Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » The Outside World • One Direction » Epiloog

The Outside World • One Direction

24 juni 2014 - 17:21

715

3

172



Epiloog

En dit was het dan...

Yara is er niet meer. Ze is overleden, door een klootzak die haar op de grond duwde. Ze kwam verkeerd terecht en dat bracht grote schade aan in haar hoofd. Daarna lag ze in coma in het ziekenhuis. Met haar vriendje naast haar en nog vier beste vrienden is ze overleden. De harde pieptoon kwam als een schok voor de jongens. Ze wisten gelijk wat er gebeurde. Er kwam gelijk een dokter aan die hun vermoedens bevestigde. Yara was overleden.

~

Het vriendje van Yara, Zayn, heeft dagenlang op zijn kamer geleefd. Hij at bijna niks maar huilde heel erg veel. Hoe kan een mens toch zoveel tranen hebben? Niall kwam vaak eten brengen maar lang niet altijd at Zayn het op. Hij heeft heel erg veel gehuild voor zijn meisje. Ze hadden eindelijk de liefde aan elkaar verklaard, ze waren gelukkig samen. Tot het ongeluk. Ze hadden haar nog zo gewaarschuwd voor Jake, maar ze bleef maar geloven dat hij aardig was. Hij is de gevangenis in gegaan voor een jaar. Technisch gezien heeft hij wel iemand... vermoord.
Ook de andere jongens waren er kapot van. Louis maakte geen grapjes meer, hij was emotieloos. Liam die altijd met een oplossing kwam, wist niets goeds meer te verzinnen. Hij deed nog redelijk normaal voor zover dat kon. Niall werd niet gelukkig meer van zijn dierbare eten. Hij at nog wel maar niet meer zo veel als toen Yara er nog was. Harry had het er ook erg moeilijk mee. De eerste keer dat hij haar zag vond hij haar al gelijk een geweldig meisje. Toen was ze nog zo bang voor de jongens, daarna was het helemaal over gegaan. Nu wil ik het liefst zeggen dat ze nu van de jongens houdt maar dat kan niet, ze zou het niet kunnen vertellen. Ze zou het niet kunnen laten merken. Ze kan nu niks meer.

~

Op het begin was de wereld waarin de jongens leefde te veel voor Yara. Die vreemde wereld. Die is zo anders dan het bos waarin ze zestien jaar geleefd had. Haar moeder heeft Yara er altijd voor gewaarschuwd, die buitenwereld. Geen contact met andere mensen. Geen contact met jongens. Blijf hier bij mij. Blijf in het bos. Ze waarschuwde overal voor. Yara is, ik bedoel was, een koppig typetje. Maar toch was ze verlegen en bang. Wat ook niet gek is. Toen haar moeder overleed was haar hele voorbeeld weg. Ze deed meestal wat haar moeder zei en opeens mocht ze het allemaal zelf bepalen. Toen ook nog het oude huis was afgebrand wist ze zich helemaal geen raad meer. Al haar herinneringen aan vroeger waren opeens weg. Afgebrand tot as.
~

Yara wist nog zo veel niet. Ze had nog lang niet de hele wereld gezien, nog lang niet genoeg. Ze wist amper iets van de wereld waar haar vrienden in leefde. Wel had ze geleerd wat een vader was, alleen had ze die van haar nooit ontmoet. Nooit heeft ze mooie musea gezien. Nooit mooie monumenten. Nooit heeft ze een andere taal gehoord. Nooit is ze naar school geweest. Nooit. En dat gaat niet meer gebeuren ook.
~

De band waar de jongens in zaten, One Direction. Daar ging het dan ook heel erg slecht mee natuurlijk. Ze namen geen liedjes meer op en concerten geven al helemaal niet. Paul, de manager, werd er echt gek van maar hij begreep het ook wel. De jongens zaten steeds maar op de kamer van Yara, mooie herinneringen op te halen.
Zayn kon echt niet meer leven zonder Yara. Het werd hem te veel, eigenlijk te weinig. Geen Yara, geen leven.

~

Liam, Louis, Harry en Niall kwamen de badkamer binnen want Zayn was ondertussen al een uur aan het douchen. Hij deed er altijd lang over maar zó lang? De douche stond nog aan, en het water spatte op de grond. De grond was helemaal nat. Van water. En bloed. Daar lag hij. Zayn. Levenloos lag hij op de grond. Naast hem lag een klein mesje en er druppelde nog bloed uit zijn polsen. Hij had zichzelf gesneden, dat was wel duidelijk. Naast hem lag een wc-papiertje. Het zat helemaal onder het bloed. Maar het waren niet zomaar vlekken. Het was een tekst.


Ik heb beloofd om altijd bij je te blijven, en die belofte kom ik na.





The End


Reacties:


x1Dx
x1Dx zei op 24 juni 2014 - 22:00:
Aaawhh i'm crying!
Heel mooi einde jammer dat het zo afgelopen is.
Het is/was een leuk herhaal!!!
Je moet verder gaan met schrijven want je schrijft zo goed!
XXX


Nadja
Nadja zei op 24 juni 2014 - 17:42:
Heel mooi Einde !


Nadja
Nadja zei op 24 juni 2014 - 17:42:
omygosh awhhh