Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Obsessed - One Direction » Obsession 21

Obsessed - One Direction

16 juni 2014 - 20:53

520

7

494



Obsession 21

21.Aimée A. Moon

Angstig klop ik op de deur die meteen word opengedaan. Harry staat nogsteeds in zijn natte kleding. Ik loop naar binnen, zonder iets te zeggen pak ik een handdoek, een shirt, een sweater en een joggingsboek. Ik doe de sweater van Zayn uit en die van Harry aan, wetend dat hij dit fijner vind. De andere kledingstukken gooi ik naar Harry. "Aantrekken." Harry glimlacht zwak en verdwijnt in de badkamer. Ik ga weer onder een dekentje zitten met mijn benen opgetrokken, op het bed van Harry.

Niet veel later is hij weer terug. Hij komt naast me zitten in een kleermakerszit. "Aimée het spijt me zo ontzettend erg.. Van alles. Ik wil je gewoon bij me hebben, ik ben nog nooit zo erg verliefd geweest en ik weet niet wat ik er mee moet doen. Het is frustrerend. Ik word gek als ik je met andere jongens zie praten of als ik zie dat je het leuk hebt met iemand anders, het maakt me gek Mée, gek. En het spijt me van wat ik zei over je ouders. Ik weet dat het gevoelig ligt en ik had het nooit mogen zeggen. Ik-" Ik kijk op en zie dat Harry huilt. "Nee Harry.." ik kruip dichter naar hem toe en veeg met mijn duim onder zijn ogen. "Het is al goed, dit is alles wat ik wou horen. Gewoon dat je liet zien dat je spijt had." Een zwakke glimlach vormt zich op Harry's gezicht. "Kom hier." Zeg ik terwijl ik mijn armen open. Hij pakt mijn middel vast en trekt me dicht tegen hem aan. Ik snuif zijn geur op en glimlach als ik zijn aftershave ruik.


Harry E. Styles

Terwijl Aimee aan het slapen is, kloot ik wat op mijn mobiel. Ik stel een nieuwe achtergrond foto in en glimlach naar het resultaat. Aimée zal het niet leuk vinden, maar dat maakt me in dit geval weinig uit. Ik open de twitter app en open een nieuwe tweet. Who wants to donate two tickets for @justintimberlake? Al snel krijg ik ontzettend veel reactie's van fans. Natuurlijk ga ik dat niet echt aannemen, dat is volgens mij illegaal. Het was gewoon een tweet voor Justin.
Al snel heeft hij gereageerd via dm's;
Soo.. you want two tickets?
I'll pay for it, you know. But can you please put two of them away?
fcourse mate. Anything for a bro in need
Thanks Justin, She'll love it. She's a big fan.
Ik glimlach en zet mijn telefoon weg. One Direction heeft geluk met een co-manager als Justin Timberlake. Naast Simon is hij onze tweede manager. [1] Ik laat mijn ogen afdwalen naar Aimée en glimlach zwak. Ze gaat dit echt geweldig vinden. Twee dagen voordat wij op tour gaan, is ze jarig en word ze 20. Ik glimlach opnieuw en sla mijn armen om haar heen om niet veel later ook in slaap te vallen.

--

hey guys sorry dat het zo lang duurde.
Ik moest vandaag naar het ziekenhuis voor mijn darmen.
En vrijdag weer

Anyways, enjoy.
COMMENT WHAT TEAM YOU'RE IN
= zayn
= harry


Reacties:

1 2

1DLoversXx
1DLoversXx zei op 16 juni 2014 - 23:32:
Still !!!!!


1DLoversXx
1DLoversXx zei op 16 juni 2014 - 23:31:
leuk stukje !!!!
oooohh das bale ik wens je veel beterschap!!!!! xxxxx


x1Dx
x1Dx zei op 16 juni 2014 - 21:47:
Heel leuk!
Snel weer verder!
Melding! X


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 16 juni 2014 - 21:36:
Super!! Ik denk dat ik toch voor ben. Hij houdt zoveel van haar ^^
Snel verder! X


LarryGirlsXX
LarryGirlsXX zei op 16 juni 2014 - 21:25: