Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Stand Alones {Persoonlijk} » SA Sparklylouis // Luke Hemmings

Stand Alones {Persoonlijk}

13 juni 2014 - 21:06

1247

1

318



SA Sparklylouis // Luke Hemmings

Hij is iets anders geworden dan ik eigenlijk in gedachten had, but I hope you like it!!! XX

‘Aimèe!’ hoor ik mijn bestie Vanessa roepen. ‘is deze jurk mooi genoeg voor het feest?’ ik zie Vanessa het pashokje uit lopen. OMG! Het staat haar geweldig. Het is nog maar twee weken tot zestien augustus en dan is er altijd een midsummergala in Sydney. Vanessa en ik moeten dit jaar weer een perfecte jurk vinden. Ik voel mezelf wegzakken in een dagdroom terwijl ik denk aan het gala:

Het is 22:00 en ik zie de zon wegzakken. Ik lig in de armen van Luke en hij kijkt me lief aan. Ik voel mijn hart sneller kloppen. Luke buigt voorover en…

‘Hey ,Dagdromer! Wel wakker blijven hè?’ zegt Vanessa lachend. Ik schrik wakker.
‘Sorry, Vanes. Ik was weer eens aan het dagdromen.’
‘Haha, Wat vind je nou van dit jurkje?’
‘Vanes, serieus alles staat jou fantastisch.’
‘Haha erg grappig, Aimèe.’
‘Ik meen het, schat.’
’Weet ik toch ook wel.’ En ze geeft mee een knuffel.
We lopen naar de kassa en rekenen af. Onze jurken zijn echt prachtig. Hopelijk vindt Luke mijn jurk ook mooi.

We lopen door het winkelcentrum en in de verte zie ik Starbucks al liggen. Vanessa en ik draaien ons tegelijk om en geven elkaar de ‘blik’. Samen rennen we richting de Starbucks. ‘Wat ben jij sloom zeg.’ Zegt Vanessa lachend.
‘Ik was eerder hoor.’
‘Helemaal niet!’
Lachend lopen we de Starbucks binnen. Het is belachelijk druk! Na 10 minuten zijn we gelukkig aan de beurt. ‘Wat zal het zijn?’ vraagt de jongen achter de balie. Op zijn naamplaatje staat de naam: Tristan. Hij is echt knap, denk ik bij mezelf.
‘1 Frappuccino Caramel en 1 Frappuccino Strawberries & Crème.’ Antwoordt Vanessa.
‘Wat zijn jullie namen?’
‘Vanessa en Aimèe.’ Antwoord ik verlegen glimlachend.
Hij maakt onze drankjes klaar en we betalen.

Even later zitten we buiten op een bankje.
‘Aimèe, ben je trouwens nog steeds op Luke?’ vraagt Vanessa.
‘Shhht!’ sis ik terwijl ik als een gek in het rond kijk.
‘Rustig aan. Ik vroeg het alleen, maar het is wel waar dus.’ Ik zucht.
‘Ja ik ben nog steeds op hem.’
‘Het komt allemaal goed, schat.’ Vanessa geeft mij een knuffel. Ik glimlach.
Opeens gaat de telefoon van Vanessa af. Ze kijkt op haar mobiel en ik zie haar meteen blozen. Dat doet ze altijd als ze Ashton, een van de beste vrienden van Luke, ziet of alleen al zijn naam hoort. Dat is zo schattig! Ze hebben al bijna 2 jaar verkering. ‘Hoi, honey.’ Zegt ze. Ze loopt weg, zoals ze altijd doet als ze aan de telefoon is met Ashton. Ik geef haar wat privacy en ga op het bankje zitten. Ik hoor wel flarden van het gesprek: ‘ja… op hem. ’we…koppelen. ’Midsummergala… perfect plan. ’Is… op haar? ’Echt… OMG!’ Waar gaat dit gesprek over? Ik kijk Vanessa vragend aan maar ze reageert er niet op. Als ze ophangt vraag ik ernaar. ‘Oh dat ging nergens over.’ Zegt ze. Ach ja ik leg me erbij neer en druk kletsend lopen we naar onze fietsen.




16 augustus:

Het is 4 uur en we hebben dus nog 3 uur tot Luke, Ashton, Michael en Calum ons opkomen halen. We staan voor de spiegel en hebben allebei onze jurk aan. Mijn zus Lin heeft onze haren gedaan: Mijn haar zit in een grote knot met een leuke strik en Vanessa’s haar zit in een mooie vlecht. Lin heeft ook onze make-up gedaan. We hebben ook allebei mooie pumps aan, maar ik ben alsnog een stuk kleiner dan Vanessa. Ik kijk nog een keer naar mijn make-up: Lin heeft mijn ogen zo opgemaakt, dat mijn ogen nu nog donkerder lijken. I Love it! Een tijd later horen we getoeter. We lopen de trap af en voor de deur staan Ashton en Luke. Luke staat heel sexy tegen de deurpost geleund en ik doe moeite om niet op mijn lip te bijten. ‘Hey, beauty. You look amazing!’ Zegt Luke. Ik begin te blozen en glimlach verlegen.
‘Dankje, Luke.’
‘Ashton!’ roept Vanessa en ze rent op Ashton af. Hoe kan ze rennen op pumps van 13 cm?! ‘Hey, Honey!’ roept Ashton en hij omhelst haar. We lopen naar de limousine… LIMOUSINE?! Michael en Calum staan tegen de witte limo aangeleund. ‘Hoe komen jullie aan een limousine?’ vraag ik.
‘We hebben hem gehuurd. Is hij niet prachtig?’ vraagt Michael.
‘Het is geweldig!’ roepen Vanessa en ik tegelijk. We kijken elkaar en barsten in lachen uit. Calum stapt in en ik kom tussen hem en Luke te zitten. Tegenover mij zit Vanessa tussen Ashton en Michael. Binnen een halfuur zijn we bij het feest. Ik zie allemaal mooie wagens staan. Dit wordt een geweldig gala.

We stappen uit en lopen achter de stroom mensen aan. We worden gefotografeerd terwijl we over de rode loper lopen. Ik hoor dat de DJ ‘Baby I’ van Ariana Grande draait. Ik wordt door Luke de vloer opgetrokken en we beginnen te dansen. Gelukkig is dit nog geen schuifelnummer. Na een uur zie ik Ashton en Vanessa naar de DJ lopen en voor ik het weet, hoor ik ‘A Thousand Years’ van Christina Perri. Het eerste schuifelnummer van deze avond. Ik zie Ashton en Vanessa al schuifelen. Ik begin te blozen en loop naar de zijkant van de dansvloer. Ik voel een warme hand om mijn pols en ik voel dat de hand mij terugtrekt. ‘Waarom loop je weg?’ vraagt Luke terwijl hij me recht in mijn ogen aankijkt.
‘Het is een schuifelnummer en ik heb geen date.’ Zeg ik slikkend.
‘Lieve Aimèe, wil je dan met mij schuifelen?’ vraagt Luke terwijl hij elegant zijn hand uitsteekt.
‘Heel graag, Luke.’ En ik begin weer te blozen. Ik voel zijn armen om mijn middel en ik sla mijn handen om zijn nek. Ik leg mijn hoofd tegen zijn borst. Het nummer stopt veel te vroeg en teleurgesteld haal ik mijn armen van zijn nek. Al snel knalt ‘Timber’ van Ke$ha en Pitbull uit de speakers. Ik loop naar de zijkant waar Michael en Calum tegen de muur aan leunen. Ik zie Ashton naar Luke toe rennen, maar ik besteed er geen aandacht aan. ‘Kom je mee naar buiten?’ hoor ik een stem in mijn oor fluisteren. Ik kijk verschrikt achterom en kijk recht in het gezicht van Luke.
‘Je liet me schrikken.’ Fluister ik zacht.
‘Sorry.’
‘Maakt niet uit en ik wil wel graag naar buiten.’
Luke pakt mijn hand en samen lopen we naar buiten. ‘Komen Vanessa, Ashton, Michael en Calum niet?’ vraag ik.


‘Ik wil je eventjes voor mezelf hebben.’ Fluistert hij zacht en hij speelt met een van mijn haarlokken die los is gesprongen. Ik begin spontaan weer te blozen.
‘Je bent zo schattig als je bloost.’
Ik voel Luke’s arm om mijn schouders en hij trekt me tegen zich aan. In de verte zie ik nog net een klein randje van de zonsondergang. Ik kijk op en kijk recht in de ogen van Luke. ‘Aimèe, ik moet je iets zeggen wat ik al veel eerder had moeten zeggen.’
‘Je kan me alles vertellen.’ Zeg ik.
‘Lieve Aimèe, ik vind je al een tijdje leuk.’
Wat zegt hij?! Ik kan mijn oren niet geloven.
‘Jij vindt mij leuk?’ vraag ik verbaasd.
‘Ja al heel lang. Jij mij niet dan?’ zegt hij gekwetst.
‘Luke, ik moet jou ook iets vertellen, ik vind jou ook al heel lang leuk.’
Ik zie een grote glimlach over zijn gezicht glijden. Hij neemt me in zijn armen en hij buigt voor over. Ik voel zijn lippen op de mijne. Ik zie Vanessa en Ashton enthousiast juichen, maar het is ver weg. Het enige wat nog telt zijn Luke en ik samen voor altijd


Reacties:


sparklylouis
sparklylouis zei op 13 juni 2014 - 21:29:
awww i love it !
dankjewel !
x