Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Broken by cancer (AF) » Capitolo ventidue

Broken by cancer (AF)

15 juni 2014 - 15:12

1442

7

516



Capitolo ventidue

Image and video hosting by TinyPic

=Nola=
Het is overduidelijk voor mezelf. Ik ben echt verliefd aan het worden op Zayn. Ik weet niet wat hij van mij vind, maar hij is zo lief voor me. Hij meent het echt wat hij zei over het leren kennen, want in de stad heb ik met hem gepraat en gelachen. Wat vind ik nou niet leuk aan hem? Ik kijk naast me en zie dat hij nog ligt te slapen. Hij ziet er lief uit als hij slaapt. Oh, mocht je vragen waar ik ben, ik ben weer bij hem wezen slapen. We hebben gisteren niks gedaan, want we waren aardig moe. Zachtjes stap ik uit bed. Ik wil hem natuurlijk niet wakker maken. Ik loop naar de badkamer en bekijk mezelf even in de spiegel. Echt vreselijk hoe ik er 's ochtends uitzie! Snel gaan douchen. Ik trek mijn ondergoed uit en het T-shirt van Zayn. Ik had natuurlijk geen pyjama mee, dus sliep ik in een T-shirt van Zayn. Ik zet de douche aan en wacht tot hij warm is.
,,Ziet er goed uit.” Hoor ik dan opeens. Even schrik ik en draai me om. Zayn kijkt me lachend aan en ik duw hem de badkamer uit.
,,Vanavond weer.” Zeg ik en geef hem een knipoog, waarna ik de deur sluit. Ik stap onder de douche en laat het warme water over mijn lichaam glijden. Zo word ik wel wakker.
,,Wel opschieten! Ik heb geen zin om twee uur op je te moeten wachten, ik wil me ook omkleden.” Schreeuwt Zayn door de deur heen. Ik moet lachen, maar blijf onder de douche staan. Dan geef ik een gil en zet snel de douche uit. Het is ijskoud. Zayn! Ik stap de douche uit en kleed me aan. Lachend komt Zayn de kamer binnen. ,,Lekker gedoucht?” vraagt hij met een glimlach.
,,Ja, totdat jij de warme kraan beneden aanzette.” Hij lacht en geeft me een kus. ,,Ga jij je maar omkleden.” zeg ik en ik draai me om. Ik wil de slaapkamer uitlopen, als ik vastgepakt word. Zayn heeft zijn armen om mijn middel geslagen. ,,Zayn, wat doe je?!” roep ik uit en ik kom op het matras terecht. Zayn zoent me en ik zoen terug. Het voelt goed en heerlijk, maar eigenlijk wil ik wat eten. Ik duw hem van me af en ga rechtop zitten.
,,Nola, ik moet je iets vertellen.” Begint Zayn.
,,Sorry Zayn, maar ik moet echt wat eten. Ik verga van de honger.” Hij knikt.
,,Ik ga dan wel omkleden en dan zie ik je zo beneden.” zegt hij en plant nog een kus op mijn mond. Hij loopt de badkamer in en ik loop de trap af naar beneden.

=Zayn=
Ik sta onder de douche en zeep mezelf in. Nola is geweldig! Ze is zelf heel onzeker, maar waarom weet ik niet. Het hoeft ook niet, want ze is alles wat een man zoekt in een vrouw. Hoe ze vanochtend ook in de badkamer stond, nadat ik zei dat ze er goed uitzag naakt. “vanavond weer” zei ze met een knipoog. Ze is zo sexy en ik geniet volop van haar. Ik vraag me alleen af waarom Harry zo tegen haar doet. Ze heeft hem toch niks misdaan? Ik spoel mezelf af en langzaam voel ik het water koud worden. Haha, Nola wilt me terugpakken, maar ik kan wel tegen koud douchen. Als het buiten warm is, douche ik altijd met koud water. Ik zet de douche uit en droog me af. Ik loop aangekleed de trap af naar beneden, waar Nola op me wacht.
,,Ben je daar eindelijk?” Nola kijkt me aan en steekt haar tong uit. Ik sla mijn armen om haar heen en leg zwoel mijn lippen op die van haar. Ze glimlacht tegen mijn mond en loopt dan naar de tafel die al is gedekt. Ik zie een echt Engels ontbijt en een pot met thee.
,,Ahw, je hebt ontbijt gemaakt.” zeg ik tegen haar en ga zitten. Ze komt tegenover me zitten en begint alvast.
,,Eet nou maar je bord leeg, ik heb zin om naar de film of iets dergelijks te gaan.”
,,Alleen wij tweeën?”
,,Ja, wie wilde je anders meenemen?”
,,Ik dacht, misschien kan ik praten met Harry.”
,,Waarom?”
,,Nou, ik vond het niet normaal hoe hij tegen je tekeer ging. Je hebt hem toch niks misdaan?”
,,Niet dat ik weet. Ik ben voordat ik jou ontmoette best vaak naar de discotheek gegaan, heb geblowd en drugs gebruikt. Ik ben zelfs met veel jongens naar bed geweest, waarvan ik de naam de volgende dag niet meer wist.” Wow, ze is nu echt eerlijk. Ik wist dat ze roekeloos was, maar zo roekeloos! Ze had wel zwanger kunnen raken.
,,Heb je ook met Harry...?” ik moet het weten. Ik bedoel, dan begrijp ik wel dat Harry zo doet.
,,Nee, ik heb wel met hem geflirt en gezoend, maar nooit seks. Ik vond hem nou niet echt aantrekkelijk.”
,,Zou hij verliefd op je zijn? Dat hij daarom zo doet?”
,,Ik heb geen idee Zayn, maar ik ben niet verliefd op hem.” Nola komt naar me toe en gaat op mijn schoot zitten. Ik kijk haar aan en ik zie dat ze het meent.
,,Op wie ben je dan verliefd?” vraag ik en begin te glimlachen. Ze lacht en komt dichterbij. Ze legt haar lippen op die van mij en meteen komen de vlinders weer door mijn buik. Ik hou zoveel van haar, dat het niet te beschrijven valt. Mijn tong vraagt toestemming en die krijg ik. Onze tongen spelen met elkaar en ik til haar op. Ik neem haar mee naar boven en leg haar op mijn bed. Ze glimlacht en trekt me op zich. Ze kleed me weer uit en ik haar. Ze is perfect. Ik zoen haar opnieuw en het word steeds heftiger. Niet lang daarna ga ik bij haar naar binnen. Nola is het leukste meisje die ik ooit ontmoet heb en ik wil haar echt nooit meer kwijt!

=Harry=
Ik zit samen met Louis, Niall en Liam op een terrasje in de stad. We hebben allemaal een biertje, ja het is toch twee uur 's middags en de zon schijnt. Dan mag het wel.
,,Harry, waarom reageer je zo fel op Nola?” Liam kijkt me aan. Ik weet dat de jongens haar aardig vinden, maar ik vind haar echt raar. Ik bedoel, ze ziet er goed uit, maar ze speelt met de gevoelens van jongens. Het is alweer een half jaar geleden gebeurd, maar het zit nog vers in mijn geheugen. Ik was uit met mijn neef en toen ontmoette ik haar. Ze verleidde me en ze zoende me zelfs. We hebben heerlijk van elkaar genoten, totdat ik verder wilde dan zoenen. Ze hield af, terwijl ze erom bekend staat dat ze het met iedereen doet die ze tegenkomt. Ik wilde echt meer en ik heb ook van alles geprobeerd, maar niks lukte. Haar vriend...uhm, wat was zijn naam ook al weer? Oh ja, Jake. Hij had me een klap verkocht, nadat hij Nola hoorde schreeuwen dat ik van haar af moest blijven en dat ze echt niet wilde. Ik vond het best wel lullig, want Nola begon met verleiden en ik krijg de klappen.
,,Harry? Hallo, krijgen we nog antwoord?” Niall kijkt me nu ook aan.
,,Nola heeft me gezoend.”
,,Wanneer?” Louis kijkt me aan.
,,Een half jaar geleden.”
,,En daar ben je nu nog mee bezig?” ik knik. ,,Kom op Harry! Je moet verder met je leven, dat heeft Nola ook gedaan. Ze lijkt echt gelukkig met Zayn.” Liam is wijs, maar hij snapt er niks van.
,,Dat weet ik zo net nog niet. Nola verleidde mij in de discotheek en ze staat bekend als de 'hoer' van New York.”
,,Waarom dat? Ze leek me best aardig.” Niall kijkt me aan alsof ik vooroordelen heb.
,,Nou, voordat ze Zayn kende zat ze elke avond in de discotheek samen met haar vriend Jake. Ze ging met jongens naar bed en de volgende dag ging ze er weer vandoor en deed net alsof er niks gebeurd was. Dat is toch spelen met de gevoelens van jongens.”
,,Ja, dat klopt. Maar misschien is ze wel veranderd?”
,,Ja, ze lijkt veranderd.” zegt Louis. ,,Ben je soms jaloers op Zayn?” ik kijk hem aan. Hoe kan hij dat nou denken?
,,Nee, ik ben niet jaloers op Zayn.” zeg ik.
,,Maar?”
,,Ik wil haar gewoon laten voelen wat ik ook heb gevoeld.”
,,Harry, laat het toch los!” roepen Niall en Liam nu. ,,Het was een half jaar geleden, go on with your life!” Ik knik, maar kan ik dat wel? Kan ik wel verder met mijn leven zonder Nola bij me? Wacht eens even, ben ik nu toch verliefd op Nola?


Reacties:

1 2

MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 18 juni 2014 - 21:21:
Snel verder!!!
-X-


Nadja
Nadja zei op 16 juni 2014 - 16:55:
El Oh El


Nynlufx
Nynlufx zei op 15 juni 2014 - 22:01:
Omg
There's drama
I gotta get popcorn


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 15 juni 2014 - 21:33:
Spannend!
-X-


LoisLove1D
LoisLove1D zei op 15 juni 2014 - 20:44:
Super !