Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » Sasuke my old BFF and new secret love[Naruto] » The beginning

Sasuke my old BFF and new secret love[Naruto]

16 mei 2009 - 22:58

541

1

273



The beginning

Een nieuwe fanfic made by Animeadicted© Thats me on Quizlet (: Ik hoop dat je het leuk vind !

Intro over hoofdpersoon


Hallo mijn naam is Kioko ..dat betekend Vult de wereld met blijdschap !mijn moeder heeft speciaal die naam gegeven vanwege de betekenis ik vraag haar altijd waarom maar daar zal ik ooit nog wel achterkomen zegt ze. ! mijn moeder is bestwel wazig en soms snap ik haar niet zij is de enige in de clan die gee nactiverende kracht heeft zij kan mensen genezen ze heeft visioenen en ze helpt geesten naar het licht toe ! ik kan ook geesten zien ! ik ben er bang voor vooral s'avonds maar Nana beschermt me ! mijn favo teddybeer ! ik ben nu 6 jaar oud ! mijn beste vriend is sasuke en mij nbeste vriendin is Auwina ook familie van hem ! mijn zus heet Kumi de betekenis van haar naar is nooit eindigende schoonheid .! en ja ze is knap ! maar altijd als itachi er is gedraagt ze zich nogal raar volgens mij vind ze hem leuk ! ik en mijn zus zitten bij de haliway clan ! een clan met speciale en ongekende krachten best cool ! als je mijn vader eens ziet vechten ! Onze clan is al jaren heel goed bevriend met die van de uchiha's .
mijn zus zegt altijd dat ik voor mezelf moet opkomen maar dat durf ik niet snel sasuke itachi en mijn zus kome altijd voor me op als die pestkoppen me weer pesten e nze pesten naruto ook ik vind hem echt zielig .




Het verhaal

Kumi POV:


10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 Ik kom !


~ninja verstoppertje met sasuke itachi auwina en mijn zusje hoe irritant T.T en vooral als ik hem ben ten 1ste itachi is supergoed hierin hem vind ik nooit ten 2de sasuke is altijd bij hem ten 3de auwina gebruikt sharingan dan ! ten 3de mijn zusje kan zichzelf onzichtbaar maken ! dus dit sucks !

volgensmij zie ik nee ik zie niks .. gvd! PUUUUT hoor ik ineens en daar staan ze allemaal ... kioko steekt der tong uit en houdt der teddybeer stevig vast !ik geef ze een blik van kan dit nou eens ophouden ?itachi glimlacht en ik moet blozen , NEE NIET BLOZEN !en nu begin ik nar mijn voeten te staren godver.. ik hoor m'n moeder mijn naam roepen en ik loop naar der toe !


kioko POV :

hmm..wat gaan we nu doen als mijn zus er niet is om hem te zijn is verstoppertje saai ! itachi tilt me op en zegt dat we binnen even wat moeten drinken ik zeg dat ik ook wel dorst heb auwina en sasuke lopen ook naast itachi ! hij zal zich wel een babysit voelen ofzo >< ! zal ik z'n gedachte eens gaan lezen had er op geoefent .. ik concentreer me en sluit m'n ogen ik probeer zijn gedachten binnen te komen maar het lukt niet ! itachi stopt zet me neer en kijkt me nogal dom aan ! kioko hoevaak zeg ik je dat je niet moet proberen mijn gedachten te lezen doe dat maar bij je zus ofzo *grijns*

oké itachi zeg ik heel zielig met een pruillipje ! hij draait zich om en loopt door itachi pakt mijn hand en samen lopen we naar huis .bij he mthuis krijgen we wat te drinken en gaan we weer naar buiten toe aleen itachi blijft binnen ! Kom gaan we in het meertje spelen zeg ik tegen sasuke en auwina ze knikken van ja !


Reacties:


MoLoveAnime
MoLoveAnime zei op 24 juli 2009 - 10:51:
Auwwwwwwwwwww. Kawaii!! (Dat beteken schattig in het Japans. ^-^)