Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Persoonlijke Stand Alone's » narryhugsx | Ashton Irwin

Persoonlijke Stand Alone's

15 juni 2014 - 19:48

366

1

300



narryhugsx | Ashton Irwin

Nynke pov

Ik bekijk mezelf in de spiegel. Ik heb een simpele outfit samengesteld voor vandaag. Ik had met mijn vriendje Ashton afgesproken. We zien elkaar niet vaak en als we elkaar zien, houden we het meestal simpel. Gewoonweg omdat we zo veel mogelijk van elkaar willen genieten.
Nog 1 keer bekijk ik mijn kleding waarna ik mijn blonde haar in een staart doe en mijn blauwe ogen voorzie van een laagje mascara. Dat moet genoeg zijn. Als de bel gaat pak ik snel mijn tas en ren ik naar beneden. "Mam ik ben bij Ashton!" "Is goed schat, tot vanavond!" Ik doe de deur open en glimlach breed bij het zien van het gezicht van mijn vriendje. Ik sla mijn armen om zijn nek en al snel voel ik de zijne om mijn middel. "Ik heb je gemist Nynke." "Ik jou ook Ash, heel erg." Zeg ik terwijl ik zijn geur opsnuif.

Nadat we een tijdje zo gestaan hebben, laten we elkaar los en vlechten we onze vingers in elkaar. We lopen gewoon over straat, nietwetend waar we heen gaan. Niks gepland. Gewoon relaxed genietend van elkaars aanwezigheid. Ik luister naar Ashton's verhalen over hun eerste album wat ze aan het opnemen zijn. Ik ben ontzettend trots op hem dat hij zo ver gekomen is. Het was altijd zijn droom geweest om beroemd te worden, en nu maakt hij die droom waar.

Na een paar minuten gelopen te hebben komen we uit in een parkje. Ashton kijkt mij vragend aan waarna ik knik per toestemming en Ashton weer vrolijk verder verteld. Ik kan uren naar zijn verhalen luisteren zonder me te vervelen. We lopen door het park en een aantal fans nemen foto's van ons of vragen een handtekening of foto van Ashton. Trots kijk ik toe. Dit is altijd zijn droom geweest, en die komt nu uit.
Al snel is Ashton weer bij mij en vervolgen we onze weg door het park. Af en toe duikt er nog een fan op, maar we hebben meer oog voor elkaar.

--

hij is heel kort en heel slecht en het spijt me
Ik had er gewoon geen inspiratie meer voor en ik schaam me voor dit hoofdstuk.
Sorry.


Reacties:


narryhugsx
narryhugsx zei op 15 juni 2014 - 20:18:
Je hoeft je er niet voor te schamen het is geweldig ik vind het super leuk!!!!!
Btw dankje dat je hem hebt gemaakt xx