Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Stand Alones {Persoonlijk} [GESTOPT] » 5. >5SecondsOf1D<

Stand Alones {Persoonlijk} [GESTOPT]

19 juli 2014 - 16:11

772

1

424



5. >5SecondsOf1D<

Deze is voor jou babe! <3

Ik loop de kleedkamer in en kleed me om. Ik doe mijn uniform aan en pak mijn spullen. Ik zet ze in het magazijn en loop naar de keuken. Vandaag zou het een drukke dag worden in het restaurant. En natuurlijk moet ík dan extra bijwerken. Mijn baas mag me gewoon niet. Ik kijk op de lijst wat ik moet gaan doen. Yes, ik hoef niet af te wassen, ik mag gaan koken! Ik pak de ingrediënten en een koksmes. Ik werk in het bekendste restaurant van de stad. Mijn oom heeft hier een baan geregeld voor mij. Hij weet hoeveel ik van koken hou en nu mag ik hier werken. Ik ben blij met mijn baan, maar met mijn baas niet. Hij is soms zo gemeen!
'Marianne! Niet zo dagdromen en doorwerken. We hebben speciale klanten vandaag waarvoor jij mag gaan koken en mag bedienen.' roept mijn baas vanuit de andere keuken. Speciale gasten? Wie zouden het zijn? Ik ga snel verder met koken en geef het aan de volgende kok. Ik kleed me om in het uniform voor bedienen. Als ik terugkom pak ik de borden en kijk welke tafel het is. Ik kijk het restaurant in en weet welke tafel het is. Ik loop erheen. Wacht eens, zijn dat nou Louis Tomlinson en Eleanor Calder? OMG! LOUIS EN ELEANOR ZIJN GEWOON HIER EN IK MAG ZE BEDIENEN! ik ontspan even en loop er rustig heen.
'Goedenavond. Hier is uw eten. Willen jullie nog iets te drinken?' Ik probeer me in te houden zodat ik niet ga fangirlen.
'Ja graag. Ik wil een Spa Blauw.' zegt Eleanor. Ik knik en kijk Louis aan. Ik kijk gewoon een van mijn idolen aan.
'Ik wil graag een Cola Light en date voor jou en Harry.'
'Komt voor.. Wacht, wat?' Hij lacht even. Verward kijk ik hem aan.
'Jij lijkt mij het perfecte meisje voor Harry.'
'Wat? Serieus?' Niet te geloven dat Louis me aan een droomdate wil helpen. Hij knikt.
'Ik wil je voorstellen aan Harry. Wanneer kan je?' Ik denk even snel na. Ik ben toch alleen thuis en hoef niet tot heel laat te werken, dus waarom niet vanavond?
'Ik kan vanavond wel als ik klaar met werken ben.'
'Hoe laat is dat?'
'Ik moet werken tot acht uur.'
'Perfect! Ik zie je dan wel om acht uur.' Ik knik en loop terug de keuken in. Ik kijk over mijn schouder en zie Louis en Eleanor heel schattig samen zijn. Katy neemt voor mij het bedienen over en ik mag weer gaan koken. Na twee uur ben ik klaar en kleed me om. Ik loop nar buiten en kijk om me heen.
'Hee!' hoor ik van achter me. Ik draai me om en zie dat het Louis is.
'Wat is je naam, by the way?'
'Ik heet Marianne. Maar mensen noemen me An.' Hij knikt en maakt een gebaar dat ik mee moet komen. Ik loop achter hem aan en we stappen een zwarte auto in.
'Ben je er klaar voor?' Ik knik. Na een kwartier zijn we aangekomen bij een groot wit huis. We stappen uit en lopen naar het huis. Louis belt aan en ik sta achter hem. Het is een beetje schemerig buiten. Het is pas lente.
'Louis!' Harry geeft Louis een 'jongens' knuffel. Ik sta een beetje verlegen achter Louis.
'En wie is deze schoonheid hier?' Ik bloos even.
'Ik ben Marianne.' Ik schud de hand van Harry die hij uitstak.
'Mooie naam. Kom binnen.' We lopen naar binnen en ik zet mijn tas neer op de grond. We lopen naar de woonkamer. Louis ploft op de bank en ik ga rustig zitten. Harry komt aanlopen met drie glazen cola en ik pak er een aan.
'So, wat kwamen jullie doen?'
'Ik kwam Marianne tegen in een restaurant waar Eleanor en ik aan het eten waren en waar zij werkt.' Harry knikt. Na een pijnlijke stilte zegt Louis dat hij naar de wc moet en laat ons alleen.
'So, Marianne, je kookt?' Ik knik.
'Ja, bij de Ster. Ken je dat restaurant?'
'Werk je daar? Niet te geloven. Dat is super cool!' Ik knik even en neem een slok.
'Dan kom je eens een keer eten.'
'Ja is goed. Wanneer kan je?' Ik proest bijna de cola uit.
'Wat?'
'Laat ik het opnieuw vragen. Zou je met mij op date willen naar de Ster?' Wat? Serieus? Een date?
'Ja lijkt me leuk.' Ik ga gewoon op date met Harry freaking Styles! Voor ik het merk voel ik twee vingers onder mijn kin en kijk in zijn diepgroene ogen. Ik voel daarna zijn lippen op de mijne en sla mijn armen om zijn nek. Dit is geweldig!


__________
Ik hoop dat je het leuk vind

(voor 2e, gewoon opnieuw invullen )


Reacties:


5SecondsOf1D
5SecondsOf1D zei op 26 juni 2014 - 15:47:
Waauuww! Love it Echt superr xx