Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Not even the Gods above can separate the two of us. || Zayn Javadd Malik » OO3 - Alison Charlotte White.

Not even the Gods above can separate the two of us. || Zayn Javadd Malik

1 sep 2014 - 16:23

978

4

399



OO3 - Alison Charlotte White.

Image and video hosting by TinyPic

‘Oh Ali..’ Een beetje hysterisch komt mijn moeder de kamer binnen gelopen. ‘Wat ben ik blij dat je wakker bent!’ ze snelwandelt naar het bed. Stevig omhelst ze me. Mijn vader loopt naar Zayn, waarna ze elkaar en mannelijke omhelzing geven. ‘Zayn..’ Mijn moeder loopt om het bed heen. Ze pakt Zayn bij zijn hoofd vast en drukt een dikke kus op ieder zijn wangen. ‘Hallo Charlotte, Peter..’ Hij knikt nog even naar mijn vader, die inmiddels mijn haren aan het aaien is. ‘Waar is mijn kleine aapje?’ ‘Ze is beneden een broodje eten met Liam..’ Mijn vader knikt. ‘We hebben je zo gemist lieverd!’ Mijn moeder heeft ondertussen mijn hand vastgepakt. Wat een emotioneel gedoe zeg. Bah. Ik leef toch nog..

‘Mijn familie staat te wachten op de gang..’ Zayn komt binnen van zijn toilet bezoekje. ‘Oké, wij gaan –dan kunnen ze je bezoeken.’ De hele middag zijn mijn vader en moeder hier gebleven. ‘Prima mam. Ik hou van jullie!’ Mijn vader en moeder geven me allebei een dikke zoen op mijn wang, waarna ze de kamer verlaten. Ze nemen Laila met zich mee. Een knappe vrouw komt mijn kamer ingelopen. Gevolgd door een man, een meisje wat iets ouder lijkt te zijn dan ik ben, een meisje wat een stuk jonger lijkt te zijn dan ik ben en dan nog een meisje, wat ertussen in zal zitten. ‘Alison..’ De vrouw is de eerste die iets zegt. ‘Dus.. Hallo? Ik neem aan dat jullie de familie zijn van Zayn?’ Ze knikt. Ik denk dat Zayn verteld heeft dat er iets mis is met mijn geheugen. ‘Ik ben Tricia. Of ja, Patricia.. Maar iedereen noemt me Tricia –dus..’ Ik knik glimlachend. Zayn praat verder. ‘Dat is Yasser, mijn vader. Mijn oudste zus –en een van je beste vriendinnen- Doniya. Mijn jongere zusje Waliyha en mijn jongste zusje Safaa.’ Het meisje dat blijkbaar Doniya heet, houdt een hand voor haar mond en een hand op haar iets bolle buikje. Ze ziet waar ik naar kijk. ‘Ik wilde het als eerste vertellen aan jou.. Ik heb het verteld toen ik hier was, alleen met jou –maar je kunt het je niet herinneren.. Ik hoopte dat Zayn en jij de peetouders wilde worden..’ Een traan glijd over haar wang. ‘Het is zo kut dat je ons niet meer kent!’ ‘Oh, kom hier jij!’ Ik houd mijn armen open, waar Doniya dankbaar in weg kruipt. ‘Natuurlijk wil ik peettante worden! Ik weet dat ik jullie op het moment helemaal niet ken, maar ik hou van jullie –denk ik?’ Een zacht snikje verlaat Doniyas mond. ‘Wij houden ook van jou lieverd!’ Uit een paar verschillende monden komt een instemmend hum geluidje.

‘Wil je vertellen hoe we elkaar ontmoet hebben?’ Zayn glimlacht. ‘Liams schuld!’ Ik schud mijn hoofd. Dat had ik kunnen weten. De jongen die voor iedereen het beste wil. Wereldvrede het liefst. De jongen die me beter kende dan wie ook. Die sukkel wist natuurlijk waar ik op viel. ‘We kenden elkaar van school –Liam en ik. We hadden een project samen. Ik ging dus met hem mee, na school. Hij had je een bericht gestuurd of je wilde afspreken. We wisten allebei niks van zijn gehaaide plannetje. Dus toen Liam me binnen liet, zat jij daar op denk bank. Toen ik in je ogen keek, kon ik niet meer bewegen. Het was liefde op het eerste gezicht. Ik heb nooit in de onzin geloofd –Liefde op het eerste gezicht. Hoe kun je nou verliefd zijn op iemand die je niet kent? En toen.. Daar was jij. Boem –mijn wereld op zijn kop. Liam werd ‘gebeld’ door zijn oma. ‘Het spijt me jongens. Kunnen jullie even zonder mij? Mijn oma is van de trap gevallen en er is verder niemand die ze kan bereiken.’ Pff’ Zayn lacht. ‘Allemaal op voorbedachte rade.. Dus, daar zaten we. Ik kon mijn ogen niet van je afhouden. Je was zo mooi!’ Hij schud zijn hoofd, verbeterd zich. ‘Je bent zo mooi!. We hebben zitten kletsen tot Liam terug kwam. Je gaf me je nummer en ging weg. Die zelfde avond nog belde ik om je welterusten te zeggen, maar we hebben uren aan de telefoon gehangen. De volgende dag was onze eerste date, inclusief eerste kus.’ Ik zucht. Het klinkt als zo’n slechte romantische film. ‘We waren zeventien, nu drieëntwintig. En we zijn nog steeds samen –soort van..’ Ik grinnik. We schrikken allebei op van de deur die open zwaait. ‘Hi Alison! Ik ben Louis –dit is Eleanor. Ken je ons nog?’ Een jonge man komt op me afgestormd. ‘Nee..’ Ik moet lachen. ‘Ik ken jullie niet..’ ‘Verdorie! Ben je zomaar alles vergeten wat we samen meegemaakt hebben?’ Zayn kijkt geamuseerd. ‘Jezus, Lou.. Kun je jezelf nou nooit gedragen?’ Ze geven elkaar een hand. ‘Hey babe..’ De jonge dame die achter Louis aan kwam, geeft me nu een kus op elke wang. ‘Hey, uh, Eleanor?’ ‘Goed –hoe is het met je, moppie?’ Louis neemt mijn neus tussen zijn wijs- en middelvinger en schud mijn hoofd een beetje door elkaar. ‘Het gaat wel –denk ik. Het is gewoon.. Ik kan me niks herinneren van de laatste tien jaar of zo.’ ‘Ja, dat is echt klote!’ Louis maakt rare bewegingen met zijn lippen, waar ik om moet lachen. Volgens mij mocht ik hem wel. Gek.

Nadat Louis en Eleanor weg waren, kwamen er nog twee jonge mannen op bezoek. Volgens Zayn vond ik ze niet zo leuk, maar ging ik met ze om voor hem. Ik kan me wel voorstellen dat ik ze niet zo leuk heb gevonden. Harry en Niall waren drukke, irritante ventjes. Tweeëntwintig jarige die zich gedroegen als kindertjes van twaalf. Volgens mij niet echt mijn type man. ‘Kun je nog een liedje voor me schrijven?’ Zayn heft zijn hoofd. ‘Wat voor liedje?’ ‘Over mij?’ Een lief grijnsje siert zijn mond. ‘Natuurlijk kan ik dat!’


Reacties:


Letra
Letra zei op 21 juli 2014 - 19:38:
oh dear! Ik heb me net gerealiseerd dat ik het indeed gelezen heb, maar geen reactie heb geplaatst. Sorry about that :3
However, ik vind het echt sneu voor Zayn, maar het is weer verschrikkelijk goed moet ik zeggen! Ik houdt van je schrijfstijl !


justmissF24
justmissF24 zei op 1 juli 2014 - 1:11:
Ahhww dit is zo zielig maar ook zoo mooi geschreven!!


1Dtjetanya zei op 28 juni 2014 - 0:31:
Ahww het is zo'n zielig verhaal!!


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 27 juni 2014 - 19:12:
Ik vind het zo zielig voor Zayn.... Hoop dat ze over een poosje zich weer dingen kan herinneren. Snel verder! X