Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Obsessed - One Direction » Obsession 32

Obsessed - One Direction

30 juni 2014 - 9:45

508

9

327



Obsession 32

32.Aimée A. Moon

27 december, Harry's apartement, London

Nog vier dagen tot het oud en nieuw is. Ik zit in het appartement van Harry samen met Zayn en Niall. Ze zouden oud en nieuw met ons vieren. Louis zou naar Eleanor gaan en Liam naar Sophia. Na de ontmoeting met Harry's familie heb ik vaak contact gehad met Gemma. We hebben veel gemeen.
Harry is naar het kantoor van management. Ze wouden hem dringend spreken. Ik heb er niks achter gezocht en zit dus nu rustig een film te kijken met Niall terwijl Zayn buiten is om te roken.

Als de film is afgelopen is Harry nog steeds niet terug. Ik sta op en laat Niall alleen in de woonkamer. Ik loop naar buiten en pak twee biertjes mee. Al snel zie ik Zayn zitten op een bankje in de tuin. Ik ga naast hem zitten en geef hem een van de biertjes aan. "Dankje." Hij glimlacht en drukt een kus op mijn slaap. Ik neem een slok van mijn eigen drankje en zucht zacht. "Wat is er?" "Niks hoezo?" "Ik zie het aan je, Mée." "Harry.. Ik weet het niet maar het zit me niet lekker. Hij is al zo'n twee uur weg." "Het komt wel goed. Kom." Zayn slaat zijn arm om mijn schouder en trekt me tegen hem aan. Ik leg mijn hoofd tegen zijn schouder aan en onderdruk een gaap. "Ga nou slapen, je bent doodop." "Niet voordat Harry terug is." "Klein en koppig." Hij zegt het mompelend en meer in zichzelf maar toch hoor ik het. Ik geef hem een duw in zijn buik. "Fuck you!" "Graag!" Zayn lacht en ik bloos diep. "Perv."

Het is inmiddels half twaalf. Niall ligt al te slapen. Ik zit op de bank met een dekentje en een kopje koffie. Om me wakker te houden. Zayn had duidelijk gemaakt dat hij mij niet alleen zou laten zitten en dus zit hij naast mij. Net als ik mijn mobiel wil pakken en Harry bellen, hoor ik de deur open gaan. Voordat ik ook maar kan opstaan staat Harry in de woonkamer. "Eruit." Met een frons op mijn gezicht kijk ik hem aan. "Heb je het tegen mij?" "Ja. Ga weg." "W-Wat? Waarom? Harry waarom duurde het zo lang?" Ik sta op en loop naar hem toe. Hij pakt mijn handen vast. Ik kijk hem aan en geef hem een knuffel als ik zie dat hij huilt. "Harry zeg wat er is." "Dit kan niet meer Aimée. We zijn klaar. Over. Er is geen jij en ik meer. Ik maak het uit met je." Tranen schieten in mijn ogen terwijl ik hem loslaat. Een paar seconden is het stil. Tranen rollen uit mijn ogen. "Waarom.." Ik laat een snik horen en meteen staat Zayn naast mij. Hij slaat zijn arm om me heen maar ik reageer er niet op. "Ik heb een ander." En met die woorden brak hij niet alleen onze relatie, maar ook mijn hart.

-----

hmmm, not so perfect styles?

BEKIJK HET VOLGENDE HOOFDSTUK VOOR DE SCHRIJFWEDSTRIJD
7 reacties = nieuw hoofdstuk x


Reacties:

1 2

1DLoversXx
1DLoversXx zei op 1 juli 2014 - 2:16:
Omg geweldig sorry dat ik niet meer reageer ik heb het mega druk


x1Dx
x1Dx zei op 30 juni 2014 - 18:17:
Oow, had ik eigenlijk wel verwacht!...
Sorry voor de late reactie, had het een beetje druk!
-x-


xannax1d zei op 30 juni 2014 - 15:23:
Dat heeft zijn baas hem verteld denk ik. Harry wou het niet uitmaken maar anders zou ie uit de band worden gezet en hij koos voor werk. Dit is wat ik denk trouwens maar echt een goed verhaal! Ik hoop snel op een nieuw deel! Love it


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 30 juni 2014 - 14:25:
NEEEEEEEEEE! Pleazz laat het hem niet menen! hopelijk moet hij dit zeggen van het management..... Snel verder, kan niet wachten!! X


lovelouis
lovelouis zei op 30 juni 2014 - 14:18:
Omg! harry hoe haal je het in je hoofd!!!!!!!

snel verderrr
xx