Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Verrassing » part 1

Verrassing

23 juni 2014 - 22:38

465

1

160



part 1

Lauren's POV

"Goedemorgen" hoor ik een stem zeggen "kom je zo beneden?" "ummm" kreun ik er een beetje uit. "Wat"? "ja" zeg ik zacht. Daarna hoor ik de voetstappen langzaam weg gaan. Ik kijk op de klok en ik zie dat het half acht is. Pffff.... Ik heb helemaal geen zin om op te staan. Ik ben moe maar ik heb vooral erge buikpijn. Ik wil de pijn niet voelen en weer gaan slapen maar ik heb Harry beloofd beneden te komen. Met moeite kom ik uit bed en nu pas begin in de pijn in mijn onderbuik goed te voelen. Ik kleed me langzaam aan omdat het met deze pijn gewoon niet sneller kan. Sloom loop in naar beneden als ik vrolijk wordt begroet door Louis "Hey, Lauren!" "hai" zeg ik een beetje bot.
Ik woon nu al 2 jaar met de jongens in een huis en het bevalt me goed. Ik ben hier komen wonen doordat ik Harry heb leren kennen in een club en we sinds daarna verkering kregen. Om een lang verhaal kort te maken: Ik woon nu samen met One Direction!
"Ik heb een eitje voor je gemaakt" zegt Harry. Ik blijf stil en ik neem plaats naast Zayn die ook net wakker is, te zien aan zijn badjas, en daarom verwacht ik niet dat hij veel zal gaan praten. Ik ben nu niet echt in de stemming.
"Eh... Gaat alles goed"? vraagt Harry als ik niet reageer op zijn ei aanbod.
"sure" zeg ik. "Ik zie aan je dat je je niet goed voelt, daar ken ik je al lang genoeg voor" zegt hij terug.
Ik weet dat als ik nu ga vertellen dat ik me niet lekker voel, hij zich ziek meld bij de studio en ik weet ook hij vandaag nieuwe nummers gaat inzingen en hij daarbij moet zijn. Mijn hoofd, en vooral mijn buik , staat er nu helemaal niet naar om nu met mensen te moeten zijn en te moeten praten. Toch besluit ik te doen of er niks aan de hand is zodat Harry met de rest lekker naar de studio gaat en ik weer alleen kan zijn.
"nee, ik voel me echt lekker. Gewoon even een ochtend dipje" zeg ik met een fake lach. "goedeeeeemorgen!" hoor ik vanuit de gang. Louis springt vrolijk binnen en kijkt gelijk naar mij. "Oei.. ben je ziek?"
"nou ja zeg" zeg ik beledigd "ik heb gewoon even mijn dag niet en ik word gelijk uitgemaakt door ziek." "sorry..." zegt Louis
"Nou ik denk dat Louis misschien wel gel..." zegt Liam maar ik kap hem af
"Laten we het ergens anders over hebben" zeg ik in de hoop dat ze me laten en snel naar de studio gaan.
"um... oke" zegt Liam een beetje verontschuldigd...
Gelukkig, het werkt denk ik mezelf.







Part 1, wat vinden jullie?


Reacties:


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 24 juni 2014 - 13:33:
Like it! Melding! X