Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Don't forget where you belong » chapter 2

Don't forget where you belong

15 juni 2014 - 20:32

866

7

316



chapter 2

nieuw hoofdstuk! wauw ik had 8 reacties op het vorige hoofdstuk. echt heel erg bedankt daarvoor. omg nog maar 10 dagen en ik ga naar one direction. time fly's by!!

We worden wakker gemaakt door een gillende Louis. 'Harry geef mijn telefoon terug!' Ik kijk op en zie eerst Harry en dan Louis voorbij rennen. Ik grinnik en zoek naar mijn eigen telefoon. Ik zie dat ik een melding heb op instagram. Ook heb ik ineens gigantisch veel volgers erbij. Ik zie dat de melding van het profiel van Harry afkomt. Bij de foto staat

"The lovebirds are asleep"

ik bekijk de foto en zie dat Niall en ik erop staan. We liggen in Bed. mijn hoofd op zijn borst en zijn armen om mij heen geslagen.

'Harry!' Gil ik.

Met een schok word Niall wakker.

'shit, sorry.' Zeg ik. 'Geeft niet. Maar waarom gil je zo?' Vraagt Niall me. Ik laat Niall de foto zien.

'Die gast gaat eraan.' Zegt hij dan.

Beide stappen we uit bed. We besluiten maar gewoon om Harry een gênant gezicht te laten trekken. En dat op te nemen. Zodat we daar mee kunnen dreigen. 'Ik zorg wel voor een gênant hoofd. Maak jij die foto.' Fluistert Niall. Ik knik en Niall loopt naar Harry toe. Ik ga heel onopgemerkt voor ze staan. En let goed op. Daar is het gênante gezicht. Snel maak ik de foto. 'Rose, zet hem op insta!' Roept Niall. 'Je waagt het niet.' Harry springt vol op me. Samen vallen we op de grond. Harry bovenop me. De telefoon onder me. 'Harry je plet me!' Kreun ik. Ik krijg het voor mekaar om onopgemerkt de telefoon door te geven aan Niall. . Maar Harry krijgt het door en gaat achter hem aan. Ik sta snel weer op en loop ook achter ze aan. 'Oké, oké we verwijderen allebei de foto.' Besluit Harry. Niall knikt en ze verwijderen de foto.

'En toch zijn jullie wel leuk samen.' Zegt Harry dan.
Ik voel dat ik rood word. Snel kijk ik naar Niall. Die ook al helemaal rood is. 'Louis dat zag jij ook toch!' Harry begint te grijnzen. 'Ja zeker. Volgens mij waren ze het wel met je eens.' Zegt Louis.

‘we zijn bij het hotel aangekomen. Zegt Liam dan.

‘het plan is dat we je morgen bij je huis afzetten. We gaan morgen weer verder naar het volgende land. En dan komen we langs jou huis op. Legt Zayn uit. We hebben een hotelkamer voor je geboekt.’ Zegt Liam. ‘dat hoeft toch niet. Weetjewel hoe duur dat is.’ Protesteer ik. ‘Dont worry babe. Voor ons is het niets.’ Zegt Niall

Ik zucht en loop achter de jongens aan de bus uit. Overal staan fans en paparazzi de jongens op te wachten. Een ongelofelijk hard gegil komt mijn oren binnen als ik de bus uit ben. Af en toe stoppen de jongens om een handtekening uit te delen of foto’s te maken. Ik probeer naar binnen te glippen. Maar een groepje fans houd me tegen. ‘wat deed jij bij de jongens in de bus?’ vraagt het grootste meisje. ‘uhm.. lang verhaal.’ Zeg ik. Ik probeer verder te lopen maar het meisje houd me weer tegen.
‘Je bent toch niet de vriendin van een van de jongens?’ vraagt ze. Ze kijkt me schijnheilig aan. ‘Nee, hoezo dan?’ vraag ik. ‘ach, laat maar dat kan ook eigenlijk niet.’ Zegt het meisje.’
Hoezo niet?’ vraag ik verbaasd.
‘De jongens daten alleen knappe dunne lieve meisjes, Zoals ik.’ Zegt het meisje dan.

‘Pardon, wil je aan de kant gaan.’ Ik duw het meisje opzei en loop het hotel binnen.
Ik ga op een van de stoelen in de lobby zitten en wacht op de boys.

Ongeveer een kwartiertje later zijn de jongens ook binnen. Ik sta op. Liam checkt iedereen in en we worden naar onze hotelkamer gebracht. We komen uit in een gang. Onze kamers zitten allemaal naast elkaar. Dus dat is makkelijk.

Als ik in mijn kamer ben besluit ik eerst maar een douche te nemen. Ik zie dat er een wasmachine en droogtrommel aanwezig is. Dus daar stop ik mijn kleren in.
Na de douche kleed ik me weer aan en ga ik op het bed zitten. Ik schrik als er iemand op mijn deur klopt. Ik open hem en zie Niall staan.
‘hey, stoor ik?’ vraagt hij. ‘Nee hoor, kom erin.’ Niall loopt naar binnen en gaat op het bed zitten. Ik ga naast hem zitten. ‘ ik hoorde wat dat ene meisje tegen je zei. En ik wou weten of je er mee zat.’
‘geen zorgen, ik zit er niet mee.
‘Mooi, je moet sommige fans gewoon negeren. Ze zijn jaloers en kunnen niet aardig doen.’ Zegt Niall.
‘ach, ze spreken waarschijnlijk alleen maar de waarheid.’ Zeg ik.
‘ik zie dat Niall me aankijkt. Ik begin te blozen en kijk weg. ‘Ik vind je wel mooi.’ fluistert hij dan. Precies op dat moment word er weer op de deur geklopt. Zayn Harry Louis en Liam staan er dit keer. ‘he babe. Ga je mee wat eten?’ vraagt Harry. ‘oh en is Niall bij jou. Hij is niet in zijn eigen hotel kamer.’ ‘Yup ik ben hier.’ Hij loopt ook naar de deur toe. ‘wat hebben jullie gedaan.’ Zegt Zayn met een enorme grijns op zijn gezicht. ‘In ieder geval niet wat jij denkt Malik.’ Zeg ik snel.
Zayn haalt zijn schouders op. ‘Kon toch.’


Reacties:

1 2

angel18
angel18 zei op 18 juni 2014 - 20:44:
Hahah geweldig geschreven ik zie niall's'gezicht helemaal voor me


yasmine
yasmine zei op 17 juni 2014 - 22:16:
Meldingg!!


LarryGirlsXX
LarryGirlsXX zei op 16 juni 2014 - 17:44:
echt prachtig!

Xxx


1DLoversXx
1DLoversXx zei op 16 juni 2014 - 0:15:
Hahaha ik wil zo graag dat je sneller post want girl je bent geweldig !!!!


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 15 juni 2014 - 21:52:
Super! Dit is echt een leuk verhaal! Melding! X.