Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » My stalker murdered my best friend || Harry Styles » Five

My stalker murdered my best friend || Harry Styles

21 juni 2014 - 13:02

1146

8

421



Five

Image and video hosting by TinyPic

Song for this chapter
Demons - Imagine dragons


Jaylinn Sandrio


‘’Stop met onderbreken en laat me uitpraten!’’ roept Harry geïrriteerd naar de persoon die zich aan de andere kant van zijn lijn bevind. Een kleine glimlach vormt mijn lippen als Harry zijn ogen rolt en mij een lach schenkt. Maar de glimlach verdwijnt als mijn telefoon weer luid. Trillend neem ik op en begroet de persoon die mijn leven veranderd.
‘’Met J-jaylinn.’’
‘’Gebruik hem!’’ begint de persoon direct.
‘’Wat? Waar heb je het over?’’ vraag ik verbaasd en bang tegelijk.
‘’Je weet wie ik bedoel! Win zijn vertrouwen, gebruik hem. ‘’
‘’Waarom, ik wil het niet!’’ Enkele tranen branden in mijn ogen. Ik vertrouw Harry en wil er alles aan doen om ervoor te zorgen dat hem niks overkomt, maar het is te laat. Ik voel het.
‘’Win zijn hart om hem te breken. Of er zullen meer doden vallen…’’
‘’Wat? Maar, nee-‘’ Maar ik kan mijn zin niet afmaken, er is al opgehangen en er is geen weg terug.
‘’Kom je?’’ Verschrikt kijk ik op, naar persoon die mij met een kleine grijns aanstaart wachten op mijn antwoord. ‘’I-ik kom…’’ ‘’Maar waarheen eigenlijk,’’ vraag ik zachtjes terwijl ik opsta en het vuil mijn jurk veeg. ‘’De jongen komen ons ophalen,’’ beantwoord hij mijn vraag waarna we uit het steegje lopen, op weg naar de auto met de rest van de bandleden.

‘’Daar zijn ze,’’ roept Harry wijzend naar een zwarte wagen met geblindeerde ramen. Ik knik zachtjes als teken dat ik ze zie. Samen lopen naar de wagen waar een grote man uitstapt die zich voorstelt als Paul. Nadat hij Harry een kleine preek heeft gegeven voor zijn slechte oplettendheid en het te laat komen. Opent hij de deur waar vier jongens met een vragende blik ons aanstaren. Mijn wangen beginnen te gloeien als ik lang de kleine Ier ga zitten. Niall Horan, de jongen waar Selena zo’n grote fan van is. Harry plaats zich aan de andere kant van mij, waarna hij de deur sluit. De wagen komt langzaam in beweging en al snel bevinden we ons met hoge snelheid op de snelweg. ‘’Dus,’’ verbreekt de bruinharige lachende jongen de stilte. ‘’Wat is je naam?’’ vraagt hij met een geïnteresseerde uitdrukking. ‘’Jaylinn,’’ mompel ik zachtjes met mijn blik naar de grond gericht bang dat ik teveel zeg en bang voor wat er komen gaat. ‘’Aangenaam kennis te maken Jaylinn,’’ zegt een andere bruinharige jongen terwijl hij zijn hand uitsteekt. Trillend pak ik de hand die ik zachtjes schud. ‘’Ik ben Liam, voor het geval je het niet wist. En deze jongen hier is Louis, dat is Zayn, Niall en Harry heb je al ontmoet,’’ grinnikt Liam terwijl hij de jongens één voor één aanwijst. Ik geef een glimlachend knikje als ze kort zwaaien. Ook al kende ik hun namen allang, vond ik het fijn dat ze zich even voorstelde. Een stilte volgt maar niet lang. Al snel zit ik met vijf jongen die huilen van het lachen om de grappen van Louis. Vroeger had ik ook op de grond gelegen van het lachen, maar nu weet ik net een kleine glimlach te schenken. ‘’Gaat het wel?’’ fluistert Harry terwijl hij mijn hand pakt. Ik knik zachtjes waarna ik mijn hand uit de zijne haalt. ’Gebruik hem’ spookt er in mijn hoofd. Ik schud mijn hoofd in de hoop dat het ophoud. Als ik opkijk zie ik de jongens me vragend aanstaren. Ik voel het bloed door mijn wangen stromen, bedenkend hoe gek het eruit heeft moeten zien om een meisje plots met haar hoofd te zien schudden. ‘’I-ik uhm mijn oor zat dicht,’’ mompel ik zachtjes. De jongens grinniken maar schenken er verder geen aandacht aan. Harry heeft ondertussen mijn hand weer gepakt en wrijft er geruststellend met zijn duim overheen. Ik trek mijn hand niet terug, ik zal moeten doen wat de persoon wilt dat ik doe voordat het te laat is.

‘’Jongens uitstappen,’’ roept Paul die de deur wagenwijd openschuift. Vier enthousiaste jongens springen de auto uit. Harry trekt me zachtjes omhoog waarna ook wij uitstappen. De wagen staat geparkeerd voor een groot uitziend huis. Ik kan een zachte ‘wauw’ niet onderdrukken, wat een grinnik van Harry oplevert. ‘’Welkom bij huize Direction,’’ grinnikt hij starend naar het grote object. ‘’Dude vang!’’ Verschrikt draaien we ons om. Net op tijd weet Harry een grote tas op te vangen die hij lachend om zijn schouder hangt. ‘’Jongens, morgen 10 uur. En Harry kom deze keer niét te laat. Wil je,’’ roept Paul vanuit het openstaande raam van de wagen. Harry maakt een saluerend gebaar en al snel is de wagen vertrokken en blijven we met zijn zessen over.

‘’Kom je mee?’’ Haalt Liam me uit mijn gedachtes met zijn vraag. Als ik om me heen kijk merk ik dat de alle jongens al bij de deur staat en ik als enige nog op de oprit sta. Ik knik snel waarna ik met rode wangen naar de lachende jongens loop. Zodra de deur is gesloten en het licht is aangegaan is de gehele ruimte zichtbaar. Niall die als laatste door de deur liep is naast me komen staan. De rest van de jongens zijn al naar de bovenverdieping gevlucht waarschijnlijk om hun tassen te legen. ‘’Dus like it?’’ vraagt Niall grijnzend die mij rond heeft zien kijken. Ik knik glimlachend terwijl ik een klein rondje draai. De fan die in mij zit komt toch een beetje naar boven als ik bedenk dat ik gewoon in het uit van ‘One direction’ sta. Niall schiet in de Lach wat mij automatisch ook laat lachen. De andere jongens die ondertussen alweer voor ons staan. Kijken ons vragend aan. Wat ik ook zal doen als ik twee personen zie lachen om letterlijk niks. Als Niall en ik een beetje bijgekomen zijn, neemt Zayn die ik nog niks heb horen zeggen het woord. ‘’Blijf je hier vannacht?’’ vraagt hij. Meteen ben ik stil, door al dat gedoe heb ik daar nog niet over nagedacht. ‘’I-ik uhm nee i-ik bedoel j-ja nee. Geen idee,’’ zeg ik uiteindelijk als ik niks weet uit te brengen. ‘’Het mag wel, we hebben een logeerkamer, tenzij je liever bij uhm-’’ stelt Louis grijnzend voor terwijl hij een blik op Harry werpt. ‘’Nee ik sl-‘’ ‘Gebruik hem’ Ik bedenk me snel als ik me de opdracht weer herinner. ‘’Het maakt mij niks uit,’’ antwoord ik met een neppe glimlach. Meteen overspoelt een rot gevoel mijn lichaam. Ik kan dit niet….

----------------------------------------------------------------------------------------------

Arme Jaylinn. Zal ze de druk aankunnen? Of zal Harry erachter komen. Waarom is Zayn zo stil? Veel om over na te denken, misschien krijg je antwoorden in het volgende hoofdstuk.

Ik heb al een paar chappies af, zodat jullie zeker kunnen zijn van een update elke week!

Vinden jullie het trouwens leuker als ik een lied boven het hoofdstuk zet?

Hope u like it! vergeet geen reactie te geven voor melding!

xxx


Reactie = melding


Reacties:

1 2

Anne
Anne zei op 22 juni 2014 - 9:16:
Spannend!!


xcarrotx
xcarrotx zei op 22 juni 2014 - 7:08:
Met het lied er boven is het leuk
Best wel spannend, ik hoop op wat antwoorden : )


juutjee19
juutjee19 zei op 21 juni 2014 - 21:09:
I love it!! Snel verder


1Dtjetanya zei op 21 juni 2014 - 18:22:
Superleuk!! Snel verder!!


Nynlufx
Nynlufx zei op 21 juni 2014 - 17:58:
Snel verder!!