Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » Sasuke my old BFF and new secret love[Naruto] » Learn to fight back

Sasuke my old BFF and new secret love[Naruto]

16 mei 2009 - 23:00

569

1

273



Learn to fight back

Nieuw hoofdstuk Dit gaat nog over de vroegere jaren van kioko.. Over een paar quizzen is ze ouder Leave a reaction (:

Kioko POV :



~je loopt alleen door konohana als je wat mensen vies naar naruto ziet kijken je houdt Nana stevig vast en je loopt naar hem toe. ,'Hoi naruto zeg je met een lieve glimlach ' hij kijkt je zielig aan en zegt hoi ! 'Wil je spelen vraag ik 'Hij kijkt me aan alsof hem dat nog nooit gevraagt is, hij glimlacht en zegt 'ja , ik wil wel ' Jullie liepen door konohana om naar dat ene grasveldje toe te gan en te voetballen ! toen jullie daar aankwamen zette je Nana op de grond neer en je begon te voetballen niet wetend dat ze Nana wegpakte! naruto stopte en je keek om je zag dat de drie pestkoppen op jullie afkwamen met Nana in hun handen .je ging bang naast naruto staan hij keek je gerustellend terug .



[Die drie jongens die 3 jaar ouder dan kioko ware heette Dai ,Goro en Hiro en ze pestte kioko altijd]



Dai : 'ja kioko nu zijn itachi sasuke of je zus er niet om je te beschermen allen dit monster..

Je keek hem kwaad aan Hoe kon hij nana afpakken en naruto een monster noemen! naruto leek kwaad te worden!je kreeg tranen in je ogen ,goro pakte nana's arm en trok hem eraf je schreeuwde nog 'nee niet doen !' daarna trokken ze hem helemaal kapot en gooide hem op de grond, en liepen lachend weg . je ging huilen en naruto riep ze nog kwaad na ! auwina sasuke en kumi kwamen eraan gerendt !kumi zei 'kiko hebben ze je weer gepest en ze keek naar Nana, waarna ze je optilde en je knuffelde !ze nam je mee naar huis, je zwaaide nog en riep doei naar naruto en hij zwaaide terug en schreeuwde 'Ik zie je nog wel kioko ^^ !



Naruto POV : ~waarom deed ik niks ze is zo aardig ze is de enige die .. die me geen monster vond en ze was zo lief ! en kijk wat ze haar aan hadden gedaan ! pff die jongens krijg ik nog wel te pakken ! baka die ik ben ~



Sasuke POV : ~ ik en auwina hadden kioko niet uit het oog mogen verliezen .die pestkoppen pakken altijd haar ! ik,auwina,itachi en kumi komen altijd voor haar op! ze moet het zelf ook eens leren ookal zijn de jongens 3 jaar ouder.hmm ik kan er niet tegen als kioko zo zit te huilen ze is te lief ,als ze huilt is ze minder mooi! wat denk ik nu weer ?kumi zet haar weer neer en ik omhels haar ze kijkt me met haar betrande ogen aan .ik kan hier niet tegen en auwina blijkbaar ook niet . ik walg van die jongens ,we krijgen ze nog wel ik en auwina pakke allebei haar hand en we lopen met z'n drieen naar haar huis toe.ze gaat nar binnen toe en ze zegt dat ze later wel weer naar buiten komt !ik kijk auwina aan en zij mij ! Auwina : tja sasuke ze is te lief ze moet leren voor zichzelf op te komen tegen die pestkoppe nwij kunnen niet altijd in haar buurt zijn ik vind het ook zielig voor haar ! ze leert het nog wel eens komt er een dag ,dat ze helemaal uitflipt ! en ze is volgende week jarig dan kun je har een nieuwe mooiere Nana geven ,maar ik ga ook naar huis ! eten Doei ,en auwina liep zwaiend weg.tja dan ga ik ook maar nar huis toe en ik liep ok naar huis !


Reacties:


MoLoveAnime
MoLoveAnime zei op 24 juli 2009 - 10:56:
Deze is lol. ->als ze huilt is ze minder mooi!