Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Obsessed - One Direction » Obsession 20

Obsessed - One Direction

15 juni 2014 - 17:40

656

9

352



Obsession 20

20. Aimée A. Moon

Met tranen in mijn ogen loop ik in de regen over straat, richting het hotel van de jongens. Ik ga mijn spullen pakken en naar huis. Waarom moet ie zo doen? 1,5 week voor hij op tour gaat. In het openbaar zet hij me voor schut. Steeds meer tranen vinden mijn weg naar beneden. Zo in gedachten verzonken, heb ik niet door dat ik tegen iemand aan loop. "Sorry! Sorry, ik zat niet uit te kijken." "Is niet e- Mée?" Ik kijk op en zucht opgelucht als ik zie dat het Zayn is. "Hey, waarom huil je?" Zayn pakt mijn pols vast en neemt me mee naar zijn hotelkamer die hij deelt met Liam waar hij me in zijn armen trekt. Zachtjes begin ik te snikken. "Hey, shhh. Wat is er gebeurd? Waar zijn Harry, Li en Sophia?" Ik haal mijn schouders op en kijk Zayn aan van onder mijn wimpers. Hij kijkt in mijn ogen en strijkt zacht plukjes haar uit mijn gezicht. "Was het Harry?" Ik knik. "Je wilt er niet over praten he?" "Liever niet." Zeg ik, schor van het huilen. "Kom maar babe." Hij tilt me op en zet me op zijn bed neer. Normaal zou ik hem een klap hebben verkocht, maar nu denk ik er nieteens over na.

Nadat ik uiteindelijk toch heb verteld wat er is gebeurd, had Zayn een disneyfilm opgezet waar we nu naar zitten te kijken. Ik lig onder een dekentje met mijn benen opgetrokken in een grote sweater van Zayn omdat mijn shirt helemaal doorweekt was door de regen. Mijn broek was al snel weer droog en die heb ik ook meteen weer aangetrokken. Zayn ligt naast mij in een joggingsbroek en shirt, helemaal verdiept in de film. Ik bekijk hem en glimlach zwak bij het zien van zijn opkomende stoppeltjes baard. Je kan zien dat hij al een paar dagen niet heeft geschoren. Door de regen hangt zijn haar langs zijn hoofd in plaats van in de kuif waar het normaal in zit. Ik pak zijn arm vast en stroop zijn mouw op. Ik kijk naar de tattoo van een meisje dat sprekend op Perrie lijkt. Zayn draait zijn hoofd, kijkt me aan en glimlacht zwak. "Ik heb een afspraak gemaakt bij een tattooartist. Hij gaat 'm weghalen en ik laat in plaats van die tattoo, de initialen van mijn ouders en zusjes tattoeren." "Wat mooi." Ik glimlach en knik goedkeurend. Ik ga weer op mijn plek zitten en richt mijn aandacht weer op de fillm.

Zayn zet de film op pauze als de deur word opengedaan en Harry in de deuropening staat, helemaal doorweekt. Ik wil tegen hem zeggen dat ie drogen kleren aan moet doen, maar Zayn is me voor. "Hoe kom jij hier binnen?" "Liam gaf me zijn pasje, wat moet jij met mijn vriendin in een bed?!" "Harry." Ik kijk hem waarschuwend aan. "Ik zou weggaan als ik jou was." Ik zie hoe Harry boos naar Zayn toeloopt als hij dit heeft gezegd. Snel kruip ik over Zayn heen en ga ik voor Harry staan. "Laat hem met rust. Hij heeft niks misdaan." Harry kijkt naar de sweater die ik aan heb en ik zucht zacht. "Harry wegwezen!" Roept Zayn. "Niet zonder haar." "Maat je krijgt drie-" "Zayn, het is oke. Harry, ga. Ik kom er zo aan." Harry knikt en verlaat de kamer. Zayn staat op van het bed en gaat voor me staan. "Als je niet wil-" "Nee het oke. Echt. Ik zal hem toch echt een keer moeten tegenkomen." Ik sla mijn armen om hem heen en druk een kusje op zijn wang. "Bedankt Zayn." "Geen probleem. Als er iets is, je weet waar ik zit." Ik knik en geef hem nog een knuffel waarna ik mijn t-shirt van de verwarming pak en mijn weg naar Harry's hotelkamer maak.

---

TEAM ZAYN OF TEAM HARRY ???

= ZAYN
= HARRY

reactie = melding
geen reactie = geen melding
5 reacties = nieuw hoofdstuk


Reacties:

1 2

xcarrotx
xcarrotx zei op 19 juni 2014 - 21:31:


1DLoversXx
1DLoversXx zei op 16 juni 2014 - 0:04:
Dit is FREAKING geweldig ik ben zo voor
!!!!!!!


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 15 juni 2014 - 21:46:
Love this! ?? Ik kan niet kiezen.... Snel nog een chappie plaatsen, kan niet wachten!!! X


Anne
Anne zei op 15 juni 2014 - 20:11:


Anne
Anne zei op 15 juni 2014 - 19:25:
ZAYN!!