik til mijn hoofd wat op en kijk Harry aan. "Morgen? Je hebt vandaag zo'n 7 uur met me doorgebracht en wilt me morgen weer zien?" "Eigenlijk zou ik je zo meteen weer willen zien maar ik ben bereid om de hele nacht, en het grootste deel van morgen te wachten." Een dikke blos verschijnt op mijn wangen. "I love you Styles." "I love you too Moon." Na nog een paar minuten zo gestaan te hebben, geef ik Harry een kus op zijn lippen en laat ik hem los. "Tot morgen."


---

heey guys, 1, you can follow me on instagram & twitter !
insta: ispidermalik
twitter: sparklylouis

2. Veel van jullie lezen dit verhaal op eigen tempo. Da's oke maar ik merk dat sommigen van jullie hoofdstukken missen. Aangezien ik nogal vaak activeer kijk goed of er niet al nog een hoofdstuk online staat !

reactie = melding
geen reactie = geen melding
5 reacties = nieuw hoofdstuk


Reacties:

1 2

xcarrotx
xcarrotx zei op 13 juni 2014 - 7:26:
Sorry Hihi ik probeer altijd zo snel mogelijk te lezen en als ik een keer geen tijd heb (zoals nu) lees ik gewoon alles weer terug!^^


x1Dx
x1Dx zei op 12 juni 2014 - 15:30:
Heel leuk!!
Fijn dat je snel post, soms kan ik het bijna niet bijhouden, maar dat vind ik niet erg
Melding! X


Anne
Anne zei op 12 juni 2014 - 11:13:
Leuk


1DLoversXx
1DLoversXx zei op 11 juni 2014 - 23:22:
Dit is zo leuk en met de " oh " denk ik dat hij jaloers is xxxx


LarryGirlsXX
LarryGirlsXX zei op 11 juni 2014 - 19:19:
zo lieff