Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » He's the one|| Zayn Malik [Afgerond] » ~015~Eat sleep write

He's the one|| Zayn Malik [Afgerond]

24 juni 2014 - 20:30

1121

9

432



~015~Eat sleep write

MORGEN GA IK NAAR 1D MET 5SOS ALS VOORPROGRAMMA IEEEEEEEEEEEEEEE

Sometimes writing things down
Is much easier than saying them out loud

I.S


Jaylinn

Louis glimlacht naar me en we lopen naar binnen. Meteen bij binnenkomst valt me de lichte inrichting op. Al het houtwerk is gedaan met licht eikenhout, de accessoires zijn crèmekleurig. De deurklinken en kapstok zijn gemaakt met zilver ijzer, net zoals het schoenenrek. Ik schop mijn schoenen uit en plaatst ze op het schoenenrek, net zoals Louis en Niall. ‘Ik breng je spullen naar de logeerkamer,’ deelt de blondharige Ier me mee. Ik knik en hij verdwijnt de trap op, die bijna onzichtbaar is door het gebruik van hetzelfde hout als op de muren. ‘Dus, heb je honger?’ Ik knik en Louis leidt me richting de woonkamer, door naar de keuken. Harry staat met zijn rug naar ons toe, haar terug gebonden door een bandana en een schort om zijn middel. ‘Harry houdt ervan te koken,’ zegt Louis luid. Met een ruk draait Harry zich om en hij glimlacht. ‘Jaylinn.’
‘Harry.’ Ik neem een stap naar hem toe en geef hem een knuffel, ‘leuk je te zien.’ Hij knikt en draait zich weer naar de kookplaat. Louis gebaard dat we verder gaan en leidt me naar een andere hal, recht tegenover de entree hal. Hij opent de eerste deur aan onze rechterhand en glimlacht. ‘Dit is de filmkamer.’ Met grote ogen kijk ik de ruimte rond. Een groot scherm hangt aan de muur en daarvoor staat een groot, vierkant blok, omgeven door rugleuningen en gevuld met kussens. Louis grijnst als hij mijn gezichtsuitdrukking ziet en sleept me mee naar de volgende deur. Hij opent hem en mijn mond valt meteen weer open. De kamer is gevuld met verschillende schermen, verbonden aan allerlei game consoles. ‘Oh my god,’ mompel ik.
‘Perks of being rich.’ We lachen beiden en Louis leidt me naar de laatste deur.
‘Deze deur is niks bijzonders, gewoon een alles en niets kamer. Zayn schildert hier vaak, maar er staan ook veel spullen opgeslagen.’ Ik knik en dan draaien we ons beiden richting de keuken, waarvandaan de stem van Harry klinkt. ‘Eten!’
Louis kijkt me even aan en grijnst dan, waarna hij richting de keuken rent. ‘Wie er het eerst is!’
‘Hee! Niet eerlijk!’ Hij lacht luid en ik zet de achtervolging in.

Nadat we een heerlijk diner op hebben, loopt Niall met me mee naar mijn kamer. ‘Hier is je kamer.’ Hij opent de deur en ik stap naar binnen. Mijn koffer ligt al op het bed en de kamer zelf is groot, maar niet te groot. ‘Dank je wel, Niall.’ Hij knikt en glimlacht dan. ‘We gaan vanavond naar het strandje bij het meer. Gewoon rond het kampvuur zitten en zo. Ga je mee?’ Ik knik en hij glimlacht breed.
‘Cool! Dan zie ik je straks wel. Pak eerst je spullen maar uit.’ Ik knik weer en Niall sluit de deur, waarna ik alleen ben. Met een diepe zucht draai ik me weer richting het bed en laat me erop vallen. ‘Mmmm, comfy.’ De lakens van het bed ruiken naar de lente en rozen en ik glimlach gelukkig. Dan besluit ik dat ik toch echt mijn koffer moet gaan uitpakken en sta op. Met een vaste hand rits ik de koffer open en laat de klep op het bed vallen. Ik open de grote kast en haal de hangertjes eruit, waarna ik mijn koffer begin uit te pakken.

Als ik klaar ben, kleed ik me om in een comfortabele joggingbroek en een tanktop en loop naar beneden. Het huis is al uitgestorven, dus verlaat ik het huis door de voordeur en zet koers naar het meertje. Zachte stemmen dringen al tot me door en ik glimlach, waarna ik mijn flipflops uitschop en het zand op stap. ‘Jaylinn!’ roept Louis enthousiast. Ik lach en loop richting het kleine kringetje. Ik zak tussen Niall en Liam in op het zand en verberg mijn tenen in de vele korrels. Harry gooit een flesje naar me en ik vang hem op, waarna ik de dop open maak en een slok neem van de cola. ‘Thanks Harry.’ Hij glimlacht naar me en ik draai het flesje weer dicht, om het vervolgens naast me in het zand te zetten. ‘Dus, jongens. Vertel me eens iets over jullie. Louis ken ik al een beetje.’ De jongens kijken elkaar even aan en dan begint Liam te praten.

Rond een uur ’s avonds strompel ik mijn kamer in, mijn benen vermoeid en mijn ogen zwaar. Snel ontdoe ik me van mijn kleding en schiet in mijn pyjama. Ik schuif mijn lege koffer onder het bed en sla de dekens vast open, waarna ik naar de badkamer loop en mijn haar in een slordige knot doe. Vervolgens haal ik mijn make-up eraf en loop weer naar het bed. Dan pas merk ik de envelop op het nachtkastje op en trek een wenkbrauw op. Snel gris ik hem op en kruip het bed in, waarna ik de envelop open en mijn ogen over de letters van de brief laat dwalen.

Zayn

Als ik mijn ogen heb geopend, dringt de stem van Jaylinn tot me door. Verschrikt ga ik rechtop zitten en grijp naar mijn hoofd. ‘Oeh, duizelig,’ mompel ik zacht. Als de duizeligheid is weggezakt, sta ik op en loop richting de deur. Voorzichtig leg ik mijn oor ertegen aan en luister naar de stemmen, die ik nu herken als Jaylinn, Louis en Niall. Als er echter geen teken komt van het feit dat Jaylinn weet dat ik hier ben, loop ik weer terug naar het bed en ga weer liggen. Met lege ogen staar ik naar het plafond en bedenk ik hoe ik deze zooi ga aanpakken.

Weet ik hoe veel later word ik wakker uit mijn sluimer door het openen van mijn deur. Niall glipt naar binnen en glimlacht naar me. ‘Hey Zayner.’
Ik glimlach terug naar hem en ga rechtop zitten, waarna ik in mijn ogen wrijf. ‘Wat is er?’
Hij loopt naar me toe en plaatst een bakje op mijn nachtkasje. ‘Ik kom je wat eten brengen.’
Dankbaar glimlach ik naar hem. ‘Dank je wel.’
Hij knikt en neemt dan plaats naast me op het bed. ‘Al enig idee over hoe je dit gaat aanpakken?’
Ik haal mijn schouders op en zucht. ‘Niet echt.’ Niall glimlacht naar me en geeft een klopje op mijn knie. Dan staat hij op en rekt zich uit. ‘Je komt er vast wel uit. En anders schrijf je het op,’ grapt hij. Daarna verlaat hij de kamer, de deur sluit achter hem met een klik. Zijn woorden zwermen nog rond in mijn hoofd en dan spring ik abrupt op. Snel been ik naar het bureau in de kamer en ga zitten, waarna ik een leeg vel papier pak en een pen. En anders schrijf je het op.

Reageren=Melding


Reacties:

1 2

Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 26 juni 2014 - 20:38:
omg melding ik was alle 2 de dagen naar het concert en ik had contact met niall !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


1Dtjetanya zei op 25 juni 2014 - 19:42:
HET CONCERT WAS ECHT SUPERGEWELDIGPERFECTLEUK HE? ik was gisteren gegaan!!! ik ben echt helemaal geflipt en.moest huilen en bijna flauwvallen
IK HEB GEWOON FUCKING 5 SECONDS OF SUMMER EN ONE DIRECTION GEZIEN!!!
ook die sfeer in zo'n stadion vergeet je nooit meer
dit lees je waarschijnlijk pas als je terugbent dus was het leuk?
(ik hoop dat jij niet een van diegenen was waarbij de tickets waren verbrand onderweg omdat de auto in de fik vloog....

superleuk hoofdstuk trouwens!!
xx


1DLoversXx
1DLoversXx zei op 25 juni 2014 - 0:14:
Leuk stukkie veel plezier morge bij het concert!!!!!!


x1Dx
x1Dx zei op 24 juni 2014 - 22:52:
Heel leuk!
Ben benieuwd wat hij gaat schrijven
Snel verder en heel veel plezier morgen!!! X


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 24 juni 2014 - 21:45:
Super! Ben benieuwd naar de brief! Heel veel plezier morgen!! Xxx