Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Obsessed - One Direction » Obsession 26

Obsessed - One Direction

21 juni 2014 - 13:22

510

7

427



Obsession 26

26. Aimée A. Moon

Ik sluit de deur voorzichtig en meteen kijken vijf nieuwschierige gezichten mij aan. Een zachte zucht verlaat mijn mond. "Guys het spijt me dat ik jullie dit niet eerder heb verteld.." "Nee Mée, het is oke. Maar hoe ging het?" Harry komt naast me staan en slaat zijn armen om me heen. "Eeeehm.. Het ging.. goed? Naast het schreeuwen dan. Hij wilt een rol in mijn leven gaan spelen en ik heb gezegd dat ik er over zou nadenken." De jongens knikken allemaal maar wat behalve Zayn. "Zayn?" Vraag ik voorzichtig. "Hij verdient het niet Aimée. Hij verdient het niet om jouw vader te zijn. Kijk wat ie je moeder en jou heeft aangedaan. Straks laat hij je opnieuw vallen." Ik glimlach zwak. "Het is oke. Ik ben geen 15 meer en ik ga het in stapjes opbouwen. Ik denk dat hij dat ook wil. Hij heeft immers een vrouw, een kind en een eigen leven." Zayn knikt na een tijdje. "Oke dan. Maar wees voorzichtig." Ik knik braaf en loop met Harry het stadium in. We hadden immers nog twee kaartjes over.


Harry E. Styles

Na het concert had ik met Aimée afgesproken dat we nog even mij Justin langs zouden gaan. De manier waarop ze is weggelopen was niet helemaal slim en Aimée moet een beslissing maken. Of ze hem wel of niet in haar leven wilt. Ik weet zeker van wel, zo een indruk maakt ze. Het is ook wel logisch. Hij is en blijft haar vader, ondanks alles wat hij heeft gedaan. Ik vind het ook ontzettend knap hoe ze er mee omgaat. Die uitbarstingen wegdenken dan.
Op dit moment lopen we naar zijn tourbus. Dit is waar we hadden afgesproken. We worden binnengelaten en zien Justin op een bank zitten. Hij staat meteen op en geeft Aimée een knuffel. Beschermend pak ik haar hand vast.

08;49, de volgende dag, luchthaven

Ik hou Aimée stevig vast. Vandaag is de dag dat de tour begint. Morgen hebben we onze eerste show in Amerika. Ik wou dat ik haar kon meenemen, maar ze zit met school dus kan ze ook alleen maar langskomen tijdens de vakanties. Er word omgeroepen dat de pasagiers van ons vliegtuig moeten instappen en ik zucht zacht waarna ik haar in een knuffel trek. Ze huilt zachtjes tegen mijn schouder aan en ik kan het ook niet laten om een traantje weg te pikken. "Ik ga je missen babe. Maar zodra je kerstvakantie hebt dan kom je naar Chesire en dan kom je kerst vieren met mij en mijn familie oke? Het komt goed ik ga je elke dag bellen en we gaan zo vaak mogelijk skypen." Het hoofdje van Aimée knikt wat op en neer. "Ik hou van je." "Ik ook van jou." En met dat laat ik haar los en draai ik me om. Nog 58 dagen tot ik haar weer in mijn armen kan houden.

--

steeds meer mensen lezen mijn verhaal aha zo leuk (:

OMYGOD NOG 3 & 4 DAGEN.
(ja ik ga allebei de dagen)
gaan jullie ook ?

6 reacties = nieuw hoofdstuk


Reacties:

1 2

LarryGirlsXX
LarryGirlsXX zei op 22 juni 2014 - 12:58:
Leukk


Anne
Anne zei op 22 juni 2014 - 9:10:
Leuk!
ik ga de 25e van juni


xcarrotx
xcarrotx zei op 22 juni 2014 - 7:14:
Whuut?! Bijde dagen?! Ik ben zo jaloers!!! Ik ga ook maar dan in Düsseldorf op 2 juli! Ik heb er zo'n zin in! Jij ook heel veel plezier!!


1DNicky
1DNicky zei op 21 juni 2014 - 20:04:
Perfect

Ik ga de 24ste, yeawh!


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 21 juni 2014 - 16:41:
Super!! Veel plezier next week! Xx