Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Broken by cancer (AF) » Capitolo ventuno

Broken by cancer (AF)

12 juni 2014 - 21:34

1639

8

441



Capitolo ventuno

Image and video hosting by TinyPic

=Rachel=
Wat ben ik blij dat het beter gaat tussen Jake en zijn vader, maar nu wil ik eigenlijk samen met Jake een afspraak maken bij de dokter. Ik wil informatie over een abortus.
,,Jake?” vraag ik. Hij komt uit zijn omhelzing van zijn vader en kijkt me even aan.
,,Sorry dat ik wegliep Rach, maar ik weet het gewoon even niet meer.”
,,Wil je samen met mij een afspraak maken met de dokter voor de abortus?”
,,Huh? Maar ik dacht dat je het wilde houden.”
,,Ik wil jou niet kwijt Jake. Als ik het kind hou, raak ik je kwijt.”
,,Je raakt me niet kwijt. Ik hou van je.”
,,Maar je wilt geen kind met mij?”
,,Uhm, hoe zal ik je dit uitleggen.” Jake gaat op de bank zitten. Sophie en zijn ouders lopen de woonkamer uit en lopen naar boven. ,,Ik wil heel graag bij je zijn. Geloof me, ik hou ontzettend veel van je. Ik zou ooit een kind willen samen met jou, maar nu niet.”
,,Waarom dan niet? Vind jij jezelf te jong? Want ik ben ook zeventien Jake.”
,,Nee, dat is het niet. Ik ben zo bang dat ik de gene heb van mijn vader.” Ik kijk hem niet begrijpend aan, maar ik hoor Nola een beetje schrikken. Ze gaat tegenover Jake zitten en pakt zijn handen.
,,Jake, jij bent niet zoals je vader.” zegt ze tegen hem. ,,Ik weet zeker dat jij niet de gene hebt van je vader.”
,,Ik ben er wel bang voor Nola. Ik kan het mezelf nooit vergeven als ik mijn eigen zoon of dochter wat aandoe.” ik schrik. Wilt hij daarom geen kind?
,,Jake, Nola heeft gelijk. Jij bent niet zoals je vader, jij bent veel sterker.” zeg ik en ik omhels hem even. Dit voel zo goed als hij me vasthoudt.
,,Ik wil nog geen kind.” zegt Jake. ,,Het spijt me Rach.”
,,Ik weet het ook nog niet. Misschien geef ik ons kind wel ter adoptie af of pleeg ik abortus.” Jake kijkt me aan. Hij geeft me een zoen op mijn mond. Dit heb ik zo gemist! De afgelopen dagen was Jake zo anders. Waarschijnlijk omdat hij niet durfde te zeggen wat hem dwars zat, maar ik ben blij dat ik alles nu weet.

=Nola=
Ik kijk naar Rachel en Jake. Ik ben blij dat het weer goed gaat tussen hun. Zayn pakt mijn hand. Ik ga het gewoon vragen aan Jake. Ja heb je, nee kun je krijgen, al hoop ik wel dat hij mee gaat.
,,Jake?” hij kijkt me aan. ,,Zullen we naar de stad? Een terrasje pakken of zo?”
,,Sorry Nola, maar ik wil liever met Rachel hier blijven.” zegt hij en pakt Rachel haar hand. Weer vult het teleurgestelde gevoel mijn lichaam. Weer niet! Ik knik en loop samen met Zayn de deur uit. Even moet ik mijn tranen bedwingen. Steeds als ik iets voorstel, wilt hij bij Rachel blijven. Hij gaat me vergeten, dat voel ik! We lopen de hoek om en Zayn stopt met lopen.
.,Wat is er?” vraag ik.
,,Je vind het moeilijk hé? Dat Jake alleen maar bij Rachel wilt zijn.” Hij heeft me helemaal door. Hoe kan het dat hij me zo goed kent? Ik knik. Zayn omhelst me en ik leg mijn hoofd tegen zijn borstkas. Spontaan komen er tranen over mijn wangen, die op het T-shirt van Zayn vallen. Hij wrijft troostend over mijn rug. Het voelt zo vertrouwd.
,,Stil maar.” fluistert hij. ,,Het komt wel weer goed.” Ja, dat weet ik niet zo zeker meer. Jake is al jaren mijn beste vriend, maar zo voelt het niet meer. Hij geeft meer om Rachel dan om mij. Zal dat door het kind komen? ,,Hé.” Zayn kijkt me aan en ik smelt weer voor zijn ogen. Ze zijn ook zo mooi bruin. ,,Wij gaan gewoon een terrasje pakken en misschien ook wel naar de film. Wij gaan er een leuke dag van maken.” Ik glimlach naar hem. Hij is zo lief. Hij wilt me zien lachen en niet zien huilen. Ik knik en we lopen verder, richting de stad.

,,Zayn!” horen we als we in de stad zijn. Hé, nu word hij ook herkend. Ik lach en we kijken om. Harry Styles en Liam Payne komen op ons af. Ze hebben nog twee andere jongens bij zich. Geen idee wie dat zijn. Ik kijk Zayn aan.
,,Weet jij wie die twee jongens zijn?” vraag ik aan hem. Hij schudt zijn hoofd. Harry, Liam en de twee andere jongens staan nu voor ons.
,,Hoe is het met je Zayn?” vraagt Liam.
,,Ja, gaat goed. Ik ben hier gezellig met mijn vriendin.” Ik kijk hem aan. Zijn vriendin?! Meent hij dat nou echt?
,,Heb je verkering met haar?” Harry kijkt me aan alsof ik een grap ben.
,,Ja...Nee...Laten we het erop houden dat wij elkaar wel erg leuk vinden.” Zayn kijkt me aan en ik begin te blozen. Hij pakt mijn hand en het voelt goed.
,,Gefeliciteerd.” Liam geeft mij een knipoog. Volgens mij mag hij me wel.
,,Wie hebben jullie bij je?” vraagt Zayn en kijkt naar de twee andere jongens.
,,Dit zijn Louis Tomlinson en Niall Horan. Ze zitten ook bij ons op school en al jaren onze vrienden.” Louis komt mijn kant op en schudt mijn hand.
,,Aangenaam en jij bent?” vraagt hij terwijl hij me aankijkt.
,,Nola.”
,,Mooie naam.” zegt Niall en schudt ook mijn hand.
,,Dank je wel.”
,,En wat gaan jullie vandaag doen?” Harry en Liam kijken ons aan. Even kijken Zayn en ik elkaar aan.
,,Uhm, we wilden een terrasje pakken en daarna naar de film.” zeg ik.
,,Vinden jullie het leuk als wij meegaan?” Mee? Waarom? Ik wil gewoon alleen met Zayn zijn. Hopend kijk ik Zayn aan, maar die kijkt heel anders dan ik. Hij kijkt blij, alsof hij het wel ziet zitten.
,,Van mij mag het.” hoor ik hem zeggen. Huh? Ik dacht dat hij met mij de dag door wilde brengen. Zal ik het zeggen?
,,Nola? Mag het ook van jou?” Nu heb ik tien ogen op mij gericht, inclusief de ogen van Zayn. Hij zet me voor het blok. Als ik nee zeg, zijn ze allemaal teleurgesteld en misschien wel boos. Maar als ik ja zeg, is mijn middagje met Zayn verpest. Wat moet ik nou doen?

=Zayn=
Ik kijk Nola aan. Wat zal ze nu denken en waarom kijkt ze zo teleurgesteld? Ik pak even haar hand. Ze kijkt me aan, maar helemaal niet blij. Ik neem haar even apart.
,,Nola, wat is er?”
,,Ik zou Louis en Niall best wel willen leren kennen, maar...”
,,Maar niet vandaag?” ze schudt haar hoofd.
,,Ze lijken me echt heel aardig,” begint ze. ,,maar ik wilde eigenlijk alleen met jou zijn vandaag.” Ahw, ze moet blozen. Zo schattig!
,,We hoeven niet met hun. Het leek me gewoon leuk om met z'n allen wat te doen.” Beken ik eerlijk.
,,Weet je wat? We gaan gewoon met hun mee.” zegt ze dan. Huh? Net wilde ze niet met z'n allen en nu ineens wel?
,,Maar net zei je...”
,,Ja, dat weet ik,” zegt ze. ,,maar ik wil gewoon bij jou zijn Zayn.” Even begin ik te blozen. Ze is zo lief. Ik geef haar een kus.
,,Hé tortelduifjes. Zijn jullie er al uit?” Harry kijkt ons ongeduldig aan. Nola begint te lachen.
,,Ja, we gaan mee.” zeg ik en neem Nola aan haar hand mee. Met z'n zessen lopen we richting de stad.

=Nola=
Nog steeds heeft Zayn mijn hand vast. Ik kan nu wel zeggen dat ik hem echt leuk vind. De vlinders gaan door mijn buik en dat kan je alleen maar hebben bij iemand waar je ECHT verliefd op ben.
,,Wat gaan we nu doen?” Liam kijkt iedereen aan. Het liefste zat ik nu alleen met Zayn in de bioscoop. Niet alleen voor de film, maar ook om in het donker te zoenen. Ik vraag me af of de andere jongens een vriendin hebben.
,,We kunnen gaan bowlen of iets anders in die richting.” Niall kijkt ons aan.
,,Paintball!” roept Louis. Ah nee, dat wil ik echt niet. Daar krijg ik superveel blauwe plekken van en dat is nou niet echt aantrekkelijk. Nee, dan ga ik liever bowlen.
,,Nee, liever niet.” Zegt Liam.
,,Waarom niet?”
,,Dat is niet leuk. We gaan bowlen.” Ik moet even lachen. Het is wel leuk om te zien hoe Liam de leiding neemt.
,,Wat is er zo grappig?!” Harry kijkt me wat bedreigend aan. Ik kijk hem geschrokken aan. Oké, wat heeft hij tegen mij? Vanaf het begin doet hij al zo tegen mij. Zayn kijkt hem boos aan.
,,Harry, doe niet zo tegen haar!” Hij neemt het weer voor me op. Dat is zo lief. Waaraan heb ik hem toch verdiend?

=Rachel=
Ik zit samen met Jake op zijn kamer, maar het voelt anders voor mij. Jake is veranderd sinds ik zwanger ben, maar ik ook. Ik weet niet eens of ik echt nog wel van hem hou. Steeds als hij mij zoent, voel ik niet veel. Hij voelt nog genoeg voor mij, want hij wilt altijd bij me zijn, maar ik had nu veel liever gehad dat hij met Nola mee gegaan was. Ik bedoel, wat heeft het voor zin om hier bij hem te zijn als ik bijna niks voel? Ik kijk naar Jake, die in de badkamer staat en zijn wonden behandeld. Hij heeft geen shirt aan en ik zie zijn wasbordje. Normaal zou ik dat erg aantrekkelijk vinden, maar nu voel ik geen aantrekkingskracht. Wat gebeurd er met ons? Moet ik het uitmaken?
,,Waar zit je met je gedachten?” Jake komt naast me zitten en trekt een shirt aan.
,,Ik dacht aan je vader.” Lieg ik. Ik kan het nu toch niet vertellen?! Ik wil hem niet kwetsen.
,,Dat is nu opgelost. Geen zorgen schat, het gaat net wat beter tussen ons en hij gaat hulp zoeken.” Hij slaat zijn arm om me heen. Zuchtend leg ik mijn hoofd op zijn borstkas. Wat moet ik nou doen?!


Reacties:

1 2

Nynlufx
Nynlufx zei op 13 juni 2014 - 20:19:
THE LOVE IS EVERYWHERE
Rachel just doesn't notice it right now
xx


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 13 juni 2014 - 16:08:
Melding,
Fk love it (:


justmissF24
justmissF24 zei op 13 juni 2014 - 15:18:


x1Dx
x1Dx zei op 12 juni 2014 - 23:09:
Aaw ze zijn net zo leuk stel samen!!
What's going on Harry??
Melding!!! xxx


1Dtjetanya zei op 12 juni 2014 - 22:29:
Spannend!!
Leuk nedacht ook!
Zou harry miss een van de jongens zijn geweest die zein de disco ontmoet heeft en vertrouwd hij haar daarom niet?
Snel verder!!