Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Stand Alones || » Janitaa

Stand Alones ||

16 juni 2014 - 19:08

838

1

176



Janitaa

Hoi Janita! na een hele lange afwezigheid ivm ziekte maak ik mn comeback op FF! ik ga voorzichtig weer beginnen met schrijven, en ik begin hiermee! ik heb een hele lange tijd niet geschreven, dus ik hoop echt dat je het leuk vindt! XOXO Michelle

Ik zucht als ik mn twitter open en hem razendsnel weer sluit. De haat tweets en dreigementen blijven binnenkomen. Ik zal me eerst even voorstellen, mijn naam is Janita, 19 jaar oud en op dit moment al 3 jaar in een relatie met Niall Horan. Ja die ja. Ik sta op van de bank en struin door de kastjes opzoek naar een banaan of een bueno. ‘’Honey, i’m home!’’ hoor ik mn favoriete Irishman roepen. ‘’hey babe, hoe was je dag?’’ vraag ik terwijl Niall zn armen om me heen slaat. ‘’ja t ging wel, hoop nieuwe ideeen opgedaan terwijl we in de studio waren. Hoe was jou dag?’’ hij kijkt me vragend aan. Ik zucht en kijk naar de grond, reden voor Niall om mijn handen vast te pakken. ‘’Wat er ook gebeurd, wat ze ook schrijven, ik hou van JOU en alleen van jou. Dat weet je toch?’’ Ik glimlach en kijk naar hem op. ‘’Ja, dat weet ik.’’

Ik sta me klaar te maken voor een avond uit met Elma, mijn beste vriendin. ‘’You ready?’’ Elma steekt haar hoofd om de hoek. ‘’Je ziet er prachtig uit!’’ roept ze enthousiast. Ik bloos, al die haat heeft mn zelfvertrouwen geen goed gedaan en Elma weet dat. ‘’Kop op, we gaan er een leuke avond van maken!’’ ze pakt mn pols en sleurt me de deur uit. ‘’Bye love! Have fun!’’ hoor ik Niall nog roepen. ‘’Love you!’’ schreeuw ik terug.
Even later staan we voor onze favoriete club te wachten tot we naar binnen mogen. ‘’Hey is dat niet die vriendin van Niall? Wat is zij lelijk zeg!’’ hoor ik een meisje fluisteren. Ik slik en voel Elma in mn hand knijpen. ‘Negeren, negeren, negeren’ herhaal ik in mn hoofd. Als we eenmaal binnen zijn en ik heb een cocktail in mn hand gaat het iets beter. ‘’Cmon lets dance!’’ Elma trekt me de dansvloer op. Na een minuut of 10 bots ik per ongeluk tegen een ander meisje aan, die zich furieus omdraait. ‘’Kijk uit waar je loopt dikke koe, ik snap niet dat Niall iets in jou ziet!’’ Dit was de spreekwoordelijke druppel. Ik tik Elma aan, zeg dat ik naar huis ga en spurt er vandoor. Als ik buiten sta te wachten op een taxi, komt er een groep meisje naast me staan. ‘’Hey fat ass! Waarom ben je nog met Niall? Hij gaat alleen maar met je omdat ie medelijden met je heeft! Hij kan veel beter krijgen!’’ de tranen stromen nu over mn wangen en godzijdank komt er een taxi aanrijden. Als ik eenmaal zit barst ik in tranen uit.
‘’Princess, ben je wakker? Wat is er gebeurd vannacht?’’ Niall schud me langzaam wakker de volgende ochtend. Ik ben gelijk mn bed in gedoken nadat ik thuis kwam, dus ik zie er nu uit als een verlopen kat/pandabeertje. ‘’Ze zeiden dat ik dik was, en dat jij alleen maar met me ging omdat je medelijden met me hebt, en dat je veel beter kan krijgen..’’ snik ik zachtjes. Niall neemt me in zijn armen en houdt me vast. ‘’Luister asjeblieft niet naar ze, je bent perfect voor mij zoals je bent lieverd.’’ Hij geeft me een kus op mn voorhoofd. Ik glimlach als ik terugval in de kussens, wat bof ik toch met hem.

** 1 week later **
Het is de premiere van de film van One Direction, ‘’This is Us’’. Ik loop met Niall de rode loper over, Liam & Sophia lopen voor ons, Zayn en Perrie achter ons. ‘’Niall & Janita, mogen we wat vragen stellen?’’ hoor ik een interviewer roepen. We lopen gezamenlijk naar de interviewer toe, terwijl Zayn en Perrie naast ons worden geïnterviewd. ‘’Janita, de laatste tijd heb je best veel haat over je heen gekregen, hoe ben je daar mee omgegaan?’’ Zo, shots are fired. ‘’Uhm, ja het is niet makkelijk, en dat zal t ook nooit worden. Ik heb nooit iets fout gedaan, tegenover niemand niet, en daarom is t voor mij best lastig te accepteren. Maar ik weet dat ik een geweldige relatie heb, met een geweldig persoon, en dat niets en niemand ons uit elkaar kan halen.’’ Ik glimlach met waterige ogen naar Niall, die me een kus geeft. ‘’Hier heb ik niks aan toe te voegen.’’ Zegt Niall met een trotse uitdrukking op zn gezicht. ‘’Oke, bedankt voor je antwoord. Nu hebben wij, na de recente gebeurtenissen, een poll opgezet met de vraag wie het favoriete koppel is. 3 x raden wie daar is uitgekomen?’’ de interviewer kijkt ons blij aan. ‘’Jullie! Jullie zijn verkozen tot leukste koppel. Wat zegt dat voor jou, Niall?’’ Hij schraapt zn keel en geeft antwoord. ‘’Dat Janita dan eindelijk is geaccepteerd als mijn verloofde.’’ Ik draai mn hoofd met schrik om? ‘’Verloofde?’’ sis ik. Voor dat ik t weet zit Niall op 1 knie. Het geluid is oorverdovend. ‘’Janita, wil je mij ongelooflijk veel plezier doen door met mij te trouwen?’’ De tranen stromen over mn wangen. ‘’Ja! Ja ja ja!’’ juich ik. Wat volgt is een hartstochtelijke kus.


Reacties:


Janitaa
Janitaa zei op 16 juni 2014 - 20:01:
OMMYYYGAAAWWDDD!!!!

Jij bent de eerste die schrijft dat ik ten huwelijk word geraagd!
En wauw dan meteen ook zoooooo goed!

Wauw gewoon!!
Wauw, wauw, en nog eens wauw!!


Loveyouuuww! xXx