Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » I’ve Got The Blue Eyes Too [ Afgerond ] » 001 || The YH

I’ve Got The Blue Eyes Too [ Afgerond ]

17 juni 2014 - 20:02

504

4

271



001 || The YH

Do you have a bae?
Or nah,
Do you want a date?
Or nah


~Coco Horan



Oké Coco, focus. Ik haal diep in en zucht het uit. “Je kaartje?” vraagt de strenge en nogal brede beveiliger, hij komt me bekend voor. Ik knik en grabbel onrustig door mijn tas, totdat ik mijn kaartje heb. “Hier.” ik houd het kaartje omhoog en de beveiliger fronst zijn wenkbrauwen. “Is er iets mis, sir?” wachtend op antwoord kijk ik hem aan. “Nee, mijn dochter én zoon zijn fan van je. Mag ik misschien twee keer je handtekening?” grinnikend knik ik en meneer beveiliger haalt een pen en twee papiertjes uit zijn zak. “Naam erbij?” vraag ik voordat ik de pen beweeg over het papiertje. “Ja, Skylynn en Hayes.” knikkend begin ik met schrijven.

For you my love, Hayes.
*handtekening*
x Coco


Ineens bedenk ik me iets, Hayes, Skylynn... Ja! Hayes is het dertien-jarige broertje van Nash en Skylynn het vier-jarige halfzusje.

I love you Skylynn!
*handtekening*
x Coco, you’re best friend.


Ik geef de papiertjes weer terug en wil doorlopen maar iets houd me tegen. “Jij bent de vader van Nash, toch?” hij glimlacht en knikt. “Huh? Maar je bent toch geen beveiliger.” de vader van Nash grinnikt en maakt een sst-gebaartje. “Haha, okay, maar ik ga eens naar binnen. Doei!” glimlachend loop ik naar binnen. Het is een hele grote zaal, zo’n goedkope, zoals ik het zeg. “Ha, Coco Horan,” een maar al te bekende komt voor me staan. “Je maakt goede vines.”
“Thank you, mister Cameron.”
“We kunnen het is samen doen?”
ik knik, dat is een goed idee. “Ik app je wel.” Cameron loopt weg en nogmaals bekijk ik de zaal. Veranderd is die niet, precies hetzelfde als zo’n halve minuut geleden. “Hier aanmelden voor zeven days in bed! Hier aanmelden!” galmt het door de zaal, het is een niet heel erg zware stem, maar wel van een jongen rond de zestien jaar. Zeven days in bed... Ik moet weten wat dat is, klinkt leuk. Mijn ogen gaan opzoek naar de plek waar de stem vandaan kwam. “Meldt u hier aan!” nogmaals de stem. Ik loop naar het geluid toe, kijkend om me heen. Uiteindelijk zie ik het kraampje waar het geluid vandaan kwam. Er staat met grote letters op: 7 DAYS IN BED. Ik wring me tussen de massa mensen om vervolgens is goed te kijken wat het is. “Jij ziet er geschikt uit, doe je mee?” een jongen van mijn geschatte leeftijd kijkt me vragend aan. “Wat is dat dan?” nieuwsgierig kijk ik hem aan. “Zoals je al hoort, je gaat zeven dagen met een jongen naar bed.” Verbaasd kijk ik hem aan. “Letterlijk óf figuurlijk?”
“Letterlijk, je verblijft zeven dagen met een jongen in een klein kamertje. En die jongen ken je niet.”
“Hmm...” ik denk na, zal ik dit wel doen? Misschien kom ik wel met een zwerver of zoiets in bed te liggen. Ach, i don’t care, het gaat om de fun. “Ik doe mee.” hij glimlacht naar me en schrijft (zoals ik het zie) mijn naam op. “Leuk!” roept hij uitgelaten.


Reacties:


RivLovee
RivLovee zei op 18 juni 2014 - 20:30:
Met dat zingen bedoel ik "Or naah!"


RivLovee
RivLovee zei op 18 juni 2014 - 20:30:
OH MY GOD!
IK EN NYNKE (DIT IS NYNKE) ZINGEN DAT ALTIJD!!!!!
Haha sorry. Ff chappie lezen.

~~~

Oh my god, dat doet ze toch niet? Sukkel. ._.


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 18 juni 2014 - 19:11:
Leuk!
Melding!
-X-


x1Dx
x1Dx zei op 17 juni 2014 - 23:22:
Heel leuk hoofdstuk!!
Snel verder!!
Melding xx