Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Verrassing » Part 3

Verrassing

30 juni 2014 - 15:18

878

0

144



Part 3

Lauren's POV

"Niet nadenken, gewoon doen" zeg ik tegen mezelf nu al voor de achtste keer. Ik klik op het bel teken na dat ik Perrie's nummer heb ik getoetst. Mijn hart bonkt in mijn keel als het nummer over gaat. "Met Perrie" hoor ik Perrie zeggen. "Um... hey met Lauren" zeg ik terug. "Hey Lauren!" "hey.." zeg ik nog maar eens zacht terug. "Is er iets"? hoor ik Perrie een beetje geschrokken vragen. Ik leg haar uit dat ik erge buikpijn heb en dat ik vermoed dat ik zwanger ben. "Wow! Wat super leuk!" schreeuwt Perrie van blijdschap terug. "Wat nu?" vraag ik een beetje onzeker. "Heb je dit Harry al verteld"? vraag ze me. "Nee, ik wil het hem niet vertellen voor dat ik het zeker weet". zeg ik. "Snap ik. Blijf waar je bent, ik ben binnen 10 minuten bij je. Dan kunnen we gewoon praten" zegt ze "Ja is goed" zeg ik. "Doei doei" zegt Perrie nog voordat ze ophangt.
*10 minuten later*
Ik hoor de achterdeur open gaan en ik zie Perrie met een tas van de apotheek heel blij binnen stappen. "Hoi" zegt ze vrolijk. "Hey" zeg ik kijkend naar haar tas. Het valt Perrie volgens mij op dat ik kijk want gelijk daarna begint ze te vertellen wat er in de tas zit. "Toen ik naar je toe kwam fietste ik langs de apotheek en ik dacht ik neem gelijk maar wat zwangerschapstesten mee. Dan hoeven we ze straks niet meer te halen". Ik pak de testen aan en ik loop naar de badkamer. "Lukt het"? hoor ik vanuit de gang geroepen. "Ja hoor, het gaat helemaal goed" schreeuw ik terug. Ik word ben nu zelf aardig opgewonden. Hoe zou het zijn met een baby? Een kleine mij hier in huis, hoe leuk zou dat zijn? Ik heb het er wel laatst al met Harry over gehad en we vonden het allebei een leuk idee, zo'n kleine.
"Klaar" roep ik. Ik loop naar de woonkamer samen met Perrie en ik ga op de bank zitten. Na een paar minuten begint er langzaam maar zeker een plus te verschijnen op het stipje. "Ik... Ik..." "Je bent zwanger!" zegt Perrie als we samen kijken naar de test.

Perrie's POV

Wat een dag! Ik heb niet zo fijn geslapen maar dit maakt alles goed. Lauren is zwanger! Ik hoop dat ik dan tante Perrie wordt genoemd. Nu ik zo kijk naar de test zou ik wensen dat hij van mij was. Snel verlaat ik die gedachte want nu moet ik blij zijn voor Lauren en haar gaan steunen.
Lauren loopt naar haar mobiel als ik haar tegen hou. "Ga je Harry nu telefonisch vertellen dat je zwanger bent?" vraag ik. "Ja, hoe wou je het anders doen. En nu ben ik ook helemaal zeker dat ik zwanger ben" zegt Lauren terug.
"Ik zou het hem niet vertellen via de telefoon" zeg ik. "Hoe dan?" vraagt Lauren als ze weer terug loopt naar de bank. "Dat gaan we samen bedenken" zeg ik.
We pakken wat lekkers en we gaan naar Lauren's kamer. Eerst maar eens vieren dat ze zwanger is. Toen ik langs de apotheek kwam zag ik ernaast een leuk baby winkeltje. Ik kon het niet laten om even naar binnen te lopen en ik heb, terwijl ik toen nog niet zeker wist of ze wel zwanger was, een lief konijntje gekocht. Terwijl we allebei op haar bed ploffen pak ik het konijntje. "Voor jou, nou ja eigenlijk voor de baby" zeg ik als ik haar het knuffeltje overhandig. "Wat een schattig beertje"! zeg Lauren. "Het is een konijn" zeg ik.
We kijken elkaar even raar aan en dan beginnen we super hard te lachen.

Lauren's POV

Nadat we eindelijk zijn uitgelachen kijkt Perrie weer serieus. "Dus, wat was je plan"? vraag ik haar. "Neem hem mee naar een restaurant en vertel het daar" zegt Perrie. "Lijkt me niet slim. Dan weet gelijk het hele restaurant het en de paparazzi ook. Ze volgen ons namelijk echt overal". zeg ik terug. "Oh ja.... das waar." Hier na zijn we de hele middag gaan brainstormen over een leuke, geschikte en romantische plaats. "Anders doe je het gewoon hier thuis, dan zorg ik wel dat de rest van de jongens bij mij komen eten ofzo maar dat ze in ieder geval weg zijn hier" zegt Perrie. Dat klinkt best redelijk, denk ik bij mezelf. "Ja, dat klinkt goed. Maar kan je me dan wel helpen met koken"? "Natuurlijk!" zegt Perrie.
"Hey babe" hoor ik van beneden. "Hoi" roep ik terug. "Niks zeggen he? Ook niet tegen Zayn" fluister ik in Perrie's oor. Perrie knikt als Harry binnen komt. "Hey Perrie! Leuk dat je er bent!"
Ik zink alweer helemaal weg met mijn gedachten bij de baby. Zou het een jongen of een meisje worden? Hoe zouden de andere jongens reageren? Ik raak er helemaal opgewonden van. Maar goed... het is nog niet zo ver dat ik het kan vertellen. Voor nu is het nog even een geheim dat ik deel met Perrie.





Part 4 komt er ASAP aan.
Bedankt voor jullie reacties! Ik was even van plan om er mee te stoppen want toch niemand reageerde maar toen ik jullie reacties zag bedacht ik toch maar door te gaan. Bedankt! Blijf reageren. xx


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.