Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Broken by cancer (AF) » Capitolo ventitrι

Broken by cancer (AF)

19 juni 2014 - 16:57

1415

10

575



Capitolo ventitrι

Image and video hosting by TinyPic

=Jake=
Ik open mijn ogen en naast me ligt Rachel nog te slapen. Ze is echt lief als ze slaapt. Ik geef haar een kus op haar voorhoofd en stap uit bed. Ik ga een lekker ontbijtje voor haar maken. Ik loop de trap af en als ik de woonkamer inkom, zie ik Sophie en mijn moeder al aan de ontbijttafel zitten.
,,Goedemorgen.” zeg ik en loop door naar de keuken.
,,Goedemorgen lieverd.” zegt mijn moeder.
,,Waar is pa?”
,,Al aan het werk. Hij komt pas laat thuis.”
,,Is hij al hulp aan het zoeken?” ik zie mijn moeder schrikken. Ze had gehoopt dat ik er niet over zou beginnen denk ik, maar ik moet het toch weten. Ik wil niet in het ziekenhuis belanden omdat mijn vader me bijna dood slaat.
,,Jake, je moet hem niet pushen natuurlijk. Hij zoekt hulp wanneer hij eraan toe is, probeer hem in de tussentijd maar niet boos te maken.”
,,Sorry? Ik ben vorige keer bijna knock-out geslagen en ik moet hem tijd geven?!”
,,Jake, alsjeblieft.” mijn moeder smeekt bijna. Ik krijg medelijden met haar en knik. Het is ook nutteloos om erover te beginnen, mijn moeder verdedigt mijn vader altijd, maakt niet uit wat hij doet. Dat is nou echte liefde. Ik denk bij mezelf. Heb ik dat ook bij Rachel? Zou ik echt alles doen om haar bij me te houden?
,,Goedemorgen.” hoor ik dan. Ik loop de keuken uit en mijn hart maakt een sprongetje. Ja, ik zal alles voor haar doen. Desnoods vermoord ik iemand, als Rachel maar veilig is. Ik loop naar haar toe en geef haar een kus op haar mond. Ze reageert anders dan normaal, wat is er met haar? Zal het door de hormonen komen? Ze is natuurlijk wel zwanger.
,,Goedemorgen lieverd.” zeg ik tegen haar. Ze kijkt me even aan en ik zie de twijfel in haar ogen. ,,Wat is er?”
,,Nee, niks. Ik heb best wel trek.” zegt ze.
,,Ga maar zitten aan de tafel, dan maak ik een Engels ontbijt voor je.” Rachel knikt en gaat zitten. Ik loop de keuken weer in en begin het ontbijtje te maken.

=Rachel=
Ik zit naast Sophie en ik ben best wel verdrietig. Waarom? Omdat ik niks voelde toen Jake me net zoende. Ik zag aan alles dat hij mij nog heel leuk vind, maar ik kan toch niks meer met hem hebben als ik niks meer voor hem voel. Ik heb geen idee hoe het komt dat ik niet meer verliefd op hem ben. Kan het zomaar? Dat je eerst helemaal weg bent van iemand en daarna helemaal niet meer?
,,Rachel, gaat het wel?” Sophie kijkt me aan en ik schudt voorzichtig mijn hoofd. Ze pakt mijn hand en trekt me omhoog.
,,Jake, Rachel en ik zijn even op de gang. Ik moet haar even iets vertellen.” Ze trekt me mee de gang op. Ik raak even in gedachten. Wat moet ik nou doen? Moet ik het gaan uitmaken met Jake? Of juist niet. Ik bedoel, ik wil niet dat hij denkt dat ik het uitmaak omdat hij het kind niet wil houden. ,,Rachel, wat is er?” Sophie kijkt me aan en pakt even rustig mijn hand.
,,Ik weet niet wat ik moet doen.” zeg ik tegen haar en haal een hand door mijn haren.
,,Wat weet je niet?”
,,Nou, net toen Jake mij zoende voelde ik eigenlijk niks meer.”
,,Wil je het uitmaken met hem?” ik knik. ,,Ai, dat gaat hij minder vinden. Hij houdt echt van je Rachel.”
,,Dat weet ik en daarom durf ik het ook niet.”
,,Waarom niet? Ik bedoel, als je niks meer voor hem voelt dan moet dat toch wel? Je kunt hem niet aan het lijntje blijven houden.”
,,Nee, dat wil ik ook helemaal niet. Maar ik ben bang voor zijn reactie.”
,,Wat dan?”
,,Nou, ik denk dat als ik het nu uitmaak, dat hij dan denkt dat ik het uitmaak omdat hij het kind niet wilt houden.”
,,Dat is echt onzin. Hoe kan je dat denken? Natuurlijk word hij niet boos, als je eerlijk zegt dat je echt niks meer voor hem voelt, dan moet je het gewoon uit kunnen maken.”
,,Zal hij het accepteren?”
,,Ik denk dat hij het niet leuk gaat vinden, omdat hij nog net zoveel van je houdt als het begin, maar na een tijdje kan hij het wel accepteren.”
,,Denk je dat echt? Want Jake kwetsen is het laatste wat ik wil.”
,,Hé, jij kunt er toch niks aan doen dat je niks meer voelt voor hem. Maar mag ik vragen op wie je dan wel verliefd bent?”
,,Nog op niemand.”
,,Oh, oké. Nou je moet het toch eerlijk tegen Jake zeggen, hij verdiend de waarheid.” ik knik en haal dan even diep adem. Ik pak de hand van Sophie en neem haar mee richting de woonkamerdeur. Voordat ik de woonkamer met haar inloop, draai ik me om en kijk haar aan.
,,Dank je wel dat je even wilde luisteren Sophie.” zeg ik en omhels haar even.
,,Graag gedaan. En als je een keer met iemand wilt praten, je kunt altijd bij me terecht.” ik knik en dan lopen we samen de woonkamer weer in.

=Nola=
Ik lig op de borst van Zayn. Weer hebben we van elkaar genoten, ook al was ik het niet van plan. Lachend kijkt Zayn me aan.
,,Dat was hemels!” roept hij uit en legt zijn hand op mijn borst. Ik geef hem een kus op zijn mond.
,,Jij hebt het ook goed gedaan.” weer genieten we van de kus. Onze tongen hebben een feestje en draaien wild om elkaar heen.
,,Je bent geweldig, Nola.” zegt hij en haalt zijn mond van mijn mond. Hij stapt uit bed en hij doet een boxer aan. Ik kijk naar hem, met een aantrekkelijke blik in mijn ogen. Ja, hij heeft een sixpack. Ik bijt op mijn lip en leg mijn ellebogen op het bed, waarna ik er met mijn hoofd op leun. Hij moet lachen en loop de badkamer in. Ik ga weer op mijn rug liggen en zucht. Zayn is geweldig, veel beter en liever dan Liam. Liam was ook een schatje, maar hij dwong meer en daar hou ik helemaal niet van. Wat zou ik zonder hem moeten? Ik ben sinds anderhalf jaar weer echt verliefd en ik zou het altijd met hem kunnen en willen doen, maakt me niet uit als ik een keer zwanger raak. Van Zayn wil ik best een kind. Oh fuck! Jake! Ik heb helemaal niets meer van hem gehoord. Hoe zou het nu met hem zijn? Zou hij me missen? Ik pak mijn mobiel en druk op Jake. Hij gaat drie keer over en dan word er opgenomen.
Hé Nola.
Hé Jake, ik was even benieuwd hoe het met je gaat.
Het gaat goed, alleen weet ik niet wat er met Rachel is.
Wat dan?
Nou, ze was niet echt vrolijk.
Misschien komt dat door de hormonen van haar zwangerschap?

,,Jake, kan ik met je praten?” hoor ik Rachel op de achtergrond vragen.
,,Ja.”
Sorry Nola, ik moet ophangen.
Kunnen we deze week nog afspreken?
Nee, sorry. Ik wil bij Rachel zijn, volgende week ga ik weer naar school.
Maar Jake, ik...
Sorry, doei Nola!

En hij heeft opgehangen. Mijn ogen vullen zich met tranen. Waarom doet Jake zo tegen me? Wat heb ik hem misdaan? Waarom wilt hij niet meer met me afspreken? Is onze vriendschap voorbij?
,,Gaat het wel?” hoor ik Zayn vragen. Ik spring uit bed en ren op hem af, waarna hij zijn armen om me heen slaat en me troost. De tranen rollen over zijn shirt en hij wrijft over mijn rug.
,,Ik ben hem kwijt,” snotter ik. ,,ik ben Jake kwijt.” de tranen blijven maar komen, maar dat is ook niet zo gek. Jake is al vier jaar mijn beste vriend, maar het voelt net alsof ik hem niet ken. De tranen komen steeds meer en een natte plek komt op zijn T-shirt.
,,Oké, dit kan niet langer.” zegt Zayn terwijl hij over mijn rug wrijft. ,,Wij gaan samen met Jake praten.” ik kijk hem aan en schudt mijn hoofd.
,,Nee, ik moet dit alleen doen. Ik wil weten wat er aan de hand is, maar alleen als Jake niet bij Rachel is.” zeg ik en Zayn knikt, terwijl hij me blijft vasthouden. Ik zou echt serieus zo willen blijven staan, maakt niet uit hoelang. Hier bij Zayn zijn voelt zo vertrouwd en zo goed! Zayn heeft gelijk. Ik moet met Jake praten, maar krijg ik Jake zover dat hij Rachel even met rust wil laten zodat hij met mij wilt praten?


Reacties:

1 2

liefmeisje zei op 20 juni 2014 - 0:43:
Hellup!!! Why is er niet nog een hoofdstuk?? -X-


justmissF24
justmissF24 zei op 20 juni 2014 - 0:28:
I likee


x1Dx
x1Dx zei op 19 juni 2014 - 21:16:
Heel leuk!
Snel verder!
Melding! X


williewortel
williewortel zei op 19 juni 2014 - 21:00:
Awsome


Nynlufx
Nynlufx zei op 19 juni 2014 - 20:46:
Ohwmygawd I'm flipping! Weer geweldig geschreven, btw.
Xx