Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » He's the one|| Zayn Malik [Afgerond] » ~016~A letter for Jaylinn

He's the one|| Zayn Malik [Afgerond]

28 juni 2014 - 18:16

946

12

387



~016~A letter for Jaylinn

Dear Jaylinn,

Het begin is altijd moeilijk, want hoe moet je eigenlijk beginnen? Moet je simpelweg ‘’hoi’’ zeggen? Of moet je het klassieker aanpakken en gaan voor de ‘’geachte…’’? Ik ben uiteindelijk maar gegaan voor dear, omdat het bij je past. Je bent me dierbaar, ook al heb ik het verpest. Je zal altijd dierbaar voor me blijven. Dus, dear Jaylinn.

Mijn leven is raar gelopen. Ik begon als een onbekende jongen, die door dom geluk wereldberoemd werd. Nog beroemder dan de winnaar van ons X-Factor seizoen. Hij zal wel balen denk ik zo. Je hebt vast geen idee waar dit heen gaat, maar geef het een kans. Ik moet er nog inkomen, de poorten openen en mijn ervaringen overbrengen op het papier. Het is lastig, want de ervaringen zijn geen van allen prettig en ze zijn nog vers, branden nog steeds gaten in mijn hart. Hoewel jij die gaten in korte tijd wist te dichten. Totdat ik het verpeste, toen barstten ze weer open.

Het begon een jaar nadat we de X-Factor hadden gewonnen. We werden terug gevraagd en mochten optreden in de finale. En daar is waar mijn verhaal begint. Misschien ken je haar wel, heb je haar zien winnen in de finale, samen met haar vriendinnen. Misschien heb je haar haar woorden zien spreken, heb je gezien hoe ze haar vriendinnen knuffelde. Haar naam is Perrie. Perrie Louise Edwards. Haar band Little Mix won dat seizoen de finale en de dag daarna begon alles.

Perrie was een geweldige meid. Ze was lief, grappig, talentvol. Al op de eerste date wist ze mijn aandacht te pakken, bracht ze me op mijn tenen. Ik moest mijn best doen voor haar en dat had ik nog nooit hoeven doen. Alle meiden vielen zo voor me, op de middelbare. Maar zij niet, nee, Perrie was hard to get. Het koste me veel moeite, bracht emoties in me naar boven die ik nog nooit had gevoeld. Ik zei dat ik van haar hield op de zevende date. Ik deed het ook echt, van haar houden. Ze was anders, en anders zijn is de weg naar mijn hart. Zij liep er zo mee weg.

Ze zei dat ze van me hield op de elfde date en ik was in de zevende hemel. We waren close, ik vertelde haar al mijn geheimen. Natuurlijk viel het mij wel op dat ze mij niet veel vertelde, maar liefde maakt blind zeggen ze altijd. Het is de waarheid. Mijn liefde voor haar maakte me blind.

We gingen samenwonen nadat we een half jaar samen waren en namen een kat nadat we tien maanden samenwoonde. Drie maanden later kwam er een hond bij en nog eens drie maanden later kwam er nog een kat bij. En een tattoo. Mijn zap tattoo. Hij was (is?) speciaal voor haar. Zayn and Perrie, daar staat hij voor. Want ik dacht dat we voor altijd samen zouden blijven.

Twee weken nadat ik mijn tattoo had genomen, begonnen de verhalen. Elke week weer werd een geheim van me op straat gegooid. Het stond in magazines, kranten. Het stond op internet, haalde het shownieuws. Nooit heb ik Perrie verdacht, want dat kon ze niet doen. Ik hield (hou?) van haar en zij van mij.

De geheimen bleven maar komen, totdat ze allemaal op straat lagen en ik er geen een meer voor mezelf had. Mijn liefde voor Perrie bleef echter groeien en ik dacht die van haar voor mij ook. Daarom besloot ik een grote stap te zetten. Ik zou haar ten huwelijk vragen.
Twee jaar en tien maanden nadat we een stel waren geworden, heb ik haar ten huwelijk gevraagd. Live op televisie. Ik verraste haar toen ze een interview had met haar band. Het was heel romantisch, dacht ik zo. Maar ze zei nee.

Niet alleen zei ze nee, ze stampte me totaal de grond in. Rukte mijn hart uit mijn lichaam en stampte het kapot op de vloer. Zo voelde het voor me, en de hele wereld zag het. ‘Dacht je echt dat ik van je hield?’ zei ze lachend, ‘ik heb nooit van je gehouden, Zayn. Je bent waardeloos, een domme jongen die denkt dat hij volwassen is.’ Dat zei ze, echt waar. ‘Dit alles was een grote opdracht. De meiden dachten dat ik het niet zou kunnen, maar hier is het bewijs. Je bent erin gestonken, Zayn. Al die geheimen die naar buiten kwamen? Dat was ik, ik heb ze allemaal aan de media door gespeeld.’
Krak, daar ging mijn hart nog een keer. ‘Maar, maar, maar…’ Dat zei ik. Een zwakke terugkomst, niet? Ik weet het, maar kon op dat moment niets anders. ’Ik heb nooit van je gehouden, Dat was alles wat ik kon horen en ik liet mijn tranen de vrije loop. Live, op televisie. Ik was vernederd en heb nooit doorgehad dat Perrie erachter zat.

Ik hou nog steeds van haar, ondanks haar daden. Je kan niet zomaar uit liefde vallen. Je valt heel snel, maar je komt er maar langzaam uit.
Ze zeggen altijd dat je eerste liefde voor altijd blijft bestaan. En dat doet het ook, ze was mijn eerste liefde, maar de herinneringen eraan zijn zwart en pijnlijk. Jij was degene die die pijn verzachte. Vanaf het eerste moment voelde ik dat je speciaal was. Maar ik heb het verpest en je zal me waarschijnlijk nooit meer willen zien. Toch wil ik het kwijt; Je bent speciaal voor me, Jaylinn. En ik hoop dat we ooit, hopelijk, een kans hebben. En dat ik een kans heb om opnieuw lief te hebben.

Zayn


Ik hoop dat dit eruit is gekomen zoals ik wilde. En I'm sorry if I made you cry. Here are some tissues.

Reageren=Melding


Reacties:

1 2 3

Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 3 juli 2014 - 16:45:
meldingggg!!!


iamwhoiam
iamwhoiam zei op 30 juni 2014 - 17:24:
Wauuww echt mooi geschreven!


1DLoversXx
1DLoversXx zei op 29 juni 2014 - 15:25:
Omg perrie is zo gemeen wie zou nou zoiets doen!!!
Dit is zooo goed geschreven!! xxx


Malikaa
Malikaa zei op 29 juni 2014 - 12:41:
*wipes tears* *sobs quietly*
Zayn, my baby ),:
Jaylinn begrijpt het wel *prays*


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 29 juni 2014 - 11:51:
kut perrie (:
ik ben zo jaloers op je schrijfstijl, perfect dit.