Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Obsessed - One Direction » Obsession 22

Obsessed - One Direction

17 juni 2014 - 18:29

731

6

414



Obsession 22

22.Aimée A. Moon

19 april, 17;28

In een jurkje loop ik over straat. Harry heeft me een 'happy birthday' sms gestuurd net zoals de rest van de jongens. Ze waren de stad uit, dus konden ze niet komen. Sophia en Eleanor waren met hun meegegaan naar Manchester. Daarom heb ik vandaag mijn verjaardag gevierd met James en Louise. Louise zou vanavond weer teruggaan naar Griekenland, dus hebben we het klein gehouden.

Ik begin door mijn tas te graaien als ik mijn telefoon hoor gaan. Harry. Met een glimlach neem ik op.
"Hello pretty boy."
"Hello birthday girl."
"Wat doe je?"
"Oh gewoon, pauze houden. Ik moet zo weer opnemen." Een zucht is te horen.
"Nahww. Je bent moe he?"
"Een beetje. Het spijt me dat ik niet op je verjaardag ben en dat ik je alleen nog maar een sms'je heb gestuurd."
"Geeft niet Harry. Ik weet dat je het druk hebt."
"Shit ik moet gaan babe. Ik bel je over een kwartiertje!"
"Wat? Nu al.. Oh nouja oke."

Ik zucht zacht en gooi mijn mobiel terug in mijn tas. Ze zijn al drie dagen weg en ik mis Harry ontzettend.

19;02, luchthaven

James en ik nemen afscheid van Louise. Het was niet emotioneel, dat was het nooit. Louise en ik hadden een goede band maar we zijn nooit lang bij elkaar geweest dus weten we hoe we er mee om moeten gaan. Ze was immers niet mijn echte zusje. We hebben alleen dezelfde moeder. Ik kijk op als ik de zeven bekende stemmen achter me hoor. Ik draai me om en kijk met grote ogen naar Harry, Zayn, Louis, Liam, Niall, Eleanor en Sophia. "H-huh?" "HAPPY BIRTHDAY!" Een lach verlaat mijn mond waarna ik ze een voor een een knuffel geef. Ik loop naar Harry toe en sla mijn armen om zijn nek. "Ik dacht dat jullie moesten opnemen." Harry lacht en draait een plukje haar om zijn vinger. "Soms veranderen de plannen kleintje. Kom mee." Hij trekt me aan mijn hand mee naar buiten waar een witte limo klaarstaat. Mijn ogen worden groot. "Waar gaan we heen?" "Een club. In Londen. Die paradiso heet." "NO WAY! Daar komen alleen beroemde mensen!" Harry lacht en duwt me naar binnen. "En daarom heb je geluk met een vriendje als Harry Styles." Ik lach en kijk hem hoofdschuddend aan. "Maar ik zie er ni-" "Eleanor en Sophia hebben een outfit voor je samengesteld. Hier." hij pakt een plastic tas ergens vandaan en ik bekijk de outfit "Mensen kunnen niet vanuit buiten naar binnen kijken dus je kan je omkleden." Ik knik en doe mijn kleding uit om daarna het setje van Eleanor en Sophia aan te trekken.

Als we bij Paradiso aankomen kijk ik mijn ogen uit. Het is ontzettend groot en ik zie overal celebs. Ik sta te dansen met Harry, Zayn en Eleanor. Al snel menkt de rest van de groep zich bij ons. Lachend en een beetje aangeschoten dans ik vrolijk verder. "Ga je mee wat drinken?" Word er in mijn oor geschreeuwd. Ik knik naar Zayn ter bevestiging en vertel Harry dat we aan de bar zitten. We lopen erheen en gaan op twee barkrukken zitten. Ik koop een passoa en een biertje.
Zayn kijkt op zijn horloge en sleurt me dan ineens van mijn barkruk af. Ik wankel even en kijk hem dan verbaasd aan. "JE CADEAU!" Gilt hij. Ik loop met het mee naar buiten en ik zie dat Harry op een bankje zit. We lopen naar hem toe en ik neem plaats op zijn schoot. Ik druk een kusje op zijn lippen en lach bij het horen wat Zayn te zeggen heeft. "Styles you gonna have some birthday sex tonight." Al snel heeft Zayn ons alleen gelaten. "Bedankt Hazz. Voor alles vandaag, het was echt gew-" "Ik heb nog een verrassing." Verbaasd kijk ik hem aan. "Dat had echt niet ge-" "Weet ik, maar ik wou het en ik weet hoe graag je dit wilt." Toch wel nieuwschierig zie ik hoe Harry twee kaartjes uit zijn zak haalt. Hij geeft ze aan mij en ik bekijk ze . "HOLY SHIT HARRY!" Een harde kreet van blijdschap verlaat mijn mond en ik vlieg Harry om de nek. "I love you I love you I love you I love you so so much!"


--

deze is best wel slecht hahah.
Maar de volgende word leuk !
5 reacties = nieuw hoofdstuk !

= team zayn
= team harry


Reacties:

1 2

1DLoversXx
1DLoversXx zei op 17 juni 2014 - 23:46:
Nee dit is leuk rn sorry maar ik vind (fower) bij Mée !!!!!xxxxx


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 17 juni 2014 - 21:41:
Dit hoofdstuk is niet slecht! I love this!! X


LoisLove1D
LoisLove1D zei op 17 juni 2014 - 20:30:
Super !!!

But Harry is cute too


Anne
Anne zei op 17 juni 2014 - 19:45:


x1Dx
x1Dx zei op 17 juni 2014 - 19:41:
Leuk hoofdstukje!
Kan niet wachten op het volgende hoofdstuk!!!!
Snel verder !
Melding x