Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Don't forget where you belong » chapter 4

Don't forget where you belong

28 juni 2014 - 20:07

1133

5

220



chapter 4

het concert was echt geweldig arme Niall ik hoop echt dat het beter met hem gaat hier een nieuw hoofdstuk vergeet niet te reageren' x

Snel lopen Zayn en ik naar beneden richting de bus. Iedereen zit al en als wij ook zitten rijd hij weg. Over ongeveer een uurtje zouden we bij mijn huis aankomen. De jongens zouden dan verder gaan touren. En mij zouden ze waarschijnlijk vergeten.
ik plof tussen Liam en Harry en pak mijn telefoon. Ik zie dat ik twee gemiste oproepen heb. Van Alissa? Vreemd. Zij heeft mij nooit gemogen. Ook heb ik ongeveer 500 gemiste whatsapp berichten. Veel van de groep waar ik in zit. En een paar van Lisa. Ik lees ze. Beandwoord een paar dingen van de groep en open dan instagram. ‘SELFIE.’ Roepen Liam en harry bijna te gelijk. Ik grinnik en maak een Lirry selfie. Ik zet hem op instagram en binnen een minuut heb ik meer dan twee duizend likes. Met een open mond kijk ik naar het aantal volgers dat ik heb.
‘wow.’ Zeg ik. Ik laat Liam mijn aantal volgers zien. ‘Het ziet er naar uit dat ze je kennen.’ Zegt hij.
Ik slik. Wil ik dat wel. Ik open de foto weer en zie dat ik al veel reacties heb. Het zijn heel veel leuke maar ook veel gemene. Ik begin ze te lezen. Dan is mijn telefoon opeens weg. ‘Gaat het wel?’ niall kijkt me bezorgd aan. ‘ik merk dat ik tranen in mijn ogen heb. ‘je moet die shit niet lezen gewoon jaloerse fans.’ Zegt Louis. Ik veeg de tranen weg en louis trekt me in een knuffel.

‘we zijn er.’ Zegt de chauffeur. Ik knik en sta op. Samen met de jongens loop ik de bus uit. ik geef de jongens een voor een, een knuffel. En neem afscheid van ze. Ik bedank ze en dan rijd de bus weg. Ik loop richting de voordeur en open hem. Ik open alle gordijnen en rolluiken en loop dan naar boven om een douche te nemen. Ik pak mijn kokos shampoo en laat de douche warm worden. Als ik langs de spiegel loop zie ik al snel dat ik er echt niet uit zie. Geen make-up haar vet en ongeborstelt. Ik zucht en kleed me uit. Als ik klaar ben met douchen wikkel ik een handdoek in mijn haar en eentje doe ik om mijn lichaam. Ik loop naar mijn slaapkamer. Als ik alle one direction posters zie glimlach ik. Ik besluit ze er maar af te halen. Ik leg ze onder mijn bed.
Mijn kamer ziet er nu zo leeg uit.
Ik pak een trainingsbroek en hemdje en trek dat aan. Dan loop ik naar beneden , pak ik wat te eten ga voor de tv zitten.
Er is een film op. Ik kijk er een tijdje naar totdat mijn telefoon gaat.
Ik zie dat Niall op whatsapp een groep heeft aangemaakt met Harry, Liam, Zayn, Louis ik en Niall zelf.

Niall: Heey
Ik: Heey, hoe gaat het?
Harry: Ja goed met jou?
Niall: Goeed met jou?
Ik: Ja ook goed
Zayn: we missen je, vooral niall haha
Niall: shut up Zayn!
Ik: Ik mis jullie ook! Het is zo saai om alleen te zijn


We praten de hele avond door, en als het rond twee uur is zijn we nog bezig. Typend loop ik de trap op. Ik poets mijn tanden en haal een borstel door mijn haar. Wens de jongens weltrusten en kruip in bed.


De volgende dag begint al weer vroeg. Het is maandag en ik moet weer naar school. Ik kleed me aan, doe mijn haar en make-up en eet wat. Ik poets mijn tanden en pak mijn tas. En dan ren ik naar school. Nog net op tijd kom ik de klas binnen. Ik loop voorbij mijn gebruikelijke plekje naast Lisa en ga ergens alleen zitten.
Ik weet wel dat iedereen naar me kijkt. Maar ik negeer het. De leraar merkt er niet veel van en begint rustig de les.

Als het pauze is loop ik zo snel mogelijk naar een leeg tafeltje in de aula. In lisa heb ik nu echt geen zin. En andere vrienden heb ik niet. Ik ben eigenlijk best een loner. Ik heb maar een vriendin en daar heb ik nu ruzie mee. Nouja, ik ben nu vrienden met liam, zayn, harry, louis en Niall. In mijn ooghoeken zie ik Lisa naar me toe komen. ‘Hai mag ik erbij zitten?’ vraagt ze.
Ik twijfel.

'Uhm.. Oké.' Lisa gaat tegenover me zitten.

'Rose, het spijt me echt heel erg. Ik had nooit weg moeten gaan.' Ik kijk in haar ogen en zie dat het haar echt pijn doet dat we ruzie hebben. 'Oke, het is al goed.' Zeg ik. Lisa staat op en geeft me een knuffel.

'Stiekem vind ik het niet eens zo heel erg meer, ik heb nu gewoon de jongens van One direction in het echt ontmoet.' Zeg ik.

'Oh my god ja, hoe is dat gebeurt? En zijn jullie goede vrienden geworden?'

'Nou, toen jij weg was ben ik naar buiten gelopen. Maar daar was jij niet dus wou ik je bellen maar mijn telefoon was leeg. Ik kon ook niet zelf terug want mijn portemonnee was gestolen. Toen ben ik ergens op een bankje gaan zitten. Toen kwam er opeens een jongen naar me toe. Het was donker dus ik kon niet echt zien wie het was. Later kwam ik er dus achter dat het Niall was. '

'En toen?' Vraagt Lisa verder.

'Toen heb ik aan Niall uitgelegd wat er was. En bood hij aan me naar huis te brengen. Maar ze zouden pas twee dagen later weer weggaan uit het hotel waar ze in zaten. Niall had een kamer bijgeboekt voor mij. Maar dat was eigenlijk niet echt nodig want Niall sliep bij mij in bed.'

Lisa kijkt me met grote ogen aan. 'Bij je in bed! En wat hebben jullie gedaan?'

Ik zucht. Waarom denk iedereen toch dat we iets hebben gedaan.

'Niets.' 'Oke, oké maar vertel verder.' Lisa kijkt me ongeduldig aan. 'Nou toen hebben ze me de volgende dag, gisteren dus thuisgebracht. '
'Je bent dus het hele freaking weekend bij ze geweest. Ik ben zo jaloers nu.' Ik hoor dat ik een berichtje krijg dus ik pak mijn telefoon.
'Niall heeft me een berichtje gestuurd.' Zeg ik tegen Lisa. Uit het niets probeert ze mijn telefoon te grijpen. Snel houd ik hem achter mijn rug.
'Doe normaal!' Zeg ik boos. 'Sorry, ik wou gewoon zien wat hij zegt.'

Ik lees het berichtje

Niall: ik heb honger, maar ze willen me geen eten geven Save me

Ik lach en typ een andwoord. ‘wat zegt hij nou? Vraagt Lisa ongeduldig.
‘dat hij honger heeft.’ Zeg ik.
‘Heeft hij echt altijd honger of zeggen ze dat alleen maar?’ vraagt Lisa. ‘Nou meestal heeft hij wel honger.’ Andwoord ik. Dan gaat de bel. Samen met lisa loop ik naar het hotel. Telkens lopen er meisjes langs die me een bitch of een hoer noemen. Ik besluit het maar gewoon te negeren.


Reacties:


1DLoversXx
1DLoversXx zei op 29 juni 2014 - 15:42:
Ik snap echt .iet wrm ze dat doen want dat is zielig maar goed geschreven !!!! xxx


Roosx1Dx5sos
Roosx1Dx5sos zei op 29 juni 2014 - 12:12:
Super leukk ! x snel verderr


x1Dx
x1Dx zei op 28 juni 2014 - 22:27:
Heel goed geschreven!
Dat is wel zielig!
Snel verder! Melding x


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 28 juni 2014 - 21:48:
Hoop dat ze elkaar snel weer zien!! Snel verder! X


1Dtjetanya zei op 28 juni 2014 - 21:06:
Ah Zielig voor haar!
Heel mooi geschreven!! Snel verder!!