Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » Sasuke my old BFF and new secret love[Naruto] » A new girl,A new friend

Sasuke my old BFF and new secret love[Naruto]

16 mei 2009 - 23:01

702

3

268



A new girl,A new friend

Next one Enjoy&reaction

Yuri POV :



~hmm alweer verhuizen ..kijk daar is ons huis ! ik hoop dat dit stadje wat leuker is en dat de kinderen wat leuker zijn , mhjaa ik zal wel zien ! gelukkig ligge alle spullen al in huis en is alles al ingericht en uitgepakt ,dan hoeft het nu niet meer.ik loop de auto uit en ik zie een klein meisje van mijn leeftijd dat zit te tekenen ze ziet me en glimlacht lief naar me ! ze legt haar tekenspullen weg en loopt op me af ze steekt haar hand uit die ik aanneem .ze stelt zich voor 'Hoi ik ben kioko haliway en jij ? ik zeg dat ik juri Venuri heet en ze glimlacht je achternaamt rijmt op je voornaam ,wat grappig !zei kioko .zal ik je rondleiden vraagt ze? dan kun je mijn vrienden ontmoeten en mijn zus ! ik zeg dat het me een goed idee lijkt en ze neemt me mee haar huis in daar ontmoet ik haar zus moeder en vader .daarna loopt ze weer verder en kom ik ergens anders waar ik een kleine jonge met zwart haar en een klein meisje met bruin haar en vlechten zie spelen kioko pakt mijn hand en rent ernaartoe ! SASUKE AUWINA gilt ze .de jonge en het meisje kijken op en glimlachen !ze stelt me voor 'Dit is juri ze is net nieuw hier Juri dit is mijn Beste vriend sasuke en mijn beste vriendin auwina ! en daar loopt sasuke's broer itachi !die itachi komt eraan gelopen hij bukt zich en kijkt mij en kioko in de ogen hij vraagt wie ik ben kioko antwoord blij dit is mijn nieuw buurmeisje Yuri,Aangenaamt zegt itachi en hij loopt weer verder.ohoh, en je moet ook nog iemandt anders ontmoeten ! tot strax gilt te teen sasuke en auwna zie terug zwaaien ! je moet naruto ook nog ontmoeten ! ze pakt mijn hand en rent de hele stad dor naar een klein huisje en ze klopt aan.een kleine jongen met blond haar die hel droevig kijkt maar open .naruto ! zegt ze en ze omhelst hem ! dit is mijn nieuwe buurmeisje yuri ! Leuk om je te ontmoeten zegt hij ! en yuri dit is een hele goede vriend van mij naruto ! je glimlacht en zwaait verlegen naar hem !de jonge wrijft met zijn handen achter z'n haar.kioko vraagt hem blij of hij strax komt spelen hij knikt en maakt de deur weer dicht ! ik heb honger zeg ik kioko kijkt me lief aan en zegt 'kom maar mee naar mijn huis mijn moeder heeft koekjes gemaakt ! ik glimlach verlegen terug en loop achter haar aan onderweg nar huis begroeten heel veel mensen haar en ze glimlacht vrolijk terug ! ze is echt een vrolijk en lief kind .ik weet zeker dat we goee vrienden worden .nou iniedergeval zijn ze hier iets aardiger denk ik ! eenmaal bij haar huis wilt ze een paar koekjes pakken maar har moeder tikt haar zachtjes op haar vingers,Schatje die zijn voor je verjaardag overmorgen !niet aankomen pakt maar een snoepje uit de kast zeg haar moeder ,kioko pakt een paar snoepjes uit de kast en geeft de meeste aan mij 'Dankje zeg ik 'ze glimlacht en gaat haar tekenmap pakken die ze binnen neerlegt ! mag ik kijken vraag ik ?! ze glimlacht en schud ja,whow zij kan mooi tekenen en ze is beleefd en lief !






Auwina POV :

~je kijkt hoe sasuke zijn Goukakyuu no Jutsu aan het leren is wat ik ook al bijna kan ! hij moet niet zoveel tegen itachi opkijken hij is zelf ookal talentvol ookal is itachi kapitein van de ANBU !

hij is ook maar een mens,maar ik voel ook dat hier spaningen in huis zijn ik voel het aan de aura's ik maar eens een x met itachi praten ! de uchiha clan is naast itachi ook heel trots op mij !Sasuke wordt vooral door zijn vader achtergestoten arm ventje ! Hij is zo lief en hij is ook sterk netzoals zijn broer hij is meschien een beetje een laat bloeier !

mhjaa het leven in nu eenmaal niet altijd eerlijk !.. Ik vind alleen sasuke's ouders soms best irritant reageren tegenover kioko ik heb een gevoel dat er een oorlog gaat uitbreken tussen die 2 clan's de laatste weken zijn er vaak ruzie's !


Reacties:


AmbyVampy
AmbyVampy zei op 3 juli 2009 - 9:08:
Ooooh, I wants more! ^-^ Leuk verhaal Schrijf je snel verder?


DreadQueen
DreadQueen zei op 10 juni 2009 - 18:24:
en nu snel een vervolg!!
laat je het me weten?
Xx.


BABBELICIOUS
BABBELICIOUS zei op 18 mei 2009 - 11:08:
EN NU MOET JIJ DOORGAAN =D EN HET MIJ LATEN WETEN ^^

want ik hou van dit verhaal <3