Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » I’ve Got The Blue Eyes Too [ Afgerond ] » 005 || Day two

I’ve Got The Blue Eyes Too [ Afgerond ]

25 juni 2014 - 14:12

1134

5

335



005 || Day two

Image and video hosting by TinyPic Cameron + Nash + Matthew = Cashew <3

~Nash Grier


Het is denk ik vroeg en ik lig al een uur in bed. Me eigen te vervelen. Ook moet ik zachtjes doen, ik wil dat schattige roosje niet wakker maken. Misschien kan ik beter gaan douchen? Ja, laat ik dat maar is doen. Geluidloos stap ik uit bed waarna ik een handdoek en een washandje pak. Niet vergeten, ook een scheermesje meenemen en natuurlijk tandpasta en een tandenborstel. Als ik dat allemaal heb gedaan loop ik naar de gang.

“Mister Grier, welcome to the bathroom.” Klinkt de vrolijke stem van Cameron. “Hoi.” Probeer ik zo droog mogelijk te zeggen, maar dat lukt weer eens niet. “Dat zal je nooit lukken.” Grapt hij waarna hij een liedje begint te zingen. “Who run the world? Girls, who run the world? Girls.” Zingt hij terwijl hij er een achterlijk dansje aan toevoegt. “Dude? Girls?” Een onbekende jongen schraapt zijn keel nadat gezegd te hebben. “Als wij er niet waren, dan was er niemand meer.” De jongen klinkt alsof hij heel erg slim is maar dat is hij dus niet. “Zonder vrouwen ook niet.” Natuurlijk ben ik hier de wijze man, net zoals altijd. Oké, hoezo eigendunk? Dan is het stil, wat eigenlijk best vreemd is want hier zijn zo’n tien jongens samen in een badkamer. En al helemaal raar is is dat Cam niks zegt, die jongen praat altijd. Hij praat altijd shit kan ik beter zeggen. Uit de mond van die gast komt niks zinnigs. Ik pak mijn tandenborstel en tandpasta en doe wat van de tandpasta op mijn tandenborstel. “En hoe is je meisje?” Vraagt Cameron die druk bezig is met zijn haar. Ik stop de tandenborstel in mijn mond en begin met poetsen. “Mhhmmh...”
“Is ze lekker? Bedoel je dat?”
“Mhhhmmmhh!”
“Oh... Is ze lelijk?”
“Mmmmmmhhh”
Ik spuug het uit in de wasbak en maak mijn mond droog. “Is ze nu wel lekker of niet?” Cameron staat met zijn handen in zijn zij me aan te kijken.
“Nja, weet ik veel.”
“Maat, je weet toch wel of ze wel lekker of niet lekker is?”
“Ja, ze is zo hot dat mijn ogen verbranden. En zo lekker dat ik haar helemaal wil opeten. En haar mond... Oh... Als ik haar vanavond ga zoenen trek ik nooit meer terug. En haar n-” Acteer ik maar Cameron praat erdoorheen. “Wowowow... Wie is het?” Die sukkel gelooft het nog ook hè. “Coco, Coco Horan...” Zucht ik dromerig, alsof ik helemaal verliefd ben. Zijn mond valt open en ik grinnik. “Coco? Ja, je hebt wel gelijk ze is echt lekker.” Weet hij uit te brengen. Ik frons mijn wenkbrauwen. “Dude, je bent haar beste vriend. En ook verliefd op haar? Daar zal Matthew niet blij mee zijn.”
“Hoezo? Jij bent het toch ook?”
“Was maar een grapje, joh.”

~Coco Horan


En Nash is weer eens foetsie. Ik draai me kreunend om zodat ik weer met mijn hoofd tegen de muur aan lig. Bijna had hij me gezoend, gisterenavond... Maar natuurlijk kwam er weer iets tussendoor: het avondeten. Nash had honger en sprong op. Ik ben echt gebroken, misschien wilde hij me wel helemaal niet zoenen? Of wel? Misschien moet ík hem wel zoenen omdat hij niet durft? Wacht... Betekend dit dat ik verliefd op hem ben? Nee! Ik ben niet meer op hem. Niet meer? Ik ben nog nooit op hem geweest. Wat pieker ik toch, wat boeit het mij? Ik kom er ooit wel achter. Opeens hoor ik het geschuif weer, het ontbijt is er weer. Nu moet ik dit snel pakken voordat Nash er weer in gaat staan. Ik spring uit bed om het ontbijt te pakken. Als ik het dienblad vast heb word de deur geopend, hard... De deur komt met volle kracht tegen mijn hoofd aan en ik val naar achter, met mijn hoofd tegen de houten vloer. Vanaf dat moment is alles zwart...

~Nash Grier


De deur is ergens tegenaan gekomen en ik kijk voorzichtig waartegen. Mijn ademhaling versnelt wanneer ik Coco met haar ogen gesloten op de grond zie liggen. Ze bloedt op haar voorhoofd, boven haar rechteroog. Wat moet ik doen? Ik zie dat ze nog ademt, gelukkig. Zo snel als ik kan ren ik naar Cameron.
Hijgend kom ik bij Cameron aan, hij staat wat te praten in de badkamer. “CAMERON, MEEKOMEN HET IS ECHT BELANGRIJK NU!” Schreeuw ik waarna ik weer naar de kamer ren.

Nadat Cameron alles gedaan heeft wat hij kon om haar weer wakker te maken kreunt Coco. Ze draait zich om. Vol spanning kijk ik toe. “Ze wordt wakker...” Fluistert Cam. En ja, ze opent langzaam haar ogen waarna ze een paar keer knippert. “Matthew?” Piept ze. Matthew? Hoezo Matthew? Oohja... Ik had kunnen weten dat ze mij nooit zou willen... Het komt door mijn enge ogen en lelijke haren. Ik zucht diep. “Cameron?” Hoor ik haar zeggen, mijn naam zal ze vast niet opnoemen. “Ik heb je gered, babe.” Zegt Cameron stoer. Ik rol mijn ogen wanneer Coco Cameron om de hals vliegt.

Het is al laat en we liggen al in bed. “Nash wat is er?” Vraagt Coco. Ik heb al de hele tijd niks meer tegen Coco gezegd en haar nog niet eens aangekeken. Op dit moment lig ik met mijn rug naar haar toe. Ach, weetje, het was maar voor eventjes. Dat gevoel... Ik voel eigenlijk helemaal niks voor haar. Heb ik trouwens ook nooit gedaan, vrienden kunnen we zijn, toch? Ik draai me om zodat ik in haar ogen kan kijken. Ik voel niks, helemaal niks. Glimlachend schud ik mijn hoofd. “Het spijt me echt...” Mompel ik. “Nash, je kan er toch niks aan doen.” Ze legt haar hand op mijn wang en glimlacht. Nog steeds krijg ik geen verliefd gevoel. Ik trek haar tegen me aan. Mijn armen leg ik om haar middel en zij legt haar handen om mijn nek. Zo knuffelen we nog een tijdje. Maar nee, nog steeds voel ik niks voor haar.
We laten elkaar los. “Welterusten.” Zeg ik waarna ik mijn lippen naar haar voorhoofd breng en een zacht kusje op haar enorme pleister geef. Ze giechelt. “Welterusten, bae.” Ik sluit mijn ogen maar begin dan te grinniken. “Bae?” Vraag ik. “Ja dat zeg jij toch altijd? En Cam ook.” Nogmaals grinnik ik en val dan in slaap...

~~~~~


Allowaahh, sorry dat ik effe niet gepost heb. Vanaf nu geef ik gewoon weer meldingen!
Voor de mensen die al naar het 1D concert zijn geweest: hoe was het?
Een paar meisjes bij mij uit de klas zijn er ook naartoe geweest, er was in het voorprogramma 5SoS en B-Brave. Dat zeiden ze, en Zayn zag er blijkbaar amazayn uit en Niall ook. Oranje hoefde je trouwens ook niet te dragen, ik dacht dat de boys op twitter hadden getweet dat iedereen in het oranje moest komen maar dat was dus blijkbaar niet. Sorry als ik nu veel verklap whihihi ^-^


Reacties:


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 25 juni 2014 - 21:17:
Leuk hoofdstukje! Snel verder!
Het was echt geweldig! I love 1D en 5SOS so much <3

-X-


katniss
katniss zei op 25 juni 2014 - 20:11:
Leuk hoofdstuk snel verder!


RivLovee
RivLovee zei op 25 juni 2014 - 18:57:
HOLY KWAKKEMOLY!

Je schrijfstijl is perfect <3


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 25 juni 2014 - 16:11:
Leuk hoofdstuk!
Het was super gisteren! Echt fantastisch om mijn 2 favo bands op1 avond te zien

-X-


x1Dx
x1Dx zei op 25 juni 2014 - 16:00:
Heel leuk hoofdstuk!!
Snel verder!!
Melding x