Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Silly Little Girl » Chapter one

Silly Little Girl

17 mei 2009 - 10:44

552

2

157



Chapter one

'Weetje het zeker?' vraagt Raquel nog. Soraya knikt en trekt haar handdoek iets meer om haar heen. 'Je ouders gaan zo pissed zijn' grinnikt Raquel terwijl ze de verf in Soraya's haar wrijft. 'En dan? Het is mijn haar, en als ik het wil verfen ,doe ik dat'.
Raquel grinnikt. Even staart Soraya naar Raquel's blauw geverfde haren. Ze had het vorige maand laten verfen. Soraya was stik jaloers geweest. Ze wou al tijden een apparte kleur in haar haar, maar mocht het nooit van haar ouders. En nu was het eindelijk zo ver..
Raquel zet het flesje neer en neemt dat de gebruiksaanwijzing van het tafeltje.
'30 minuten laten inwerken' leest ze hardop voor van het papiertje.
Dan gaat ze op Soraya's bed zitten. 'Wanneer krijg je de uitslag van die test te horen?' vraagt Raquel. Soraya staat op en gaat naast haar vriendin zitten.
'Volgende week denk ik'. 'Ben je nerveus?'. 'Nee, waarom zou ik, er is heus niks met me aan de hand of zo' Soraya friemelt wat aan haar handdoek.
'Raquel laat zich achter over vallen. 'Hoe gaat het nu tussen jou en Tyson' vraagt Soraya dan maar om de stilte te verbreken. Tyson is Raquel's vriendje, maar de laatste tijd kon hij niks goed doen in Raquel's ogen. Soraya wist best dat Raquel het probleem was in hun relatie, maar zo iets zeg je toch niet tegen je vriendin?
Raquel kwam weer overeind en haalde haar schouders op. 'Het is uit.' zei ze toen.
Soraya richte haar blik naar de grond. 'oh' is het enige wat ze nog kan zeggen.
Raquel is haar beste vriendin , maar bij haar moet je goed oppassen met je woorden.
Ze kan zomaar omslaan. Raquel zucht. 'Misschien is het ook wel mijn eigen schuld' mompelt ze dan. 'Hoe bedoel je?' wil Soraya weten.'Gewoon , ik zat te erg op hem te vitten'. 'Hmm' mompelt Soraya. Ze weet niet meer goed wat te zeggen, aangezien ze Raquel niet kwaad wil maken.'Bij de dokter was ook een leuke jongen' zegt ze dan maar om van onderwerp te veranderen. Raquel grijnst even. 'Vertel'.
'Gewoon. Blond haar,blauwe ogen'. 'Hoe heet hij?' vraagt Raquel. 'Hoe moet ik dat nou weten?'. 'Heb je hem niet aangesproken?' 'Tuurlijk niet ,gek. Ten eerste zat mijn moeder erbij, en ten tweede, ik ga toch niet gewoon naar een vreemde toe om te vragen hoe hij heet omdat als ik mijn bemoeizuchte vriendin over hem vertel zij meteen zijn naam wil weten.' Raquel geeft Soraya een klein duwtje.
''Bemoeizuchtig nog wel' grijnst ze. Soraya schiet in de lach.
'Geloof ik zijn er al 30 minuten voorbij' zegt Raquel dan , met een blik op de klok.
Soraya staat op en loopt haar badkamertje in.
Ze draait aan het knopje , en na enkele seconden stroomt er water uit de douchekop.
Soraya zucht even en gaat dan met haar hoofd onder het stroomende water hangen.
Ze ziet hoe het water op de grond langzaam van kleur verandert door de verf die erop valt.Haastig wast ze haar haren en wikkelt ze dan in een handdoek.
Ze draait de douche weer uit. 'Raquel' roept ze. Binnen enkele minuten stond Raquel al in de deuropening. 'Spannend' grinnikt ze.
Soraya buigt haar hoofd naar voren en trekt de handdoek eraf.
Dan gaat ze weer recht staan en staart in de spiegel.
'Zo fet' gilt Raquel meteen. Soraya glimlacht en haalt haar vingers door haar nog natte roze haren. Perfect.


Reacties:


BABBELICIOUS
BABBELICIOUS zei op 18 mei 2009 - 11:09:
oew ^^ CHANTOU <3

Jij moet verder gaan ^^ <3


Sweetlady
Sweetlady zei op 17 mei 2009 - 18:53:
oehw verder :d