Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Don't forget where you belong » chapter 3

Don't forget where you belong

20 juni 2014 - 21:04

934

7

336



chapter 3

wie van jullie gaat er ook naar het concert ?? ik ga woensdag en ik heb er zoo veel zin in! bedankt iedereen die het vorige hoofdstuk heeft gelezen en erop gerageerd heeft jullie zijn awesome

We lopen richting de liften en proppen ons erin, de liften hier zijn echt klein. Ik ben dan ook blij als de deuren weer open gaan. We lopen richting de eetzaal en nemen plaats. Al snel komt er een ober naar ons toe. 'Hallo, lust u wat t-te drinken?' Het meisje is helemaal rood en stottert helemaal. Ik heb echt medelijden met haar. We bestellen ons drinken en kijken in menukaart voor het eten. Als het meisje terug komt met het eten bestellen we het eten. Als we dat ophebben gaan we weer terug naar de hotelkamer. Omdat de boys best moe zijn gaan we meteen slapen.
Gelukkig heb ik een oplader voor mijn telefoon gevonden. Het is toch wel grappig. Dat niemand merkt dat ik weg ben. ik ben namelijk al twee dagen weg nu. ik leg mijn telefoon weg en kruip in bed.

ik word wakker door een hard geklop op de deur. snel kijk ik naar mijn telefoon voor de tijd. het is half drie. welke idioot klopt er nu om half drie. ik zucht en val bijna weer in slaap. maar dan word er nog een keer geklopt. nog een zucht verlaat mijn mond. ik sla de dekens van me af en stap uit bed. onderweg struikel ik over diverse dingen. dan loop ik tegen mijn koffer aan en val ik plat op mijn gezicht. vloekend kom ik weer overeind en bereik ik eindelijk de deur. ik open hem en daar staat Niall. ik had ook niet anders verwacht eigenlijk. 'niall wat doe je hier zo vroeg?' vraag ik. Niall grinnikt. 'uit bed gevallen?' vraagt hij.
'nee, hoezo?'
'ik hoorde een bons en daarna heel veel gevloek.'
terwijl Niall nog aan het praten is laat ik hem binnen. 'nee ik struikelde over mijn koffer en viel plat op mijn gezicht.' zeg ik.
'maar wat doe je hier nou?' vraag ik dan. ‘ik kon niet slapen, en gisternacht met jou lag eigenlijk wel lekker dus ik vroeg me af of ik hier mocht slapen.’
Ik kijk hem aan. En hij kijkt met zijn puppyogen terug. ‘sure, ga maar liggen.’ Zeg ik.
Je vind het niet erg dat ik alleen in een boxer slaap toch?’ ik schud met mijn hoofd als een teken dat ik het niet erg vind.
Erg? Ik vind he fantastish dat Niall horan zometeen naast me ligt met alleen een boxer aan.
Ik loop weer naar mijn bed. ‘heel fijn nu is mijn bed ook nog koud geworden dankzij jou.’ Niall ligt inmiddels naast me. ‘dan kom je toch tegen mij aan liggen? Ik ben warm.’ Twijfelend kijk ik Niall aan.
Was dat nou serieus? Of is het een grapje. Niall ziet dat ik twijfel want hij komt dichter tegen me aan liggen. ‘is dit beter?’ vraag ik. ‘Ja dankje.’ Andwoord ik. ‘Graag gedaan babe.’ Andwoord hij. ‘niet alleen voor dit, maar voor alles wat je voor me hebt gedaan.’ Fluister ik.
‘ ik doe het graag.’ Is zijn simpele andwoord. Ik glimlach en nestel me tegen Niall aan. En val in een diepe slaap.

De volgende ochtend word ik wakker in Nialls armen. Hij ligt naast me met zijn ogen open.
Wacht.. hij lag toch niet naar mij te kijken. Zodra ik hem aankijk begint hij te glimlachen. ‘goedemorgen.’ Zegt hij met een ochtend stem. ‘goede morgen.’ Zeg ik terug.
Ik stap uit bed en loop richting de badkamer. Niall gaat naar zijn eigen kamer.

Ik pak wat van die schattige mini shampoo’s die je van het hotel krijgt en zet de douche aan. Ik kleed mezelf uit en ga onder de warme stralen staan. Ik was mijn lichaam en haar en ga dan weer onder de douche uit. ik doe de kleren van gisteren weer aan. Ik baal nu echt heel erg dat ik geen make-up bij me heb. Zodra ik klaar ben loop ik de gang op. Daar staat Harry ook al. ‘Goedemorgen, ga je mee ontbijten?’ vraagt hij. ‘ja ik heb mega honger.’ Zeg ik. We lopen richting de liften. Harry drukt op het knopje. Beneden staan er twee kleine meisjes. Ze glunderen helemaal als ze Harry zien. ‘mogen we je handtekening?’ vraagt het grootste meisje. ‘Natuurlijk mag dat.’ Zegt Harry terug. ‘de meisjes houden allebei een blaadje en pen omhoog. ‘mogen we ook op de foto?’ vraagt het andere meisje.’ ‘ja hoor, heb je een camera.’ Het grootste meisje knikt. ‘zal ik de foto maken?’ stel ik voor. Het meisje geeft me haar camera en ik maak een paar foto’s. de meisjes gaan tevreden weg en wij lopen ook door.

We lopen door naar de ontbijtzaal en pakken allebei een bord met eten. We gaan aan een lege tafel zitten en al snel komen Zayn en Louis erbij. Niet veel later neemt ook Liam plaats. Ondertussen hebben Harry en ik ons eten al op. Maar we besluiten om even te wachten op de rest. Als na een tijdje iedereen zo goed als klaar is, is Niall er nog steeds niet.
‘dus.’ Begint Harry. ‘wat heb jij vannacht gedaan?’ vraagt hij. ‘geslapen.’ Zeg ik. Waarom denken ze dit nou toch elke keer. Zayn gisteren ook al.
‘Waarom ben je dan zo rood?’ vraagt Zayn. Opeens maakt iedereen een oeeh geluidje. ‘je vind hem leuk he!’ roept Louis. Ik merk nu dat ik nog roder word. ‘Ja ze vind hem leuk.’ Zegt Harry. Precies op dat moment staat Niall opeens naast me. ‘wie vind wie leuk?’ vraagt hij. Ik zie dat harry zijn mond open wilt doen. Snel geef ik hem een trap onder de tafel. Hij kijkt me zuur aan. ‘Niemand.’ Zeg ik. Niall haalt zijn schouders op en gaat zitten.


Reacties:

1 2

Roosx1Dx5sos
Roosx1Dx5sos zei op 27 juni 2014 - 18:41:
Love itt ! Melding ! x


yasmine
yasmine zei op 25 juni 2014 - 21:49:
love it

melding voor het volgende hoofdstuk!!


1DLoversXx
1DLoversXx zei op 21 juni 2014 - 1:01:
Super leuk !!!! xxxx


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 20 juni 2014 - 22:24:
Love this! Ik ga niet volgende week, mag niet....
Veel plezier! Xx


1Dtjetanya zei op 20 juni 2014 - 21:38:
Ik ga trouwens dinsdag naar concert
so exited!!